Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 891
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 010
Добре, де, и така да е Laughing Не може всички да бъдат градски интелектуалци. А и както се разбрахме - те такивата не влизат там.
Какво толкова тогава ги нападате. Че едни емоции, тръшканици, омрази, клетви, нетърпимост Rolling Eyes
Гледайте и се забавлявайте.
А кой ни забавлява най-много? Ристююююю Mr. Green

# 2 011
Да, някой може и да го забавлява, мен лично ме кара да искам да си изхвърля телевизора от терасата. Нищо забавно не виждам при тях.
А дори и да ме забавляваше, там не е цирк, не избирам фаворитите си по това.

# 2 012
Защо ги гледаш тогава?

# 2 013
Само Давидчо предизвикваше в мен бурни страсти. Ах, Давиде, мъко моя! На кой ме остави! Crossing Arms

Интересно ми е да чета коментарите на
хората с различно от моето мнение,
опитвам се да видя определената ситуация
през техните очи.
Рядко успявам. Laughing

Е напъни се малко. Аз цял ден се опитвам, за сега безрезултатно.
Ама на теб може да ти се получи. Crazy

# 2 014
bugsy,
Аз съм тази която каза че Корнелия се надценява!
А защо не съм дала отговор?
Защото отговора е във всеки един мой пост, който съм писала до сега свързан с Корнелия   и един нов пост е само повторение.

Да не навлизаме в подробности, да вземем само преди малко предаването с Искра и Даниела от Къщата.Корнелия каза че една жена да се грижи за външния си вид е много важно, тя дори призовава към това всички жени които гледат.
Жена която е заблудена какво е това грижа за външния вид и си въобразява че тя е изкачила високо стъпало в това отношение.......
е това не е ли надценяване?
Нито нея нито дъшеря и някой като ги види може да ахне......ах колко добре се грижат за външния си вид
..................като мога да продължа с още доста неща

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 19:15 от Явора.

# 2 015
Защо ги гледаш тогава?

А само за  забавление ли трябва да ги гледа човек? Rolling Eyes Защото ако е така, то за целият сезон не се сещам за повече от едно забавно дейли, т.е. не трябва никой да ги гледа.

# 2 016
  • София
  Който казва,че не е за парите - ЛЪЖЕ!  Сашка например влезе да си почине и да се наспи!Ама ако може и парите да вземе,ей така, покрай почивката, няма да е зле! Не се ли усеща, как се променя като има пари?
Че кой не се променя, когато има пари? Ти нямаш ли повече самочувствие, когато в джоба си имаш 500 лв, вместо 50? Не би ли ходила на фризьор по-често, не би ли си правила маникюр по-често, не би ли се глезила по-често?
Не ме разбирай погрешно, Чипеви не ги харесвам и не ги защитавам, просто около мен е пълно с хора, които се видяха с някой лев повече и до един се промениха. Промяната обаче не е толкова в отношението им към другите, колкото към начина им на живот, което отново казвам, че според мен е абсолютно нормално  Peace
Ами не, не се променям. Надраснала съм ги тези неща! Peace Правя си вече сметката!Ама и винаги съм живяла икономично. Ако случайно ми изпаднат повече пари, гледам нещо за дома да купя!После се сещам,че съм могла и нещо за мен да си взема, като свършат!

# 2 017
Е нали вие твърдяхте,че Корнелия не е  такава, каквато я представят в къщата и на визитката. Тя е мъжко момиче, а Ристю е под чехъл  Mr. Green ooooh!

Да, продължавам да твърдя, че не е такава залюхана и подтискана. Явно успя докрай да издържии да не си отваря устата много, много  (добър човек е Корнелия, личи й, не е злобна, не е избухлива и заради това явно и успя), някаква си тяхна тактика, не знам.Колко пъти започва да обяснява нещо, ама Ицо я спира с думите 'нали съм ти казал, нали знаеш' или нещо такова.
Но все пак това каква връзка има с твърдението, че Корнелия се надценява...този отговор си чакаме с Тейлър...пардон, Nenna  Grinning

Отговор от мен ли?  Thinking

За Трифонови има два варианта:

1. Отношението на Ицо към Корни е такова, каквото го видяхме. Тя е негово ехо, вслушва се във всичко, което й заповяда. Той определя кога какво да прави, с каква прическа да бъде и какво да облече. Държи се грубо с нея , обижда я и заплашва, мрънка постоянно, а уж се прави на голям мъжкар. Ако е така, това на мен никак не ми харесва  Peace

2. Трифонови играят роля, както твърди Бъгси. Значи не са естествени, тоест опитват се да представят семейството си в друга светлина, а не това  е целта на формата ББФ.

Очаквам Нена и Бъгси, както и останалите поддръжници на сем. Трифонови, да ми отговорят, кое от гореизброеното им харесва и защо. Или подкрепата се дължи на географски фактори ?  newsm78

Е, щом толкова очакваш, да взема да ти отговоря, че да не чакаш много, стана ракиено време  Mr. Green
Аз изобщо, ама изобщо не виждам проблем Трифонови да имат такава стратегия, кой е казал, че не това е целта на формата ББ  newsm78
Това е игра, сблъсък на характери, на гледни точки и разбира се на стратегии. Ако някой е влязал там без стратегия за мен не е никакъв играч и разчита на .. и аз не знам на какво. Това за мен е игра и който успее да надхитри и победи, нака я спечели.

И в този ред на мисли: Ти смяташ ли, че Кузмова е естествена? С това нейното постоянно натякване как не би изтърпяла това? Видяхме й синините, аз пък не бих изтърпяла ТОВА. Не бих изтърпяла мъжът ми да ме обижда и заплашва пред децата  ooooh!
освен това ше се повторя, ама да питам: остана ли изобщо някой, който не е разбрал, че Ели не би изтърпяла това  ooooh!
И защо продължава да го повтаря под път и над път, когато не я питат изобщо. Това е естествено и не е стратегия ли?
За мен няма лошо да е стратегия, ако така искат да спечелят играта ОК. Ама не виждам какъв тогава е проблемът и Трифонови да си имат стратегия  Naughty
Бъгси, ще се черпим май по морето зарад този комплимент за Т  Wink  Hug

# 2 018
bugsy,
Аз съм тази която каза че Корнелия се надценява!
А защо не съм дала отговор?
Защото отговора е във всеки един мой пост, който съм писала до сега свързан с Корнелия   и един нов пост е само повторение.

Да не навлизаме в подробности, да вземем само преди малко предаването с Искра и Даниела от Къщата.Корнелия каза че една жена да се грижи за външния си вид е много важно, тя дори призовава към това всички жени които гледат.
Жена която е заблудена какво е това грижа за външния вид и си въобразява че тя е изкачила високо стъпало в това отношение.......е това не е ли надценяване?
Нито нея нито дъшеря и някой като ги види може да ахне......ах колко добре се грижат за външния си вид
..................като мога да продължа с още доста неща

Кой каза, че е жена заблудена какво е грижа за външния си вид? ти ли? от позицията на каква генерализираш така  Thinking
Хайде, по-скромно  Wink
Това, че на теб не ти харесва, това че на някой друг не му харесва, значи ли че е заблудена за външния си вид  Shocked
Вкусове много  Peace

# 2 019
Дори и театър да играят Трифонови за някои неща / в което не съм убедена/ има едно нещо, за което съм сигурна, че е на 100 процента истина - това, че изисква от жена си да му е до гроб благодарна, че я е взел разведена. Не ща да си мисля, какво щеше да е , ако Корнелия имаше дете от бившия. Сигурно то щеше да спи на килимчето пред вратата или щеше да поеме към някой дом, за да не го срами.
Ми няма как да ми е забавен човек с такова мислене, та дори и всичко друго да е театър.

# 2 020

Обикновен въпрос, на теб какъв ти е проблема?

И да имам проблем ти ще си последния човек на когото ще го кажа. Първо, защото не си ми приятел и второ, защото няма да ми го решиш. ОК?

# 2 021
Дори и театър да играят Трифонови за някои неща / в което не съм убедена/ има едно нещо, за което съм сигурна, че е на 100 процента истина - това, че изисква от жена си да му е до гроб благодарна, че я е взел разведена. Не ща да си мисля, какво щеше да е , ако Корнелия имаше дете от бившия. Сигурно то щеше да спи на килимчето пред вратата или щеше да поеме към някой дом, за да не го срами.
Ми няма как да ми е забавен човек с такова мислене, та дори и всичко друго да е театър.

Еее, хайде де, пак фантазии и интерпретации, започващи с "ако"
Така всеки може да си твърди каквото си пожелае  Crossing Arms

# 2 022
  • София

Това е толкова смешно и старомодно!Кой в днешо време разсъждава така?

# 2 023

А само за  забавление ли трябва да ги гледа човек? Rolling Eyes Защото ако е така, то за целият сезон не се сещам за повече от едно забавно дейли, т.е. не трябва никой да ги гледа.
Ами ако беше някое научно образователно предаване или документален филм, надали някой щеше да те пита защо гледаш. При положение, че е шоу и не те забавляват, нормално е да те попитат защо изобщо гледаш  Simple Smile

Ако случайно ми изпаднат повече пари, гледам нещо за дома да купя!После се сещам,че съм могла и нещо за мен да си взема, като свършат!
Тайне, човек трябва да си носи новите дрехи и да живее така, сякаш има само един живот  Peace
Аз пък винаги взимам нещо за себе си ако имам повече пари или просто се поглезвам с нещо  Crazy Ама хората сме различни, нали така  Hug

# 2 024
Същевременно рейтингът на шоуто е близо до критичния минимум, както призна и самият Тупарев. Той обаче предпочете да поддържа доста интригуваща теза - че в последно време двойките в Къщата са прекалено интелигентни и липсата на агресия, скандали и хард изпълнения е в основата на този факт. Ако се стигне до сериозна намеса от страна на „Ендемол", предаването може да бъде предварително прекратено, което едва ли има особен смисъл, предвид че до финала му остават броени дни. При всички положения обаче критиката към семейния сезон на „Биг брадър" ще остане много повече от положителните оценки дори и след края му.
„Монитор" потърси за коментар на информацията хора от екипа на "Биг брадър" и Нова телевизия. „Пиар отделите на Old School Productions и Нова телевизия не виждат смисъл да коментират подобни твърдения!", беше лаконичният отговор, който получихме.

Общи условия

Активация на акаунт