Биг Брадър Фемили - 31.05-06.06-Сблъсъкът на титаните /Гандалф срещу Саурон/

• 71 723
  • 2 508
  •   1
Отговори
# 2 475
Бианка, не се дразня
на конкуренцията, а направо
ми се накъдри козинката от яд. Laughing

Аз го разбирам Христо, защо не й
дава на Корнелия да отговаря.
Като я гледах когато й се наложи
да номинира сама  
как се задъхваше докато говори
си мисля, че той като един истински
мъж обичащ жена си иска да й
спести мъките.

# 2 476
  • София
   Даа, отказаха се, пък се върнаха, да не изпуснат парите!

# 2 477
Аз го разбирам Христо, защо не й
дава на Корнелия да отговаря.
Когато я гледах когато й се наложи
да номинира сама  
как се задъхваше докато говори
си мисля, че той като един истински
мъж обичащ жена си иска да й
спести мъките.

От любов ще да е.....даааа Mr. Green

# 2 478
  • Ænima/Albuquerque
   Даа, отказаха се, пък се върнаха, да не изпуснат парите!

Shocked

# 2 479
Според мен всички семейства трябваше да откажат да участват в ЦИ  Peace
Как ще откажат, нали пари дават?А Чипеви толкова се полакомиха, та втори път отидоха!

И май изгоряха  Mr. Green Гледай ти лакомията до какво води  Joy

Ицо дали се е светнал,че утре могат да саботират живото предаване?  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 23:18 от Dream Team

# 2 480
Когато Господ е раздавал Глупостта, Сашето три пъти се е редила на опашката

и  носила най голямата паница.  Mr. Green Това от форума на ББ

Мариша, кога ще пускаш новата тема?

# 2 481
Доказателства има писах ги днес и пак ще ги повторя!!!

Христо нали каза дайте ми видео доказателства. Ето ги:
1. Когато разнясяше слухове че Петрови имали сделка с биг брадър и биле вътрешни хора. По този повод дори носи табела "Аз говоря лъжи".
2. Излъга чрез подсказване на съотборник за световното първенство по футбол в една игра в Хепи.
3. Христо и Павлин бяха в основата за лъжливата мисия за секса между Давид и Елеонора. Христо е участник на склоняването на давид към лъжа!

Макар и на границата между съзнателна и несъзнателна лъжа, Христо е лъгал в играта Биг Брадър, следователно има вероятност да излъже и в БЪДЕЩЕ!!!!

# 2 482
  • Варна
Мариша, кога ще пускаш новата тема?
Утре сутрин  Simple Smile

# 2 483
Явора, ще ме умориш Joy.

# 2 484
Явора, не му се връзвай на Ицката. Той само лае, но не хапе . Да му мислят "педалите на колелетата"  Mr. Green

Съжалявам единствено,че не можахме да видим в съдебната зала на лайфовете Чипеви и Стефанови, какви щяха да ги къдрят. На Добри нали му е занят, нямаше да има нужда от защита  Mr. Green

А по отношение на номинирането. На Ицето не му се е налагало последните 3 пъти да го прави ,защото на 2 от тях не номинира той, а жена му и майка й  Mr. Green

# 2 485
И от туй нагоре преди малко пак излъга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никога не предавал и номинирал приятели .?!?!?!?!

Още в началото на Биг Брадър Христо каза че като намалеят НЕприятелите, ще посегне и към приятелите!
Толкова чудене имаше да ги номинирам ли сега или по късно........да ги пусна ли сега на борсата.......Само Корнелия го спираше, чакай Ице приятели са по нататък тях.

С днешна дата Кузмови дори и да му бяха приятели, той пак щеше да ги номинира!
Лъжите му са на лице, малко на границта  между съзнателни и несъзнателни.....но пак са си лъжи в тона на предаването ЦЕната на истината....

# 2 486
  • Варна/Лондон
Аз се чудя, дали Корнелия си е била ехо, или Ицо я е научил да му бъде такова. Thinking

# 2 487
И от туй нагоре преди малко пак излъга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никога не предавал и номинирал приятели .?!?!?!?!

Още в началото на Биг Брадър Христо каза че като намалеят НЕприятелите, ще посегне и към приятелите!
Толкова чудене имаше да ги номинирам ли сега или по късно........да ги пусна ли сега на борсата.......Само Корнелия го спираше, чакай Ице приятели са по нататък тях.

С днешна дата Кузмови дори и да му бяха приятели, той пак щеше да ги номинира!
Лъжите му са на лице, малко на границта  между съзнателни и несъзнателни.....но пак са си лъжи в тона на предаването ЦЕната на истината....

Ха, дано да му го пуснат това пред цяла Бълагрия утре на лайфа  Mr. Green

# 2 488
Аз се чудя, дали Корнелия си е била ехо, или Ицо я е научил да му бъде такова. Thinking

Е , то кучето не се ражда дресирано.
Петър нали каза, че при него не е била такава.

# 2 489
Доказателства има написах ги днес и пак ще ги повторя!!!

Христо нали каза дайте ми видео доказателства. Ето ги:
1. Когато разнясяше слухове че Петрови имали сделка с биг брадър и биле вътрешни хора. По този повод дори носи табела "Аз говоря лъжи".
2. Излъга чрез подсказване на съотборник за световното първенство по футбол в една игра в Хепи.
3. Христо и Павлин бяха в основата за лъжливата мисия за секса между Давид и Елеонора. Христо е участник на склоняването на давид към лъжа!

Макар и на границата между съзнателна и несъзнателна лъжа, Христо е лъгал в играта Биг Брадър, следователно има вероятност да излъже и в БЪДЕЩЕ!!!!

Ако това по горното го засечете още на 5-6 сайта, не се чудете.
Доброволно си признавам че аз съм го пуснала.

Да го види някой от продуцентите и ако случайно до сега не му е хрумнало.......та да се възползва. Искам да видя как ще реагира Христо.

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 23:47 от Явора.

Общи условия

Активация на акаунт