Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 928
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 950
E, това го обсъждахме вече и мисля, че спор няма. Многото, бързите и лесни (така ги виждат) пари. + глупост, наивност, неточна преценка на същността на формата, както и на собствените сили и възможности.

Може би при някои има и любопитство -какво е вътре, как ще се справи...

Но основното са парите и глупостта.

# 1 951
Ако човек не е заради парите вътре, какво друго може да го накара да влезе в Къщата.
Безкрайната му тъпота (примерно).

Имаме участник познал верният отговор  hahaha  Joy

# 1 952
  • София
   Който казва,че не е за парите - ЛЪЖЕ!  Сашка например влезе да си почине и да се наспи!Ама ако може и парите да вземе,ей така, покрай почивката, няма да е зле! Не се ли усеща, как се променя като има пари?

# 1 953
Имат полза от участието си-лоша реклама няма!Дава някакъв старт на всеки един от тях според мен!Сигурна съм, че сега заведението на Ицо и Корни ще върви по-добре, дори и да не вземат наградата и това ще им е от полза.Както и при другите.

# 1 954
Естествено че Ристо е вътре за парите + да си направи реклама на заведението. Все пак сезона почва.
И за какви предателства и приятелства дудне? Дудненето му е най- вече за да кове зрителите . Пределно му е ясно, че всеки е там за парите и няма място за приятелства, защото това е индивидуална игра, а не отборна. И също му е ясно, че би излъгал за 500000 лв. Аз също бих излъгала за толкова пари, какво толкова?
Но не, той трябва да дудне, за да покаже колко е чист и искрен, пък другите са там само за парите и са алчни предатели. И това 24 часа в денонощието, та милия зрител да не би случайно да пропусне словото му.
И Птица, права си това е пошло и воайорско предаване, но ако милия ти Ристо беше наистина бунтар, щеше да каже - Майната ви, няма да ви играя по свирката и няма да ви оставя да се ровите в семейството ми, затова ставам и си тръгвам!
Леомани им тегли една и си тръгна, нали - значи може да стане. Но не, Ристо ще прави революция от вътре!
Наистина ли си толкова наивна, че го мислиш за бунтар.
Тарикат е той, ма от селските!

# 1 955
  • Абсурдистан
Чудя се що вкараха изрусеното Деси, като след един ден, травестита и селският бек щяха да си го видят на вън.

# 1 956
  • София
   Това, където Ицо искаше да излиза, изобщо не го повярвах. Я да му бяха казали ми излизай, прав ти път, щеше да се извърти,да суче, да маже, ама аз това, ама аз онова... и нямаше да излезе! Той разчиташе на това, да дойде Ани и "уж" да го разубеди!Та после да си има оправдание, що не е излязъл!

# 1 957
Чудя се що вкараха изрусеното Деси, като след един ден, травестита и селският бек щяха да си го видят на вън.

Е, това не е сигурно.
Я що народ му се кефи....на мускула.

# 1 958
  • Абсурдистан

Е, това не е сигурно.
Я що народ му се кефи....на мускула.

Ми да му се кефят, щом за тях това е върхът на постиженията.
Демокрация!

# 1 959
  • София
  Много ми се ще да му видя изкуствената усмивка  на финала, как ще му се смъкне, като чуе,че друг пИчели! А дано да стане!Амин, дай Боже! Praynig

# 1 960
  Много ми се ще да му видя изкуствената усмивка  на финала, как ще му се смъкне, като чуе,че друг пИчели! А дано да стане!Амин, дай Боже! Praynig

А на мен ми се иска да не стига до финал. Да види, че дори и до края не е достоен да стигне  Tired

# 1 961
  • Пловдив

А на мен ми се иска да не стига до финал. Да види, че дори и до края не е достоен да стигне  Tired

Подкрепям, че знае ли се после... нещо може да се обърка.

# 1 962
Добре птица, успя наистина да ме убедиш, че Добрин е богат, ама що е влязъл там да се излага и да саботира ЦИ? newsm78
За мен това не е проява на характер, а саботаж. Всички се изредиха, я той не, та не.

Че той е влязъл в БИГ БРАДЪР, а не в ЦИ  Naughty
Това че другите са или алчни за пари, или не могат да си отстояват правата и са се съгласили, защо да е проблем на Добрин?
И защо да е саботиране откза да участваш в пародия на предаване каквото е ЦИ   newsm78

# 1 963
Кари, напуска къщата. Дияна й приготвя багажа.
Павлин бил в магазина и купил Парламент.
Сашка:
-Ееееееееее, ти па Парламент!
Павлин:
-Ми нямаше Боро, затова. Платих и ония които гепих. Laughing
Сашка:
Беееееееее, ти добре ли си?
Павлин:
Ми да, да ми е чиста съвеста.

# 1 964
  • Абсурдистан
Абе на това Деси пак маникюра му правят.
Интересно като стане на 16-18 години какво ще му предложат на това дете.
Аз знам какво, ама ако го напиша ще излезе много вулгарно.

Вместо да вложат малко пари, та да му оправят образа и да не изглежда като метла пред разпадане в главата,
да му върнат детското излъчване и да заприлича на човек - те тръгнали маникюри да му правят.

На дърти години ще бъде обезобразена като майка си, с това възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт