Нова късметлийска седмичка 17.10-23.10

• 11 777
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
Ако теста след седмица е  EFP ще направя голям купон с Вас  bigdance2  Tada

# 136
  • На един клон
[quote author=Хера link=topic=48738.msg907664#msg907664 date=11296300
Лека нощ вече Mr. Green Та коя беше Павлинка викаш Crazy Flutter
Много хубаво си решила това с мъжорята да знаеш....само дето в първия момент ми заприлича на част от една лекция дето я слушах в университета /ако не знаете аз съм завършила аграрна икономика/ Та въпросната лекция беше за плодовитостта на нереза Mr. Green Mr. Green Mr. Green Инак вит. Е е супер ама ние няма да влезе в тая графа, че той моя от м.март това гъчи. Blush И морковчета им дайде на мъжорята Party
Цитат
Това с витамин Е лично съм го пробвала върху кокера ми,доста добър ефект имаше.Обаче доколкото си спомням newsm78 това е мастноразтворим витамин и трябва да се внимава с предозирането че става токсично. Ми аз не ти ли казах коя е Павлинка?С къдрава коса е. Joy

# 137
  • Стара Загора
===това е мастноразтворим витамин и трябва да се внимава с предозирането че става токсично. Ми аз не ти ли казах коя е Павлинка?С къдрава коса е. Joy
Ако утре не пиша...не ме търсете...умряла съм от любопитство и за всичко е виновна Gel Crossing Arms Crazy
За вит. Е - да мастноразтворим е и трябва да се внимава но когато е в комбинация с вит.А или така нар. Герикапс. Иначе докторката каза за моя мъж че не е проблем...но въпреки всичко сега малко ще почине от него...месец- два.

# 138
  • На един клон
Ами кокера,толкова много го обичах това куче,почина преди 2 години пак от "лекарска" грешка,но това е една друга тема,по-добре да не я отварям...
Иначе,той си беше плодовит,незнам дали се е дължало на витамините,по 8 кучинки правеше от раз.Ма беше много търсен и понякога се е случвало по 2 кучки на ден да идват и му идваше нанагорно на животинчето...
Иначе това им е хубавото на животните,че такова понятие като изнасилване няма - или може или не може и тва е  bouquet кукумявка...кукукукумявка... hahaha

# 139
Гризонке, кво стана с шофьорлъка ти? Не се вясваш насам по светофарите!!!
Е как бе - преди 1ч правих обратен завой на вашия светофар! Днес за пореден път ми покрещяха, та чак и за лош пример на следващите курсанти ме дадоха ooooh! Тъй че - можеш само да се радваш, че не си ме срещнала днес по кръстовищата Laughing

# 140
 smile3514 smile3514 smile3514ще изкрейзам за 1-ви път от много време,направих си тест,съответно - ,а няма признаци да ми дойде #Shockedимам чувството че ме обхваща истерията,а уж съм спокоен човек #Crazy

# 141
 if  Sad не испадай в истерия... знам че ти е трудно и е много изнервящо и аз съм пред нервна криза. #Crazy Този месец и ужасен!!! Само ми се плаче и мога да убия някой без да се замисля. Ако мога да ти помогна!? Само кажи как  Simple Smile

# 142
Айде де...

Да ме няма 2 часа и сте изпаднали в истерия..(луди млади ooooh!)
Я, по споко бе ИФ, що тъй се тормозиш. Недейте така, ще ни побелеят косите от толкова ядове и нито мъжете ни ще ни харесват, нито бебчета ще искат да имат откачени и побелели майки.... Mr. Green

# 143
Благодаря ти Иле (Илиана_сф) май сама трябва да се успокоя,но направо съм подложена на стрес и адски много съм изнервена,чак не мога да се позная,тя цялата работа е че вече ми закъснява 2 ден ,а нямам признаците да ми идва и вече си мисля че трябва да ходя ня лекар и много се плаща да не се окаже някоя болест,освен другото с моя приятел решихме да се пазим няколко месеца,защото обстоятелствата ни ги налагат,а този месец само веднаж сме опитали без презерватив и аз съм шокирана ако се окаже че е бебче,а преди това половин година нищо не се получаваше и малко психически се сринах,а сега когато най малко сме очаквали може да се е получило.Но тъйкато няма ясен отговор на нещата съм стресирана и от друга страна почнах нова работа,която не мога да работя ако съм бременна и всичко ми е толкова объркано -искам да се разбере какво ми е иначе ще полудея.Ако е бебок ще бъда щастлива,но ако се окаже друго направо незнам не ми се мисли... #Crazy

# 144
Благодаря ви момичета за добрите думи,просто няма с кого да споделям тия работи и затова си излях мъката Cry

# 145
иф,
и аз като момичетата искам да те успокоя със следните факти
1. Това, че два дни цикълът ти закъснява не означава, че си болна. В противен случай един доста голям процент от жените ще се окажат тежко болни... /освен бременност често  пъти причината е в смяна на климата, хормонални изменения, простудни заболявания през месеца и др. абсолютно безобидни фактори/
2. Това, че имаш един отрицателен тест на 2-ри ден от закъснението ти, не означава със сигурност, че не си бременна. /десетки са момичетата във форума, които от личен опит ще ти кажат,че с моног повече дни закъснение са се с отрицателни тестове и бременни/
3. Това, че този месец не сте правили целенасочени опити за бебе е също една предпоставка, то точно сега да е решило да ви споходи. /сопкойствието, НЕ очакването и т.н си оказват ролята, знаеш го/
4. По отношение плановете и новата ти работа - приеми, че си здрава и небременна до доказване на противното и дай всичко от себе си, за да се реализираш там където си избрала. Ако пък си забременяла точно сега - така е трябвало да стане. Господ е чул 6 месечните ти молитви, а бебчо е решил, че не е това най-подходящата работа за неговата мама.
 Heart Eyes
споко!

# 146
ААААА недей така иф.Аз да ти кажа днес съм в по добро настроение smile3521.И аз вчера бях в някакво такова състояние newsm61.Незнам какъв съвет да дам,защото самата аз се нуждая от съвет,но гледам вече да се развличам с други неща newsm75, newsm79, 1ironing.Когато сядам пред компа гледам да се ровя из някои модни сайтове,да чета списания,а и имам да уча  smile3529така,че трябва да си сабирам акъла.
И сега да ти пожелая Юли,Август да буташ количка 1stroller,а ако не здраве да е.Ще го оставим за на зима smile3504.

# 147
Здравейте момичета,
Аз не съм се разписвала скоро с терапевтична цел - да забравя за целенасоченото бебеправене и да почина психически. Тръгнах и на йога и в момента се чувствам чудесно - разгъвкавих си схванатите стари кокали, почнах да стягам корем/крака/дупе и се уча да се изпълвам с положителни емоции. И да ви кажа - върши работа.

Честито на всички с една чертичка и половина, клонящи към две Simple Smile  Специално честито на ДЕА - много й отива разтящото куче на разтящия корем (пу-пу).
На туристките - благородно завиждам. Тоз работохолизъм ще ни умори в таз студена София ...

И като за последно - един въпрос: Някой да има позитивни референции за школа по рисуване? Че моя малък художник тъкмо се е навил и правя проучване къде да го запиша.

# 148
  • София-Лозен

Ако продължавате с тези нерви, паникьосвания и притеснения ще ви инсталирам ей тоз бутон на клавиатурите. Joy Joy Joy

# 149
  • Варна
Ъъъ, такова, Теди я дай пак да видим това бутонче, че ме хвана любопитството  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт