фейсбук

• 292 911
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 100
# 2 101
Как да си сменя името, уж навсякъде погледнах , но не откривам къде се намираше тази опция?

Тайна, и при мен всичко е ок.

# 2 102
  • София
  Вече се оправи, сега името ми е горе вдясно заедно със снимката, там където преди  пишеше профил! Направиха го като в google+.

# 2 103
  • Бургас
Здравейте!  Hug

До вчера към името си във фейсбук бях добавила и един знак - ڪے, но започна да ми излиза едно съобщение, което ме уведомява, че трябва да променя името си - тоест - да не съдържа подобни знаци,
и на всичкото отгоре не мога да си напиша името с главни букви - пример: МаРия

Само при мен ли излиза това съобщение или при всички е така?
И ако реша да не си го променям- това съобщение ще спре ли някога да спре да се появява  newsm78

# 2 104
  • София
  След моето име, в скоби съм написала собственото ми име на корейски, досега не ми е излизало такова съобщение.

# 2 105
kzbsn, при мен излезе същото съобщение сутринта, имах латинско М. в името си - заради игрите   Laughing - сега не мога да го върна, не ми позволява.
Кога и дали ще се махне надписа, не знам.

# 2 106
Имам страница и да кажем я харесват N на брой хора. Отдолу под бройката на хората има 4 обсъждат това, но не мога да видя коментарите.

# 2 107
Имам страница и да кажем я харесват N на брой хора. Отдолу под бройката на хората има 4 обсъждат това, но не мога да видя коментарите.

Тези 4- ма, които обсъждат това, са хора които са постнали тази страница на стената си.
Не е задължително да са я обсъждали  Peace

# 2 108
Благодаря за отговора.

# 2 109
В дясно имаш едно меню ИЗВЕСТИЯ . Под администратори.Ако там има число с известия натисни и ще видиш всички известия и ще разбереш дали са коментари или друго.

Казаха ми , че има страница на БГ мама във Фейсбука където пускали обяви ама не мога да я намеря. Загубих си кученцето чихуахуа във Варна и търся всички начини да го намеря.

# 2 110
Мисля, че е  тази .

# 2 111
  bouquet Благодаря!

# 2 112
някой ще ми обясни ли как да инсталирам това приложение дето показва кой те е премахнал от приятели?

# 2 113
Сега с новата визия на Фейсбук не мога да открия настройките, откъдето да скрия списъците с приятели.Помощ  Rolling Eyes

# 2 114
кажете ми защо след като изтрих някои от снимките си ,отдолу под проф.снимка си остана че имам същата бройка снимки,не се промени цифрата....

Общи условия

Активация на акаунт