Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 744
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Мале тая Маги ще е идеален аватар за моя ник............

Тая ако си вярва язък и за загубеното време по телевизиите.

# 2 356
Мале тая Маги ще е идеален аватар за моя ник............

ахахахахаха  Joy Joy Joy

# 2 357
Ще умра на кеф! Евала на Стефнови, направиха ги смешни, браво, браво, браво!!!   bouquet

Йеее, Трейсииии, не съм била самаааа   bouquet  Hug

Ма как ще си сама, Вито скочи 2 метра трупешката от яд, щото му го казаха и това, че другите нямат 2 гънки мозък, за да намерят начин да не се явят на това унижаващо всякакво човешко достойнство предаване - еми сори, айде Маги, Тонка и е*би му коя да отговори на въпроси дали е правила секс с животно, яла ли е човешко, правила ли е оргия пред детето си и прочие болни въпроси. Еми това, че другите се подложиха на това, а после плюха, та до ден днешен - пак сори! А Вито наистина ще пукне на яд, че някой му го каза в очите и това за "Хванати в изневяра", направо се изкефих много как ги вкараха в собствения им цирк!

# 2 358
Голямо постижение на семейство Трифонови–
Били отгледали здраво, право
дете  ooooh! ooooh! ooooh!
Ами ако не е здраво???
Глупава е тази Маги.

# 2 359
Стефанови отказаха да участват в ЦИ и сега отново и отново напъват да им задават въпросите.
Нали можело да се излъже детектора? Тогава какъв е тоя зор? Да си запълнят времето ли?

# 2 360
  • София
Ехо де сте защитници на Ицето де отидоха по голямата част от аргументите че Курнела се чувствала добре, че Ицето не я бил!

# 2 361
  • Варна
Имам чувството, че Корни изпитва голям страх като отговаря на въпросите.

Ехо де сте защитници на Ицето де отидоха по голямата част от аргументите че Курнела се чувствала добре, че Ицето не я бил!
Еееее, ми добре се чувства, де, тя самата си го каза: "Понякога жените сами предизвикват това, което им се случва!" /Нещо от този сорт/

# 2 362
  • при моите деца .....
Е, не одобрявам ЦИ, но смятам, че въпросите, които задават имат някаква връзка с човека....
Ако аз седна - няма да ме попитат нито един от посочените от Трейси въпроси.... - да не цинирам всичко... Трейси,  Hug
Но няма да ме поканят - скучна съм за подобен формат.

# 2 363
Христо не е изневерявал. Това не мога да повярвам, че е истина.

# 2 364
  • София
Леле и тая Курнела кът Сашка тъпа та вдлъбната!
Еееее, ми добре се чувства, де, тя самата си го каза: "Понякога жените сами предизвикват това, което им се случва!" /Нещо от този сорт/

Боже боже до къде може да се стигне от комплекси и насаждане на комплекса без вина виновен!

# 2 365
  • в ябълковата градина
И аз поздравявам Стефанови за това.
А Вито никога и за секунда не ми е харесвал като водещ.

# 2 366

И не само. Когато я извикаха да номинира сама беше видимо притеснена.
И изобщо, когато е без Христо е много неуверена.

# 2 367
Христо не е изневерявал. Това не мога да повярвам, че е истина.

Ами то не е.
Той сам си го каза в къщата,
даже даваше акъл на Антоний,
че трябвало да излъже на тези
въпроси.

# 2 368
Е, не одобрявам ЦИ, но смятам, че въпросите, които задават имат някаква връзка с човека....
Ако аз седна - няма да ме попитат нито един от посочените от Трейси въпроси.... - да не цинирам всичко... Трейси,  Hug
Но няма да ме поканят - скучна съм за подобен формат.

Добре де, а кой и с какво е заслужил да му зададат въпроса "Правил ли си секс с животно"?

Трейси, страхотен пост, чудесно си го казала  Hug

# 2 369
  • София
Къде мога да гледам ЦИ с Трифонови, сега прегледах сайта и не мога да намеря  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт