Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 967
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 905
Трифонови пак провалиха мисията.Първи се преоблякаха,а след тях и слугите им - Чипеви.

Това по диема фемили ли го гледаш?

# 1 906
Трифонови пак провалиха мисията.Първи се преоблякаха,а след тях и слугите им - Чипеви.

Ами то така или иначе вече всеки си прави каквото си иска. Едни нямало да идат в ЦИ, др. нямало да носят дрехи на не знам си какво, трети нямало да се редят последни и т.н. ooooh!

# 1 907
Вие и в живота ли сте толкова послушно изпълнителни?
Много обичам правилата, спазвам ги и разчитам на това и другите да ги спазват.
Пресичам на зелено и искрено се надявам някой, които е над правилата, да не ме прегази.
Подавам документи за училище на детето и искрено се надявам, че някой, който се изживява за по-правоимащ, няма да вреди детето си, като пренебрегне законите и даде подкуп.
Когато мисля, че правата ми и са потъпкани, търся си, съобразно същите тези правила. Не стоя да вряскам безрезултатно.  Laughing

# 1 908

Пресичам на зелено и искрено се надявам някой, които е над правилата, да не ме прегази.
Обаче ако се случи да си пред бързия влак  - тогаз лошо...  Crazy
Иначе, сериозно - споделяме еднакви морални, житейски ценности. И аз спазвам правилата... е, понякога се движа по ръба, до сами границата, но никога не я пресичам.

# 1 909
И какво Стефанови като не са участвали в ЦИ, това само ги издига в очите ми. Щоуто нали се казва биг брадър, какво го преплетоха продуцентите със съвсем различно шоу? А и дори в къщата хората имат свободна воля в какво да участват и в какво не.
Най-добре никой да не се беше навил да участва, но май за 1000 лв са готови на всичко повечето.
А публиката дали смята, че който не се е правил на маймуна за нейн кеф, не заслужава да спечели?

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 12:51 от Arizona

# 1 910
По пътя на логиката  не би трябвало кое да е от сегашните номинирани семейства /Чипеви и Трифонови/ да спечели наградата, защото на 2 пъти вота показа,че зрителите предпочитат Колеви и Кузмови пред тях  Peace

# 1 911
И какво Стефанови като не са участвали в ЦИ, това само ги издига в очите ми. Щоуто нали се казва биг брадър, какво го преплетоха продуцентите със съвсем различно шоу? А и дори в къщата хората имат свободна воля в какво да участват и в какво не.
Най-добре никой да не се беше навил да участва, но май за 1000 лв са готови на всичко повечето.

Е най - добре де, та да не бяха се излагали. Да бяха станали и те достойни семейства, като Стефанови  newsm78, ама те на . Изложиха се.

# 1 912
Ами човек трябва да има достойнство. Освен това и ЦИ беше "инструмент" на продуцентите за манипулиране на отношенията вътре, номинациите и т.н.
Който е участвал си е участвал за парите, които евентуално може да спечели, а не че е много принципен. А и колко най-много се спечелиха?

# 1 913
Те нали коментираха, че който откаже да се яви на ЦИ, плаща неустойка по договора, заради неизпълнени условия по последния.
Ако Стефанов е платил неустойката, за да не го правят публично на маймуна или е предоговорил тази клауза от договора предварително - да, постъпил е правилно.

# 1 914
Най-хитро постъпиха Чипеви, които след няколко незначителни въпроса се отказаха с 1500 лв., обаче после ...... какво спечелиха в крайна сметка след два пъти ЦИ?
Не знаех че има такава клауза за задължително участие, но все пак всеки сам решава кога да спре с въпросите.

# 1 915
  • Бургас
Вие и в живота ли сте толкова послушно изпълнителни?

Наистина ли не разбирате, че степента на търпимост и готовността  на отделния човек да се кланя и унижава заради някаква сериозна облага също е предмет на изследване в този експеримент. Дори основният!
Когато живееш в общество трябва да спазваш неговите норми. Или поне голяма част от тях. Като не ти харесва хващаш балкана и живееш сам. Примера с пресичането на зелено е удачен. Ако пък решиш да преминаваш границата и да си послушно неизпълнителен го правиш без да засягаш другите. Във всяка провалена мисия Христо засяга другите. Тоест налага мнението си над тях. Баси бунтара. Той си е жив диктатор, но уви слаб. Прекалено прозрачен. Като не му харесват нормите на ББ и мисиите му да хваща пътя. Аз не видях унижаващи мисии. Забавни имаше, но унижаващи  newsm78 Гнусно беше да ядат гадини, ама не ги яде Христо. Носил ням кви си дрехи. По дрехите ли отсъждаме за човека??? Щом Христо го боли явно да.
В крайна сметка в реалният живот има правила, за да се осигури оптималното добруване на индивидите. Защото ако на някой му кефне да мине на червено защото бързал и то без значение за къде и утрепе дете не му казваме бунтар и силен. Казваме му престъпник. Та нека бъда послушно изпълнителна - плащам си данъците, таксите, спазвам правилата за движение, съобразявам се със съседите си.....и не ми пречи. А уморените коне, те не стават за нищо. В този ред на мисли кои обаче са уморените коне  newsm78 newsm78
На обществото му трябват бутнари. Но такива с цел, която да ни води напред. Не ни трябват егоисти.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 13:14 от Sesana

# 1 916
А публиката дали смята, че който не се е правил на маймуна за нейн кеф, не заслужава да спечели?
В твоите може и да се издигат, ама на мен ми падат... направо се сгромолясват!
От този тип тарикатлъци ми се повръща. За всички може да е едно, но видиш ли големият пич тези работи не го касаят. А защо си влязъл вътре бе аланкоолу? Има си правила и договор, който подписваш (доброволно) - никой, ама никой не те кара на сила да влизаш.
От такива смотани цървули (с които нашето общество изобилства) сме на това дередже. Както каза и Бианка по-горе: седиш си на опашка, обаче некъФ льохман решил, че е по-важен от теб и е под достойнството му да чака - прережда те. Във всички опашки е така. Щото бил на някой човек или се познавал с еди кой си...
Бактън вече! Щеше ми се да съм в къщата, че да го пробвам тариката Стефанов...
Яд ме е, че няма (един поне) сносен опонент, че да го видите колко струва. Изпъква на фона на говедата, ама си е цървул...

# 1 917
В случая при Ицо, мисля че вкарването на бившия на жена му преля чашата а и усещането му че всичко се дирижира по сценарий. Всеки е имал избор дали да яде червеи или да носи костюм, но за вкарването на бившия не е имал избор, както и Елеонора не е имала избор като и вкараха няколко човека от обкръжението.

# 1 918
  • София
  Те са направили своя избор, още с явяването на кастинга!

# 1 919
Да, но нито един като е подписвал договор вероятно не е предполагал как до 9-то коляно ще им ровичкат в миналото и в кирливите ризи. Тоя сезон прекалиха и въобще не им прави чест, ще ме извиняват....

Общи условия

Активация на акаунт