Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 942
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 1 980
Защо Колеви да нямат нужда от пари,  не разбрах? Може пък да имат голяма нужда даже.... + някаква известност за Цончо. Неслучайно явно въпросите към него са все свързани с А. Петров, Б. Борисов и т.н.

# 1 981
Защо Колеви да нямат нужда от пари,  не разбрах? Може пък да имат голяма нужда даже.... + някаква известност за Цончо. Неслучайно явно въпросите към него са все свързани с А. Петров, Б. Борисов и т.н.
Не съм забелязала да тънат в мизерия.
Или имат някаква конкретна цел, за която са им крайно необходими 500 000лв?
Всичко останало си е чиста алчнотия, която хич не се вписва в образа, в който се опитват да ни се представят.

# 1 982
  • България Сливен
Какво значи-"да вложат малко пари,та да му оправят образа" newsm78

Е ти не виждаш ли на какво прилича Десито.
Маникюрът й е последното, на което трябва да се спират.
Те с действията си са я направили да изглежда на смешник.
Няма и помен от това, че е на 9 години. Или там колкото беше, щото постоянно се менят нейните години.

Верно, Деси, точно на колко е години, защото веднъж ББ казва, че е навършила 11, друг път майка  и говори, че е на 9 години?

# 1 983
Ами то никой в Къщата не е потънал в мизерия, поне не съм видяла  newsm78 Wink  А и като са прясно пристигнали от Америка - може да ги водят по техните стандарти каквито пари са получавали там последно, та пропорционално нали да им е 'заплатата' в Къщата. Може и големи доходи да са имали, ама знаете там как е с кредити и всичко..така, че нищо чудно да са се върнали с празна торба. Но тяхна си работа...въпросът беше, че не знаем дали имат или нямат нужда от пари, не сме им видели банковите сметки и джобовете, нали така?

# 1 984
Съгласна с мненията на Сесана,Бианка,Фиатаджията Mr. Green и другите подобни..ъъъъъ и на едно момиче ми допадна коментара...в ника си имаше май Перник.
Да ми простите съдържателният пост Laughing

# 1 985
Аз много пъти съм казвала, че бих искала да влезна в Къщата.
Наречете ме тъпа и т.н., няма значение. bowuu
Няма да го направя, защото ще ме обезкостят, а смятам че личният живот си е личен, и не трябва да става достояние на 2млн. души.
Това, което ме привлича,в никакъв случай не са парите. Нямам нужда от пари! А и се познавам добре и знам, че не само  не бих стигнала до края на играта, но ще бъда и една от първите изгонени.
Искала съм да влезна, защото съм голям фен и бих искала да видя как стоят нещата отвътре, какво е чувството, кое би ми било трудно и кое не, как ще се държа, как бих се чувствала сред толкова много непонати, как ще изглеждам отстрани, и всякакви такива неща. Нищо друго.

# 1 986
Не съм забелязала да тънат в мизерия.
Или имат някаква конкретна цел, за която са им крайно необходими 500 000лв?
Всичко останало си е чиста алчнотия, която хич не се вписва в образа, в който се опитват да ни се представят.

Откога ББ се счита са социални грижи? Нека не се изхожда оттам, кой има нужда от пари  Peace

# 1 987
Какво значи-"да вложат малко пари,та да му оправят образа" newsm78

Е ти не виждаш ли на какво прилича Десито.
Маникюрът й е последното, на което трябва да се спират.
Те с действията си са я направили да изглежда на смешник.
Няма и помен от това, че е на 9 години. Или там колкото беше, щото постоянно се менят нейните години.

Верно, Деси, точно на колко е години, защото веднъж ББ казва, че е навършила 11, друг път майка  и говори, че е на 9 години?

Аз пък чух,че е на 10  Crazy

# 1 988
Ами то никой в Къщата не е потънал в мизерия, поне не съм видяла  newsm78 Wink  
Абе да ти кажа, Качанови, Чипеви и Шопови ако не са потънали в мизерия, то са на ръба и. Confused
На фона на останалите са си направо бедни. Като сложим на везната, че нямат и големи шансове сами да се направят по-заможни, само пари от въздуха /или ББ в сучая/ могат да им помогнат.
Другите обаче са хора с акъл, сами могат да си изкарат пари, за това недоумявам.
Може пък да са експериментатори. Crazy

Авче, чедо, пЕре те тока и тебе. Crazy Heart Eyes Hug
Ама ако влезеш обаче, обещавам да пускам СМС. Нашето си е наше.
Първо ще пуснем тема за инструктаж обаче. Вярвам, ще стигнеш поне до финала. Laughing

# 1 989

Авче, чедо, пЕре те тока и тебе. Crazy Heart Eyes Hug
Ама ако влезеш обаче, обещавам да пускам СМС. Нашето си е наше.
Първо ще пуснем тема за инструктаж обаче. Вярвам, ще стигнеш поне до финала. Laughing

Пере ме и още как. Mr. Green Heart Eyes
Ама не влизам. Че после ще ме е срам от вкъщи да излезна. Нали се знам какво съм говно. Mr. Green

# 1 990
Аво, хич не им вярвай. Ще те разкостят така, че помен няма да остане от теб. че и няма да смееш да се вестнеш тук. Мани ги тия хейтърки Naughty
Ама да знаеш, аз ще те защитавам. Винаги съм на страната на онеправданите и нападаните от зли женки Joy

Какви пари имат Колеви!? Те самите си казват, че за пореден път почнат от нулата. 40 000 долара какво са? Ако не са си запазили жилището, заминавайки преди 20 г., ептен нямат, шА знаете. И какви пенсии имат, също е под въпрос? Ако въобще имат. Рано им е да са пенсионери.
Те ако имаха пари в ББ ли щяха да се навират!?
Ама се подиграваха на 19-годишното момиченце, полусираче, расло по домовете, че няма нищо.
Въобще не ги искам за победители.
Да не говорим, че нищо не видяхме от тях. Непрекъснато ги крие ББ.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 17:41 от птица

# 1 991

Ти не виждаш  Wink
Ицо си тренира съвсем редовно  Peace

Нали знаеш, че редовно се вижда и чува каквото ни изнася Wink

А вчера нали се чудихме, че явно не виждаме всичко вътре....някоя беше написала, че Корнелия се правела на такава каквото не е, надценявала се и т.н. newsm78, аз 2 пъти поисках разсяснение, но не прочетох...да не съм пропуснала, ти прочела ли си отговор?

Е нали вие твърдяхте,че Корнелия не е  такава, каквато я представят в къщата и на визитката. Тя е мъжко момиче, а Ристю е под чехъл  Mr. Green ooooh!

# 1 992
Кузмови били чалгаджии. Азис на почит newsm78 ужас.

# 1 993

По - добре ли се чувстваш, когато се присмиваш на недъзите на другите?

Айде без излишен драматизъм  Crossing Arms

# 1 994
  • Gone with the wind
Ей сега изгледах записа от четвъртък и ми стана смешно как Ицо се пенеше - дайте запис как съм излъгал. Първо не разбра въпроса и второ, веднага се сетих как в началото на шоуто Бъгси обясняваше, че визитката им няма много общо с реалноста  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт