Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 886
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 130

Май гледате със завистливите очи на Ели към успялото и щастливо семейство Трифонови
Предпочитате неудачниците Кузмови, защото пред техните цинизми , боища и висене от балкона, вашето семейство ви се струва щастливо и се успокоявате.
Ай стига бе,да ти имам критериите за успяло и щастливо семейство Joy.Ама всеки си мери според аршина.
Предпочитам Кузмови защото Веселин е духовит и забавен,Ели пък си остоява мнението.Не е задължително да ми харесва всичко в тях за да им симпатизирам.Не харесвам автоматично,че Веско не се съобразява като извършва разни физиологични дейности(макар,че съм чувала в Скандинавските държави това не е нищо особено,а и съм наблюдавала как без притеснение хората се облекчават Simple Smile
Докато Трифонови са ми неприятни от край време-както визуално така и не визуално SunglassesДаже будат присмех у мен на моменти Mr. Green
И с тези приятелства-кой кого предал,ехооо,тука се играе за сериозна награда,какви приятели,какви 5 лева.Влезнали са за пари,а не да създават приятелства,така,че кой кого предал-много смешно Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 01:21 от Moominmamma

# 2 131
  • Пловдив
Аз едно не мога да разбера. Защо всеки път се стига до генерални, недоказуеми, хипотетични и глуповати изводи относно списващите тук (визирам поста на Kisina). Не ви ли стана ясно, че никой не се идентифицира с никого. Ние сме просто наблюдатели на съответния експеримент и си коментираме.

# 2 132
  • Ænima/Albuquerque

Май гледате със завистливите очи на Ели към успялото и щастливо семейство Трифонови.
Предпочитате неудачниците Кузмови, защото пред техните цинизми , боища и висене от балкона, вашето семейство ви се струва щастливо и се успокоявате.
Ай стига бе,да ти имам критериите за успяло и щастливо семейство.Ама всеки си мери според аршина.
Предпочитам Кузмови защото Веселин е духовит и забавен,Ели пък си остоява мнението.Не е задължително да ми харесва всичко в тях за да им симпатизирам.Не харесвам автоматично,че Веско не се съобразява като извършва разни физиологични дейности(макар,че съм чувала в Скандинавските държави това не е нищо особено,а и съм наблюдавала как без притеснение хората се облекчават Simple Smile
Докато Трифонови са ми неприятни от край време-както визуално така и не визуално SunglassesДаже будат присмех у мен на моменти Mr. Green
И с тези приятелства-кой кого предал,ехооо,тука се играе за сериозна награда,какви приятели,какви 5 лева.Влезнали са за пари,а не да създават приятелства,така,че кой кого предал-много смешно Simple Smile

Баш!

# 2 133
Moominmamma,
Отговорът ми за предателството беше по повод написаното от Мата Космата, че "Не харесвам у тях това че само и само да са първи са способни да предадат хората на които преди са декларирали приятелски чувства."
Само обясних кой е извършил предателството.
Иначе , както каза и Павлин- за 500,000 се убиват 10 човека. Явно сметна тарифата човекът.

А познавам много весели и забавни хора, но определено не са като Кузмов. Циничните му шеги не са по вкуса ми. Доста олигофренски ми звучат и никак не ме разсмиват.
Ето едно мнение, което съвпада с моето относно Веселин, като махна това, че е симпатяга

Веско е симпатяга ,но само като е в настроение и не е пиян.Факт е обаче ,че взе страха на всички и никой не смее дума да му каже.Като си помисля само какви издевателства бяха над Давид и Елеонора -счупи им леглото,ежедневно унижаваше Давид"искам да се из..ра в една кофа и да ти я излея на главата",с Елеонора по същия начин разговаряше като му се опълчи и ако не бяха камерите нямаше да мине без бой.Поне се усети да не ходи гол и с едни същи гащи по няколко дена  - цял ден е бос,краката му черни,тялото му едно мазно,запотено и като му се доспи и се тръшва така в леглото,но не видях някой да му коментира хигиената. Радвам се ,че миризмата не се предава по интернет защото както постоянно се уригва и пърди трябваше да се влиза с противогаз.Не ми харесва начина им на общуване дори когато си разменят нежности"ох,гнусна си ми ама те обичам","зная бе дрисня".Отвратих се  когато Веселин обясняваше на Давид,че жените трябвало да се уважават по всякакъв начин за да те признаят - "както си спи нахакваш я отзад, тя почва да подскача и грухти като прасе ,но ти не спираш ...." - на мен ми се догади,но на някои може и да им харесва. Не ми допада техния модел на семейство ,но те и тризначките и Христина  не ми допадаха пък победиха  -  изобщо няма да се изненадам ако и тия спечелят,което за мен ще е жалко.

# 2 134
  • Sofia
Следващият потребител, позволил си да квалифицира поединично или групово други потребители в тази тема ще си понесе последствията за нарушаване на правилата тук.

# 2 135
Ама верно, Веско, че е много духовит и забавен Laughing, особено духовито обясняваше на Ели как хубаво ще и извади червата и ще я разфасова, ама тя нали е тъпа не разбра хумореската и рева като магарица Laughing

# 2 136
kati1000,
Ами как забавно изгони бащата на Елеонора от спалнята, с фалшивото извинение, че ще види жена му по гащи. Ама и Кузмова, нали е "искрена", нищо не възрази тогава.
Иначе не им пречи, че до обяд се разхожда точно така, както и спи - по тениска и бикини. Обаче тогава нали никой не ги вижда.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 02:22 от Kisina

# 2 137
И как чудно звучи "Аз като говоря ще мълчиш, чу ли ма, лайно?"
Деспота Ицо бил лош, че се интересува за дрехите и прическата на жена си, ама Ели такова лошо нещо не търпи Laughing
Между другото сигурна съм, че почти всяка една от нас се интересува от мнението на мъжа си за прическа, дреха или др.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 02:29 от kati1000

# 2 138
Чудя се как може да съществуват хора които харесват сем. Кузмови. неразбирам кое им е интересното. Неразбирам също и кой ги спаси от номинации. Тоя Веско е най-противния простак. Отврат ..........жена му и тя същата простакела. Нискоинтелигентни, нечистоплътни,прости и строго ограничени като семейство. Отваращават ме. - Не искам да засегна хората които им симпатизират,но аз мисля че те специално не са достойни за адски голямата награда. Ще бъде голям срам ако те се класират за големите пари. Христо се изложи тотално (големия моралист) жена му тя няма мнение другите някави измислени незнам тия продуценти тая година ни направиха МАТ:)

# 2 139
В повечето случаи съм съгласна със съветите на Ицо към Корнелия. Например да не бърза да хваща парцала, а първо да се вчесва и оправя. Това кой мъж деспот ще го каже - тогава ще иска първо парцала, а за визия няма и да се сеща.
Одобрявам и избора му на прически понякога. На последният лайф Корнелия беше много по-добре с правата коса, отколкото на предишните с къдриците. Последният избор беше на Христо, а преди това тя искаше да е с къдриците..
Все пак човекът има поглед върху някои неща, защо да не се изкаже?
Повечето мъже даже не забелязват дали жените им са сменили цвета на косата си.
А аз възприемам отношението на Ицо към Корнелия като грижовно, а не деспотично.

# 2 140
В повечето случаи съм съгласна със съветите на Ицо към Корнелия. Например да не бърза да хваща парцала, а първо да се вчесва и оправя.
А аз възприемам отношението на Ицо към Корнелия като грижовно, а не деспотично.
И аз

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 04:08 от kati1000

# 2 141
На 6 и 7 март, се проведе Държавното първенство по спортни танци I ранг 2010,шампиони до 9 г. по стандартни и по латино танци станаха Мариян Кусев и Десислава Трифонова от клуб Поморие

Значи спрете се вече Десито е на 9г. и майка й го каза миналата седмица та така със изскубаните вежди Shocked ,изрусената косица  Shocked Sickи направените ноктета  
Колко болни родителски амбиции има олииииииииии Joy
и това е семейство за подражание ли на кое отгоре?

Толкова са заети някои да плюят дори по детето, че даже не са забелязали, че това не е Деси, нито пък до нея е Мариян.

Запознала съм се с тях само от предаването, но съм сигурна, че не са те.

# 2 142
Толкова са заети някои да плюят дори по детето, че даже не са забелязали, че това не е Деси...

А добро утро! ooooh!

# 2 143
След като толкова се използва една думичка, неизбежно следва да си зададем въпроси като: "Що е то приятелство?", "Как се формира приятелство?" и тям подобни.
Лично аз съм на мнение, че е супер тъпо да кажеш след 2 месеца (а някои споменават това след по-малко от месец дори), че някой ти е приятел... и то при положение, че до преди по-малко от месец си твърдял как съвсем друг ти е приятел, а доскорошния вече няма нищо общо с твой... приятел!  Crazy
Наистина ли приятелствата се формират за толкова кратко време? А какви са критериите за да се нарече някой друг твой приятел?
Според ценностната система на някои семейства, приятел ти е този, който ти играе по сФирката.., а в момента в който не сте на едно мнение - вече не сте приятели! Shocked
Това ли е приятелството всъщност? Едни приятели не сядат ли да си говорят за грешките си, за общите трудности които споделят, за децата си, за кучетата си, за...? Аз ли криво разбирам тази думичка или е друго?

# 2 144
  • На морето!

Ето я Деси, никак не се връзва да е 9годишна, но да речем, че спортът изисква жертви.

Общи условия

Активация на акаунт