Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 972
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 935
Аз помислих, че си разпознала марката на някои от дрехите им и ми стана любопитно какви са. Laughing
А той Христо се бил похвалил. Crazy

# 1 936
  • София
Много ми е интересно защо до сега никъде не лъсна по списания Елеонора...
какво станя с тях?
Спокойно, много бързаш! Те, сериозните списания, излизат на определен период от време, не всеки ден!

# 1 937
че то какво да ги разпозная, и на нашия пазар ги има същите. И понеже много се фраска Ицо, че тренира и поддържа фигурата си, както и изгората му де, да попитам: аз ли не виждам с очилата за далече или той не тренира в къщата?
това което най- ненавиждам у някой, е  да си прави автореклама. Имам усещането, че ме мисли за празноглава, с неговите тарикатски изпълнения.

# 1 938
Tренира Ицо в къщата.Давали са го  Peace

# 1 939
Стига бе, хора, какви дрехи на Корнелия, какви 5 лв.По гащи да трябва да ходя, не бих облекла роклята, с която влезе в ББ, цял живот червило и крем да не види лицето ми, грим, червило, вежди като нейните не бих си направила . . . без мъж да остана, с нейния не бих живяла.

# 1 940
Много ми е интересно защо до сега никъде не лъсна по списания Елеонора...
какво станя с тях?
Спокойно, много бързаш! Те, сериозните списания, излизат на определен период от време, не всеки ден!
Освен това, какво да й показват на Елеонора? Танцьорки на пилон под път и над път (дет се вика), а списанията трябва да плащат на ББ за права...
Е, кой луд ше се тръшне маса кинти, че да видим част от вагината на Е? Нека падне още цената и тогаз...

# 1 941
Стига бе, хора, какви дрехи на Корнелия, какви 5 лв.По гащи да трябва да ходя, не бих облекла роклята, с която влезе в ББ, цял живот червило и крем да не види лицето ми, грим, червило, вежди като нейните не бих си направила . . . без мъж да остана, с нейния не бих живяла.
Е, не с лошо де. Laughing
Харесва си се жената, това е важно. И се чувства щастлива /това искрено го вярвам/ като съпруга на Христо.
Колкото и неправилни да ни се виждат на нас чуждите решения и житейски избори, това не означава, че хората се чувстват зле в ролята си. Или разочаровани от избора си.
Това, което пък ни прави нас щастливи, може да е крайно неприемливо за някой друг.

Живот шарен, хора разни.  Laughing

# 1 942
Добре бе, ако има някакъв нарушен договор (а може и да няма такава клауза) да го изкарат на секундата. Служебна елиминация. Какво им пречи?

Е как да го елиминират служебно, като той им прави предаването. Преди бяха Качанови, още по-преди АиР, сега е Христо. Кой ще гледа "прекрасните" Колеви Thinking Докато сега всички крякат, врякат, възмущават се дълбоко, споделят колко те са различни и велики, и най-вече - пускат ли, пускат СМС-и. 

Хора, не ме отчайвайте. Какви зелени светофари, какви списъци за детски градини, в какви филми се вкарахте ooooh!
Наистина ли не правите разлика между принципите, на които е изградено едно демократично общество и че законите и правилата в него са предназначени да защитават правата, честта и достойнството на отделния индивид, и долнопробно развлекателно и воайорско предаване,  където "правилата" са провокацията, унижението и компрометирането на участниците с цел задоволяване на най-ниските страсти на зяпащите.

И да, преминавам на зелен светофар, но ако някой як чичка се изтъпанчи пред него и ме накара да преминавам, лижейки платното, какъвто и договор да съм подписала с него, ще го ритна. Вие ще лазите ли?

# 1 943

Ти би ли влязла в ББ мър Бианко?

# 1 944

Никога.
Ама на моя живот за това му викам ''личен'', щото не го правя достояние на всички. Като не ща да ми обсъждат личностните и природните качества /моите и родата до 9 коляно/, не ги пльосвам на мегданЯ.
Иначе аз колко трески за дялкане имам, охооо. Нищо човешко не ми е чуждо. Crazy

# 1 945

Никога.
Ама на моя живот за това му викам ''личен'', щото не го правя достояние на всички. Като не ща да ми обсъждат личностните и природните качества /моите и родата до 9 коляно/, не ги пльосвам на мегданЯ.
Иначе аз колко трески за дялкане имам, охооо. Нищо човешко не ми е чуждо. Crazy
Питах те не за друго, ами за да се повтаря на защитниците защо аджеба са влезли онез кауни и къФ чеп търсят там...
Иначе, ноу си те любя, ама ти си го знаеш! Wink
Поздрави на В! Simple Smile

# 1 946
птица, права си предаването е развлекателно и воайорско и в него  "правилата" са провокация. Но, именно за това аз си седа у дома, не ходя в столицата да се права на яж ми гъза. Познавам себе си, знам си миналото, и именно за това зяпам от дивана. Не мисля, че сумата от 250 000 лв., апартамент и нова кола, биха ме направили по различна от това което съм. То и сега си имам 250 000 лв., ама са на влог у работодателя, до пенсийка ще ги получа, и кола си имам верно не е ван Пежо, ама е Пежо, и апартамент си имам, верно не у София, а у Пловдив и не е нов, ама е апартамент. Не смятам, че тази награда си заслужава да си развалям семейното спокойствие, както и това на детето ми. Според мен вътре са хора, което биха могли да бъдат провокирани, с цел зрителския рейтиг и такива които имат време за губене-със свободни професии, или такива които нямат работа. Никой сериозен работодател няма да ти даде отпуск за да ходиш да се излагаш.Това е мое мнение, без ангаже за никой

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 14:29 от vania_61

# 1 947
В е искрено потресен от моята склонност да гледам риалити формати. 'Ич не ги разбира той тез работи. Crossing Arms
Знам си аз, чувствата са взаимни. Hug

Аз друго искам да ви питам, интересно ми е какво мислите.
Ако човек не е заради парите вътре, какво друго може да го накара да влезе в Къщата. Наистина ми е непонятно.
Да е първи сезон, нещо ново, непознато като формат - добре. Ама да знаеш, че ще те разпънат на кръст и пак да влезеш вътре, не го разбирам. Rolling Eyes

# 1 948
В е искрено потресен от моята склонност да гледам риалити формати. 'Ич не ги разбира той тез работи. Crossing Arms
Знам си аз, чувствата са взаимни. Hug

Аз друго искам да ви питам, интересно ми е какво мислите.
Ако човек не е заради парите вътре, какво друго може да го накара да влезе в Къщата. Наистина ми е непонятно.
Да е първи сезон, нещо ново, непознато като формат - добре. Ама да знаеш, че ще те разпънат на кръст и пак да влезеш вътре, не го разбирам. Rolling Eyes

ами ако имаш време за губене, в смисъл нямаш ангажименти, или се мислиш за неотразим и цял един народ трябва да те гледа...чесно казано и аз съм се замисляла върху това и не намирам логика

# 1 949
Ако човек не е заради парите вътре, какво друго може да го накара да влезе в Къщата.
Безкрайната му тъпота (примерно).

Общи условия

Активация на акаунт