Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 743
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 90
Бащата Бакалов е мн нагъл и нахален просто от най- най-най нахалните дето познвам. Постоянно парадира , че е баща на сестрите и колко бил велик и известен ( той).  #Cussing out Ужасен е. Искаше да тринира в една фитнес зала ( където тренировката е 2.00лв ) без пари щото бил известен и бил баща на сестрите  Shocked Ама не му мина номера  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 12:49 от Реа

# 91
Еххх, аз един път няма да гледам МагитУУУ (и то заради безумната игра и водеща..."нямам време, не мога да ви чакам, хайдееее, нямам време ви казвам, времето свърши" и после млъква като риба - влудява ме!!!) пък то имало интересно обаждане от Бакалов, свиркайте друг път по с време  Mr. Green

Уфф, и мен много ме дразни тази  „златна” рибка със  заученото, потресено изражение „Ама, хайде... моля виии” ... и като се озвери и опули, ако ми е насреща ще я удуша с голи ръце  (да и осигуря поне една причина, за да гледа по този начин като приклещена)  Close
За  Брадърите какво да кажа, за да не е офтопик?
Май по ми се иска първо  Генчеви да напуснат  сериала  Mr. Green

# 92
# 93
  • Ænima/Albuquerque
Да бяхте видяли физиономията на Маги,когато чу Бакалов-баща как ръси обвинения за склоняване към проституция на момичета в чужбина,горката-гледаше като отровена  hahaha

# 94
Коментират "Тайната", водата и т.н. Ма те направо са за нашите алтернативнички Laughing

Кузмова пък много се разбират с Калинчето.
Преди с Анджи... Интересно. И аз съм толерантен човек, но чак пък с тези двете не бих се сдушила.

# 95
еееееее изпуснах тоя цирк  ooooh!

# 96
  • София
Да бяхте видяли физиономията на Маги,когато чу Бакалов-баща как ръси обвинения за склоняване към проституция на момичета в чужбина,горката-гледаше като отровена  hahaha
Тя и без друго ми е безкрайно грозна, не знам как я набедиха за видна убавица.

# 97
  • Ænima/Albuquerque

Е,чак грозна,не мисля че е,но не е особено лицеприятна и кадърна като водеща.
Виж по и се получава да се кълчи в клип на Азис...  ooooh!

# 98
  • София
Абе има нещо, което не ми допада в цялостното и излъчване, мое мнение, не е общовалидно - все пак очевидно си има фенове щом е толкова време в публичното пространство.

# 99
Тия игри дето ги провеждат, законни ли са ?  Thinking

# 100

Винаги и аз съм се чудила, как може да я харесват кое и е хубавото Rolling Eyes И си мислих , че само аз се чудя на това. Явно не съм сама  Peace

# 101
  • На погрешната планета
Запис, да ви чета  bouquet

# 102
Мисля, че и тя се е подръпнала тук и там + надула устата (за Маги говорим, нали!), което не й се е отразило добре. Май просто нашите пластични светила не ги бива и всички нещастници пациентки ги докарват да приличат на мумии. Иначе съм я виждала Маги на живо преди години, хубава беше!

# 103
  • на пясъка при черупките от миди
Тия игри дето ги провеждат, законни ли са ?  Thinking

Кои игри точно?

# 104
Гробара снощи на бившия
" Аз не съм получил в този живот нищо даром и не очаквам, че награда ще ми падне от небето. Просто съм доволен от хората, майна. Тука осигуриха за рождения ден на детето (Кристиян) торти, напитки, направиха ме клоун. Много му стана густо за това. После детето се разболя, посред нощ извикаха доктор, вкараха го в болница преляха му система и то се оправи. Как да не съм благодарен, аз в тоя живот съм свикнал сам да се оправям, а тука се грижат за нас. А Христо ще ги нарича педераси ...

Общи условия

Активация на акаунт