Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 776
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
тая работа не се иzдържа smile3511
Момичета, спокойно!!!!  Скубането на коси няма да помогне. Заредете се с положителна нагласа и търпение.
Добре дошли на новите и късмет!
Илиана, ти правила ли си някакви изследвания до сега?
Честити 2 чертички на Пенелопе  Hug
Хубави снимки от Хера, Леа, двв и Дея -свежи и емоционални както обикновенно.
Аз започвам с последната фоликулометрия и после до Нова година си давам почивка - от доктори, от термометри....Ако до тогава не сътворим нещо хубаво, след празниците продължаваме с нови сили. Ще проверим отново как е пролактина ми, че хапчетата, които ми изписаха не ми отразяват добре и се наложи да ги спра. Не съм започнала да си скубя косата още, но малко почивка и смяна на ритъма ще ми се отрази добре.
Момичета, усмихвайте се повече! Радвайте се и на малките неща     bouquet

Последна редакция: вт, 18 окт 2005, 12:35 от Mur

# 121
Да правила съм всичко. Миналия месец беше цветната снимка  Weary Странното е че всичко е ОК. Може ли след нея да съм прихванала??? Защото след контакта ни в периода да ОВУ от сутринта в продължение на 2дни имах болки ниско не постоянни а на моменти???

# 122
  • Стара Загора
Да правила съм всичко. Миналия месец беше цветната снимка  Weary Странното е че всичко е ОК. Може ли след нея да съм прихванала??? Защото след контакта ни в периода да ОВУ от сутринта в продължение на 2дни имах болки ниско не постоянни а на моменти???

Ако и спермограма сте правили и ако и тя е отлична значи всичко е на психична основа. Внимавайте много със спихиката момичета...може да ви изиграе лош номер Naughty Ако сте правили спермограма кажи ако обичаш къде. Разбира се това само ако искаш де.

# 123
Да правихме в І-ва АГ с/у 15лв + 15лв за посявка

# 124
iliana_sf ,а тест прави ли?
Лек ден на всички и от мен! newsm10

# 125
  • Стара Загора
Да правихме в І-ва АГ с/у 15лв + 15лв за посявка
Това София нали? А с морфология защо не сте си пуснали...там излизат доста по-ясни нещата. Просто ти предлагам. Минало ли е доста време от спермограмата...защото нали всички знаем, че с времето резултатите доста могат да варират.

# 126
Не съм. Сега съм 6-ти ден преди М. Не е ли рано?!? Thinking

# 127
Направихме я преди 4м. Това бе първото от списъка с иследванията. Всичко е ОК!!!

# 128
Рано е,изчакай седмица и слушай Хера,че наистина е страшно това с психиката...споко,има хора,които чакат много повече от теб и те какво трябва да направят newsm78
Успокой се и стискаме палци newsm10  love001

# 129
  • На един клон
Добриутро,дами!  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet
Вижте кво,и аз няма да повтарям,така че слушайте внимателно,(огледайте се наляво,после надясно и ако не идва влак,премини!)
Та предлагам"крути"мерки спрямо мъжорлята!Никаква прошка!Ще бъдем безмилостни!От тоя месец да им направим яка атака.Първо хранителна,включваща яйца и витамин какъв там беше,"Е" ли?Която не може да прави омлет,може да ги предлага просто сварени или даже сурови!
И,второ,безпощадна сексуална атака!За целта да се изкупят необходимите аксесоари ,като белезници например,от сексшоповете.Лично аз за подсилване на ефекта смятам да си набавя и оружие. hahaha

# 130
Ще опитам отново да стана силна. Може да съм така защото нямаше с кой да говоря за проблема. Не искам приятелите да ми знаят слабите места ...  Tired Добре че Ви открих!!! txtloves Ви!!!  smile3525

# 131
Илиана, стискам палци за положиелно тестче след около седмица Hug

# 132
Добриутро,дами!  bouquet
Добриутро,Хера!  bouquet
Вижте кво,и аз няма да повтарям,така че слушайте внимателно,(огледайте се наляво,после надясно и ако не идва влак,премини!)
Та предлагам"крути"мерки спрямо мъжорлята!Никаква прошка!Ще бъдем безмилостни!От тоя месец да им направим яка атака.Първо хранителна,включваща яйца и витамин какъв там беше,"Е" ли?Която не може да прави омлет,може да ги предлага просто сварени или даже сурови!
И,второ,безпощадна сексуална атака!За целта да се изкупят необходимите аксесоари ,като белезници например,от сексшоповете.Лично аз за подсилване на ефекта смятам да си набавя и оружие. hahaha

АбЦолютно съм съгласна!

Имам въпрос: разбрахте, че и този месец не стана бебето при мен, на 15 и 16 имах розово течение, а вчера прокървих сутринта с почти никакви менстр. болки, до тук добре, обаче тече много малко кръв и вчера следобяд вече нямаше нищо и днес нищо! Тестовете ми са отрицателни! На какво се дължи това според вас? newsm78

# 133
  • Стара Загора
Добриутро,Хера!  bouquet
От тоя месец да им направим яка атака.Първо хранителна,включваща яйца и витамин какъв там беше,"Е" ли?Която не може да прави омлет,може да ги предлага просто сварени или даже сурови!
...
Лека нощ вече Mr. Green Та коя беше Павлинка викаш Crazy Flutter
Много хубаво си решила това с мъжорята да знаеш....само дето в първия момент ми заприлича на част от една лекция дето я слушах в университета /ако не знаете аз съм завършила аграрна икономика/ Та въпросната лекция беше за плодовитостта на нереза Mr. Green Mr. Green Mr. Green Инак вит. Е е супер ама ние няма да влезе в тая графа, че той моя от м.март това гъчи. Blush И морковчета им дайде на мъжорята Party

# 134
Gel   202uu  202uu  202uu
Абсолютно съм съгласна!
Ама аз моичкия съм го подхванала от 6-7 месеца и съм на път да го изцедя милия!
А, и към яйцата ще добавя и леща. Знам че е много полезна за случая, ама не се сещам що  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт