Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 821
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 235
Бъгси, твоята позиция я разбрахме, но повторена 100 пъти не ги прави по-добри и по-хубави в очите на тези,които не ги харесват. Всеки има право на мнение, за съжаление моето не съвпада с твоето.  Peace
Тя и на доста други позицията вече стана ясна, но това не пречи да повтарят. Защо точно Бъгси трябва да спре  newsm78

Къде прочете,че трябва да спре?  newsm78 С Бъгси пишем и в други теми, така че тя ме разбра какво искам да кажа, не е нужно да й адвокатстваш  Peace
Изобщо не адвокатствам на никого, нито заемам нечия страна. Имам си мнение и това на другите тук не ме интересува особено  Peace Поста ти към Бъгси прозвуча като към всички, които харесват Трифонови и поради тази причина го цитирах  Peace

# 2 236
Бъгси, твоята позиция я разбрахме, но повторена 100 пъти не ги прави по-добри и по-хубави в очите на тези,които не ги харесват. Всеки има право на мнение, за съжаление моето не съвпада с твоето.  Peace
Тя и на доста други позицията вече стана ясна, но това не пречи да повтарят. Защо точно Бъгси трябва да спре  newsm78

Къде прочете,че трябва да спре?  newsm78 С Бъгси пишем и в други теми, така че тя ме разбра какво искам да кажа, не е нужно да й адвокатстваш  Peace
Изобщо не адвокатствам на никого, нито заемам нечия страна. Имам си мнение и това на другите тук не ме интересува особено  Peace Поста ти към Бъгси прозвуча като към всички, които харесват Трифонови и поради тази причина го цитирах  Peace

с въпроса защо точно Бъгси трябвало да спре, при положение,че въобще не апелирам някой да спира  Peace Такава дума няма в мнението ми  Peace

# 2 237
Dream Team, навярно в бързината съм те разбрала погрешно  Peace
Не съм от потребителите, които на всяка цена спорят и се заяждат с другите. Извинявай  Peace

# 2 238
  • Бургас
Сезана, малко тъп въпрос, ама .... какво е ДиС (все съм се чудела като го напишете)  Rolling Eyes
Дом и Семейство.

# 2 239
Хора,може ли линк кьм снимките на Кузмова,че аз сьм компютьрен инвалид и нищо не намерих.

# 2 240
Предполагам сте писали вече, но кога е финала? Няколко дни не съм следила темата.

# 2 241
Предполагам сте писали вече, но кога е финала? Няколко дни не съм следила темата.

На 10.06

Хора,може ли линк кьм снимките на Кузмова,че аз сьм компютьрен инвалид и нищо не намерих.

Досега никой не е поствал такава, чакаме, да видим...

# 2 242
  • Пловдив
Явора,ти какво работиш?

# 2 243
  • Бургас
Явора,ти какво работиш?
Защо се питате такива неща? От любопитство питам.

# 2 244
  • Пловдив
Защото с тези обслужващи персонали и длъжностни характеристики,които прави на Корнелия според мен прекалява....смешна работа.

# 2 245
Защото с тези обслужващи персонали и длъжностни характеристики,които прави на Корнелия според мен прекалява....смешна работа.

Личен състав и ТРЗ е  Crazy

# 2 246
Това не е форум за мен, а за хората от биг брадър!
Аз нямам нищо против сервитьорката или чистачката.... ако ги нямаше, че то щеше да фалира цял един бизнес туристически.......но при условие че си осъзнават положението и статуса!
Само ако човек е сравнително осъзнат за това което е с реална преценка за себе си,  може да гради повече и да се развива.........Не мисля че това важи за Корнелия.

Да сигурно се чудите какво правя толкова много в един форум, ами да забавлявам се.....вързана съм в къщи поради травма...... Чета книжки, ровя се из форуми....не виждам нищо лошо.....

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 17:29 от Явора.

# 2 247
Ето Ели Кузмова общо взето е на едно ниво с Корнелия, но нямам нищо против и не ме дразни Ели.
Тя не работи в момента и надали е работила нещо сериозно.......но разликата е в това че има доста по реална преценка за себе си от Корнелия.

# 2 248
Аз нямам нищо против сервитьорката или чистачката.... ако ги нямаше, че то щеше да фалира цял един бизнес туристически.......но при условие че си осъзнават положението и статуса!
Само ако човек е сравнително осъзнат за това което е с реална преценка за себе си,  може да гради повече и да се развива.........Не мисля че това важи за Корнелия.
Да сигурно се чудите какво правя толкова много в един форум, ами да забавлявам се.....вързана съм в къщи поради травма...... Чета книжки, ровя се из форуми....не виждам нищо лошо.....

Честно да ти кажа пак не мога да те разбера какви теории развиваш и защо ги развиваш. Каква нереална преценка има пък Корнелия за себе си?? (а, верно...тя се надценяваше, забравих newsm78) и какво за развитие, като говорим за бизнес...това, че работи наравно с персонала си в заведението, слугиня и чистачка ли я прави...напротив -  аз мога само да я поздравя, че не седи и върти синджира, и да се прави на шефка! Бизнесът си го развиват и разширяват много добре даже и съм сигурна, че ще продължават.

# 2 249
  • София
Явора, само темата е за БигБрадър, не целия форум! Peace

Общи условия

Активация на акаунт