Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 801
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 370
Ухаааааааааааа, Маги навря Стефанов във на кучето.. .точката!  Mr. Green

# 2 371
  • София
Ма си призна че е самовлюбен Ицо, Курнела пък се пенеше че няма да търпи бой пък на понабили я но то не се брои щото тя си била виновна. Бла бла бла.

# 2 372
Христо не е изневерявал. Това не мога да повярвам, че е истина.
Ами то не е.
Той сам си го каза в къщата,
даже даваше акъл на Антоний,
че трябвало да излъже на тези
въпроси.

Ами ако е убеден, че преспиването с жени, различни от Корнелия, не е изневяра, а нещо друго, отговорът му си е истина.

# 2 373
  • Варна/Лондон
Вече така съм му хванала цаката на Ици, че каже ли-,,Значи...'', намалям завука, така или иначе той има оправдание и обяснение за всичко, нищо ново не казва.
Ох, сега се прибирам- много сте писали два дена, ще падне четене. Laughing

# 2 374
  • при моите деца .....
Христо не е изневерявал. Това не мога да повярвам, че е истина.
Аз подобни неща не мога да трърдя.....
Хора, които изглеждат моногамни, скромни, тихи - редовно кръшкат....
Не съдя по външния вид.
Вярвам, че има хора, които НЕ изневеряват - аз съм пример..... макар и с проблемен брак, не предавам принципите си, когато видя, че няма смисъл, ще си позволя да мисля за друг - даезно сме 16 години - много проблеми.....

# 2 375
Ухаааааааааааа, Маги навря Стефанов във на кучето.. .точката!  Mr. Green

Изобщо не го е навирала никъде, точно пък тя с нейните доста бедни възможности за аргументиране  Naughty Crossing Arms

# 2 376
Не смеем да се покажем, че ще ни разкостите Rolling Eyes.

Пак се коментират едностранчиво отговорите ба Х и К. Съвсем друга беше атмосферата на предаването ЦИ с тях. Нямаше напрежение, а сега се започнаха грозните коментари.

# 2 377

Ами ако е убеден, че преспиването с жени, различни от Корнелия, не е изневяра, а нещо друго, отговорът му си е истина.

Ами права си.
Зависи кой, как я
разбира изневярата.
Изказах се неподготвена. hahaha

# 2 378

обичам го Вито  Whistlingа оплюЙте ме сега  Mr. Green

Еш пА таААА  Whistling Hug
ПоплЮвковЦи Joy

Синеоч,нищо лично,но защо ти доставя такова удоволствие да спамо-чатиш постоянно в тази тема? Все пак темата е за шоуто и неколкократно tatti го напомни. Извинявам се,но в повече ми идват постовете ти само с цитати и 2-3 емотикона. Не намирам смисъл в подобно забавление,а и доколкото знам има специални теми за спамо-чат.

мдааааа, дааааа само аз спамя в темата така ли?!  newsm78
замислям се дали повредата е само в моя телеВизоР Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Ииии за да не е спам според някоЙ, искам да се изкажа и аз....за мен вътре всички са като в стаята за мъченията, тия кокошки кат се развикат нищо не се разбира, ей хората ще изядат. Не съм съгласна с "четенето на Морал и Право", понеже те са светите води ненапити, айде няма нужда...били Фалшиви, били Зависими, били Крадльовци и да не изброявам вече....аз специално съм възмутена от този лайФ. Абсолютен кокошарник.
Anik@ доволна ли си  Mr. Green Laughing Whistling Joy

# 2 379
  • София
Чета жълти вестници и съм сигурна че тия въпроси повечето са от там. То всеки се пише много информиран и знае със сигурност. Но наистина си е гнусно да ти ровичкат в интимния живот. Но пък от друга страна да не са отишли там. И още нещо, да са чели внимателно какво са подписвали и ако не им е било ясно да са питали. А не юруш щото ше те дадат по телевизора и цело село ше те гледа колко голЕма звезда си!

# 2 380
Споменаха  на Вито за "Хванати в изневяра" ,че е било пълна лъжа ! Истина е, имам приятелка участвала там след заплащане в напълно измислен случай. Предполагам в "Цената на истината" ситуацията е същата. С право Стефанови отказват да участват !

# 2 381
Не виждам какво толкова направиха Стефанови, освен че се изложиха 15 пъти повече. Този Добрин не знам какъв юрист е, като не може да свърже едно смислено изречение. Диана пък... и тя милата си мисли, че е много оригинална. По-добре да не говорят, че стават трагични вече.
Какво им става на тоя хора?! Не знам, но разумен човек би ли могъл да гласува за "семейства" като Трифонови и Чипеви? Защо имам предчувствие, че имено Ристо и Корни ще спечелят  Cry

# 2 382
Е, не одобрявам ЦИ, но смятам, че въпросите, които задават имат някаква връзка с човека....
Ако аз седна - няма да ме попитат нито един от посочените от Трейси въпроси.... - да не цинирам всичко... Трейси,  Hug
Но няма да ме поканят - скучна съм за подобен формат.

А няма що...? Те ще си те питат правила ли си секс с животно и тем подобни, поне монтаж за реклама ще направят - супер, мега шокиращото и най-вече уникално и неповторимо предаване на цената с истината, пък после ще умрем от скука пред тв-то, че всичко е "Не" и "Истина", но за мен е унижение да ми зададат подобен въпрос, разбираш ли? А отговорът ми е ясен, не се притеснявам от него, но само мисълта, че някой ще ме пита нещо подобно и аз ще трябва да отговоря, макар и отрицателно пред еди колко си човека...ми айде нЕма нужда  Sick

Да не говорим, че аз НЕ вярвам на истинността на детектора, първо могат да питат само и единствено за ФАКТИ, не и за чувства, няма "Би ли изневерила на мъжът си?" и тем подобни, въпросът трябва да е "Изневерила ли си на мъжа си?", ако се интересувате прочетете и ще видите колко некоректно е това. И след като задават такива въпроси, които не могат да минат през детектор и изкарват отговори, ние за какво си говорим тук въобще? Кой ми гарантира, че ако кажа "Не", детектора отчете"Не", то цяла България няма да чуе "Лъжа" въпреки това, а? Гаранции? И това от продуцент на най-голямата пародия в бг-ефира "Хванати в изневяра". Аз подписвам договор за ББФ, не и за ЦИ - така че пак браво на Стефанови, че отказаха да се унижат.

# 2 383
Ще ме извинявате, ама те го питаха не дали е изневерявал, а участвал ли е в сексуален акт с друга жена  Crazy

Дончовица, мъжО тъкмо видя аватара ти и мнооого му се изкефи, бая се развесели  Hug

# 2 384
  • Пловдив
Защо Христо не беше отказал цената на истината, колко щяхме да изчетем......А сега само вяли аплодисменти за Добрин.За Ицката щеше да има поне 20 страници плюнки за къв аджеба се мисли.Мечтииии, а сега скукааааа Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт