Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 695
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 45
Не разбрах снощи влизала ли е някаква метълска група в къщата или са били само слухове?

Shocked Брех. Ако вкарат Металика в къщата дирекшън отивам при Никиту Кънчев и му признавам, че съм любовница на Газката, която той заровил да не се издава, но завърнала се от Чудния Свят на Вечността  Mr. Green Да ме тикнат и мене вътре  Blush

# 46
  • София
а какво стана с бившия на Корнито, че даваха снощи анонса за тази вечер - нещо чупеше и трошеше супермен, яко беше метнал метлата

# 47
явно Тонката харесва един типаж, не действа разнообразно  Mr. Green

# 48
Много ми се иска и Генчиви и Трифунуфи марш към северното и южното ни Черноморие, че сезона почва.... Mr. Green
ама клоня към 2 рите ,че имат кафене

# 49
  • София
Привет,
имам един въпрос, дето ме гложди- Стефанови сега, като са с малък бюджет, имат ли бавачка или сами си гледат детето?
Мерси Hug

# 50
Днес Генчеви трябва да излетят със скоростта на светлината! Ако това не стане ще е очевидна манипулацията на вота.
Колкото и да не се харесва Ицо от някои хора, не мога да повярвам, че омразата ще победи здравия разум. В такъв двубой е нормално тези, които не харесват Трифонови да не гласуват изобщо, защото не вярвам толкова да ги дразни, че да предпочитат семейния модел на Генчеви.
Ако следвам пътя на логиката ще гласуват само феновете на Трифонови, няма да има голяма активност и Генчев-харем изчезва.
Освен семйството и роднините не мога да си представя, че здравомислещ човек ще пусне смс за тази пародия на семейство.

# 51
Тууу пак не се прие предложението ми за име на темата "Голямата тъпня" или "Big Shit", ама нищо не го приемам лично  Mr. Green

bouquet за мариша  Flutter

# 52
 wavey

Това май ще е последната темичка? Разбра ли се кога точно приключват - в неделя или понеделник?

Имаше ли нещо интересно в ЦИ и въобще последните дни, да търся ли записи или само да чета какво сте писали?

Повече номинации в къщата няма да има, доколкото разбирам от анонсите.

Имат бавачке, нали другите им я платиха.

...
Освен семйството и роднините не мога да си представя, че здравомислещ човек ще пусне смс за тази пародия на семейство.
Ти остави пародията на семейство, те поотделно като типажи са противни. Той особено.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 12:06 от птица

# 53
Тууу пак не се прие предложението ми за име на темата "Голямата тъпня" или "Big Shit", ама нищо не го приемам лично  Mr. Green

bouquet за мариша  Flutter
много добро предложение  Mr. Green

# 54
Геркааааа с теб съм  Hug

# 55

A къде без мен, и аз съм с вас!  Hug

Иначе одеве четох в нашенския сайт, че Деси пак е взела  медал от състезание тази седмица.

# 56
Shocked Брех. Ако вкарат Металика в къщата дирекшън отивам при Никиту Кънчев и му признавам, че съм любовница на Газката, която той заровил да не се издава, но завърнала се от Чудния Свят на Вечността  Mr. Green Да ме тикнат и мене вътре  Blush

В такъв случай измисли нещо и за мен, че да вляза и аз  Simple Smile.

# 57
Забравих,че е понеделник и седя ли, седя в старата тема  Crossing Arms

# 58
  • София
Снощи не можах да пиша но се отвратих от Ицо Курнела, Павлин и Сашка. Злобни и наистина много комплексирани са те. Ицо не може да понесе че някой може да не го харесва. Него, супермена?! И що крепеше на жена си циците да не паднат ли нещо? Сашка е бясна че са я хванали в крачка със злобата и направо си я показа в действие. Павлин и той е бая злобен, а Курнелата направо ме побърква с нейното овчедушие. Май най адекватно се държаха Стефанови и Кузмови. С уговорката че визирам Ели а не ВИсилин.

# 59

В такъв случай измисли нещо и за мен, че да вляза и аз  Simple Smile.

ти може да си тази дето си ме изкопала и като виден свидетел влизаш с мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт