Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 869
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 115
Диана каза:
"Ох, бате, студено ми е на мене"
И мъж й донесе одеало...  Shocked
 Joy

Мчи кво да напраи човекът.
Доказано е, че одеалата топлят най-ефективно, след калориферите, де.
Другото е химера, пък и не е за пред цяла България, всъщност-

# 2 116
Диана каза:
 Joy

Пате каза, не бате.И си поиска одеало. Не ходи да я топли той, защото вътре не правят секс, пък ще вземе да му се прииска. Mr. Green
Вътре не правят?  Ами.., аз ше я почакам да излезе...  Crazy

# 2 117
Фиат,
винаги ти се явява в бонус, ако занесеш на жената одеало, пък дори и да възнамеряваш да я стоплиш по друг начин.

# 2 118
Фиат,
винаги ти се явява в бонус, ако занесеш на жената одеало, пък дори и да възнамеряваш да я стоплиш по друг начин.
Не смея да взема отношение, защото тез Фафли съм ги рупал и.. не е баш тъй както казваш, но го приемам за приятелски съвет. Мерси! Wink

# 2 119
Фиат,
Не смея да взема отношение, защото тез Фафли съм ги рупал и.. не е баш тъй както казваш, но го приемам за приятелски съвет. Мерси! Wink

Хъм, аз щото предпочитам, когато ми е студено и ще да ме стоплят по един или друг начин, да се намира И одеало в близост, щото си е надеждно одеалото, а другото я се получи, я не....

В този ред на мисли, практичен младеж е Добринчо, браво.

# 2 120
Ей,вие сте маниаци бе хораааа!Цял ден ги ръфате Трифонови,не поскитахте ли на чист въздух?Нещо с другите хубостници не се ли случи(ей го на секс праят и кой -Трифонови Mr. Green)?

# 2 121
Фиат,

Хъм, аз щото предпочитам, когато ми е студено и ще да ме стоплят по един или друг начин, да се намира И одеало в близост, щото си е надеждно одеалото, а другото я се получи, я не....
Абе, права си... за това не ща да коментирам, защото обикновенно ме разбират на опаки и става... Sick
Иначе, аз предпочитам да се долепя до голото тяло на жената до мен - действа ми по-добре от 100 одеала на куп. Wink

# 2 122
  • София
  Фиатаджия, докато висиш във форума, няма да се долепиш до голо тяло скоро... Peace

# 2 123
Диана каза:
 Joy

Пате каза, не бате.И си поиска одеало. Не ходи да я топли той, защото вътре не правят секс, пък ще вземе да му се прииска. Mr. Green

Това "пате" да не го е взаимствала от Тони ?  Mr. Green

# 2 124
И какво сега, секс били правили, да вземем да им ръкопляскаме за което. Щото цяла България тръпнеше и не правеше секс, за да ги чака тях да им покажат как се прави и това.
Той Ицака може даже и да каже, че жените са хора, ако прозре, че тъй ши спичели.

# 2 125
  • Куциндрел
http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=103454
"Трифонови се подготвят за сън. Корни оправя някакъв куфар. Ицо се остави на огледала, да му се любуват дъъълго и продължително. Влезна Деси да си вземе възглавница - ще спи в Ада. Пожела да вземе тази на баща си.
Ицо:
-Ааа, не, аз на друга не мога да спя.
Корни:
- Не, не тази на тати ти. Много го боли главата."
Сакън, да не се наруши комфорта на бека.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 23:56 от Ceca

# 2 126
http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=103454
"Трифонови се подготвят за сън. Корни оправя някакъв куфар. Ицо се остави на огледала, да му се любуват дъъълго и продължително. Влезна Деси да си вземе възглавница - ще спи в Ада. Пожела да вземе тази на баща си.
Ицо:
-Ааа, не, аз на друга не мога да спя.
Корни:
- Не, не тази на тати ти. Много го боли главата."
Сакън, да не се наруши комфорта на бека.

Това сигурно е от сценария на ББ  Mr. Green Ицо не е такъв човек  Mr. Green

# 2 127
Много на сериозно се взехте май. Всеки има пристрастия, не всеки харесва определен тип хора.
Не харесвам Трифонови не заради визия или заради това че живеят по този начин. Не харесвам у тях това че само и само да са първи са способни да предадат хората на които преди са декларирали приятелски чувства. Не харесвам това, че правилата трябва да са задължителни за всички други но не и за тях. Нима харесвате тези, които се пререждат на опашката в задръстване, нима харесвате тези, които буквално ви прегазват с нечестни методи било то в работата било то в живота? Хайде не ме карайте да си мисля че не е останало нищо човешко у нас! Това кой как изглежда не е причина да харесвам този или онзи. За мен у Трифонови егото е заглушило всичко друго. Те са на принципа "След мен потоп!"

Чудя се за какво пишете, като явно не гледате редовно. Ако пък гледате, значи изопачаватв на 180 градуса фактите.

Трифонови никого не са предали.
Тях ги предаде Ели, като ги номинирва от най-малко месец.
 И систематично говореше на Корнелия против Христо, сякаш искаше да ги скара и раздели. Ако такава усойница започне да говори на мъжете ви колко сте неподходящи един за друг, дали ще сте доволни? Има такива нещастни женици като Ели, които с най-голямо удоволствие се стараят да развалят добрите връзки на приятелките си. Корнелия и Христо чак сега се усетиха за предателствтото на Кузмови и за това така избухнаха. Ако вас ви предадат, няма ли да се ядосвате?

И никого не са мачкали в къщата. Когато богатите семейства брояха хапките на бедните и ги унижаваха всеки ден, че са бедни, единствено Трифонови безкористно им помагаха.
Колев им броеше хапките и искаше да му слугуват за 2-те левчета, които едва му се откъсваха от бюджета за тях всеки ден.
Не мачкаха Трифонови, мачкаше Кузмов - счупи леглото на Качанови, но "искрената" му съпруга тогава не изказа "искреното" си мнение.
Кузмов не допусна бащата на Елеонора да спи при дъщеря си, но "искрената" Ели пак не изказа никакво мнение по въпроса. Превърна цялата къща във восъчница, но "искрената " му съпруга пак не изрече "искреното " си мнение.
Май че е искрена само когато иска да разваля чужди добри и успели семейства и когато прави подли номера.
Кого предадоха Трифонови? Тях ги предадоха Кузмови. Кузмови предадоха всичките си приятели и се съюзиха с Колеви и Генчеви с надеждата да им помагат в номинациите, но не се получи.

Като папагали повтаряте едни и същи неща, а факти нямате никакви.
Какво ви пречи, че се ядосва Христо? Как няма да се ядосва , като вижда как ББ съвсем тенденциозно го показва в негативна светлина? А от вън се вижда още по-добре това, защото се чуват във всеки епизод негативните коментари на гласа зад кадър. Но дори и вътре, Христо е усетил тази негативна тенденциозност от екипа на ББ.

Какви предизвикателства имаше за Чипеви, за Кузмови, за Колеви или за Стефанови?Абсолюно никакви. Не са ли толерирани пред Трифонови?

Май гледате със завистливите очи на Ели към успялото и щастливо семейство Трифонови.
Предпочитате неудачниците Кузмови, защото пред техните цинизми , боища и висене от балкона, вашето семейство ви се струва щастливо и се успокоявате.

# 2 128
# 2 129
  • Куциндрел
Нито Кузмови, нито Трифонови са ми идеала за семейство.
Но Трифонови са ми по-смешни, особено нарцисизма на Ицку hahaha

Общи условия

Активация на акаунт