Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 772
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Херка, аз се записвам за Декември месец, щот мъжо другия го няма и ша го пропуснем! Crazy
Хубаво ме четете защото няма да повтарям newsm66 Никой да не прехвърля 2006г.
Мислете му...с мен ще се разправяте smile3515 Марш към отчетните  smile3513

мислете му ако не се стреснете Mr. Green

# 106
Херка не дей да стряскаш така Laughing Joy Joy
пенелопе честита ти EFP
iliana_sf  добре дошла и успех baby_neutral

# 107
Благодаря dvv!!! Да ти се връща тъпкано  Wink!!!
Имам въпрос момичета! Някоя от Вас правила ли си е цветна снимка? Аз направих миналия месец ... но усещам нещо и незнам дали се дължи на нея?!?  Thinking

# 108
  • София-Лозен
Назландисах се и аз да ударя един два реда при вас!

Пенелопа, честито, миличка.  Praynig Praynig Praynig всичко да бъде наред.

Ей Дейко, ти си едно хапливо таласъмче напоследък, ама нищо де, нали е  за добро. Хай пък дано скоро и нас ни обсебят хормонки от тази порода.  Hug Hug Hug

ДВВ, ама наистина си голяма красавица. Желая ти  в семейния ви живот да има много любов, нежност, вяра и разбирателство и разбира се скоро едно /минимум/ малко човеченце.

Гризонке, кво стана с шофьорлъка ти? Не се вясваш насам по светофарите!!!

Iliana sf, Добре дошла при нас, мила!  Hug Hug  bouquet  bouquet

Хера, иска ми се, ама много ми се иска да изпълня заповедта ти. Дано да можем всички да кажем "Тъй вярно!"

# 109
  • Sofia
Честити 2 чертички наПенелопа  Grinning!
Добре дошла Илиана  Hug ! Чуствай се добре сред нас и скоро да ни зрадваш !
Дея много  Hug за сладката Тамара от мен ! И благодаря на теб за удоволствието  Heart Eyes !
Хера и Леа много хубави снимки бе   Sunglasses !

Аз от два дни чак днес имам малко повече време да седна на компа ..... такивИ ми ти работи  Whistling.

# 110
 Hug Токова сте мили!!! love001 
Днес съм 6 дни преди М, мога ли да си направя тест?!?  smile3506

# 111
Много ви благодаря Crazy Heart Eyes Hug

# 112
  • Стара Загора
Днес съм 6 дни преди М, мога ли да си направя тест?!?  smile3506
Може но сигурно ще излезе отрицателен. Изчакай.

# 113
Днес съм 6 дни преди М, мога ли да си направя тест?!? smile3506
За моженето -можеш. Но дали ще е верен?!newsm78
Изчакай поне деня в който трябва да ти дойде Crossing Arms Grinning

# 114
 smile3521 МДА, прави сте!!!  За първи път от както правиме опити за  newsm07 се чувствам така изнервена ... и само за това мисля   smile3511 Ох как ще издържа още седмица?!?

# 115
Момичета аз съм много тежък случей smile3538 и днес се обедих в това.Разберете ме това бебе  newsm32не мога да си го избия от главата.Толкова съм се вманиечила,че се чудя ако трябва на психолог #Silly ли да идя,незнам?Разбирате ли,не си върша работата atwork както трябва,сякаш ми се говори само и единствено с вас,защото вие бихте ме разбрали Weary най добре.На когото и да кажа,ще ме насърчи,но не би ме разбрал.Единственото нещо което ме тревожи е,че не мога да се съсредоточа Shocked,немога.Помогнете ми.Кажете как да се съсредоточа,как newsm17?
Точно, точно, точно така се чувствам и аz smile3518
тая работа не се иzдържа smile3511

# 116
Нещо ще промените ли като се чувствате по този начин newsm78 Освен да се изнервяте взаимно, само си усложнявате живота- ако е станало, станало е, с паники и психози нищо няма да се промени. Я го дайте по айляк Naughty

# 117
Момичета виждам,че тази седмица започваме добре EFP.Честито на Пенелопа newsm44.
Да кажа на илиана,4е няма смисъл от теста.Бъди сигурна,4е само ще го разсипеш Naughty,а парите ти ще идат на кино.Правила съм и 5 и 4 дена преди Леля Фло smile3538.Сега разбрах,4е търпението му е майката,ама и на мен ми трябва съветник как да се справя smile3521.Аз в4ера писах,4е непрекаснато мисля за това.Днес реших да се съсредото4а върху работата си atwork и ве4е ще приклю4вам,4е пак се отвях #Silly.

# 118
  • Стара Загора
smile3521 МДА, прави сте!!!  За първи път от както правиме опити за  newsm07 се чувствам така изнервена ... и само за това мисля   smile3511 Ох как ще издържа още седмица?!?
Момичета...момичета...търпението и спокойствието му е майката. Вие едва един месец пробвате. А представяте ли си аз дето година и половина чакам. Просто искам да ви кажа, че ако от първия месец бях така smile3511 то до сега в личната ми карта на адресната регистрация щеше да пише...Раднево...клиника за изперкали Mr. Green

# 119
И аз чакам 1г и 6мес. и чак от този месец полудях  smile3511  Незнам на какво се дължи?!? Но тази топка в корема дето ми се е свила ме ПОБЪРКВА...

Общи условия

Активация на акаунт