Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 802
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Ми щом така любезно ни кани Мариша в новата тема, ей ме!   bouquet

# 32
# 33
Мари6а   bouquet.. аз нямам време да пиша а и понякога да гледам затова ми е интересно да ви 4ета коментариите... Peace

# 34
Не съм гледала последните няколко серии, ще оже ли малко инфо как реагира Цура на Калина? И изобщо получи ли се интрига там, или всичките са толкова големи непукисти, че...

# 35
# 36
А на мен ми стана интересно как изглежда "новата" Цура? Дали някой не може да помести снимчица, ако не е много нахално де  Whistling

# 37
  • срещу двата комина :)))
Записче и то мен  Embarassed

# 38
защо Калина е още вътре и какво се заяждаха с Антонйййййй

# 39
  • Куциндрел
Ето тук има малко информация от ситуацията Цурка, Карла и Тончо:
http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=91469&page=3

# 40
Подозирам,че за да я дават по TВ може и след като излязат АиЦ да се натисне да остане още... Joy Joy JoyМного ми е смешна.Защо изобщо влезе.

# 41
  • Куциндрел
Хм, от това, което четох, май на Антонката му е изтръпнало л..ното. hahaha
Сега е извъртял плочата пред Карлоте - какво правиш тук, какво си очалвала, дрън, мрън.
 rotfImbo 

# 42
Подозирам,че за да я дават по TВ може и след като излязат АиЦ да се натисне да остане още... Joy Joy JoyМного ми е смешна.Защо изобщо влезе.

и на мен не ми е симпатична, Цанка е в пъти по пред нея.....обаче в събота като бяха Вихра и Дани при тях, Калина каза, че познавала 2 ли 3 ли любовнички на накакъв дето живяли в една къща с него. А нали при Маги звъня една жена и каза, че тримата са живяли заедно....та в този ред на мисли се замислих да не би да е визирала Калина точно тази ситуация, но малко по украсена. Защото Дани и Вихра я погледнаха така  Shocked

# 43
  • София
  Гледам Сашката, ми тя на прасенце заприличала, не само в тялото, но и в лицето! Цура не ми харесва, прилича Урко, от планетата на маймуните... Sick Айде да не е на Урко, а на тази мацка .

# 44
Калина ще стои до лайфа

И Цанка и Калина са ми  Sick

Общи условия

Активация на акаунт