фейсбук

• 292 931
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 070
Имам някои неясноти относно това "абониране"...Не искам да разреша някой да се абонира за мен и да се ровичка из профила ми,особено пък непознати....От друга страна искам да променя настройките си за абонамент за някои от приятелите ми от "повечето новости" на "всички новини". Ако го направя ще ли разберат по някакъв начин тези приятели,за които съм променила настройките си да получавам всички новини за тях, как мислите?  newsm78

При абонирането не се ровичкат в профила ти. Ако някой се абонира за теб, за него става видима само онази информация, която публикуваш като public, т.е. видима за всички (с глобусчето). Другата, информация, която не си публикувала, като публична остава видима само за твоите приятели.
А относно втория въпрос - не, приятелите ти няма как да разберат, че си променила настройките, за да виждаш всички новини за тях, така че смело Wink

# 2 071
Нищо няма да разберат Simple Smile

# 2 072
Случвало ли ви се е да публикувате коментар или връзка на нечия стена и първоначално уж излиза на стената, секунда след това изчезва. Опитах се да пиша на страницата на ДБМ-Русе, коментарите и връзката стоят на моята стена, но на тяхната не ги виждам. Става дума за една майка от Русе, чиито деца растат в мизерни условия.

# 2 073
Ще се появи.
Направи рефреш на страницата.

# 2 074
Къде е тази опция ? аз съм много напред с технологиите, но просто не мога да се сетя сега Grinning
Сега видях къде е уловката, трябва да натиснеш " Everyone (Most Recent) ".
Благодаря !

# 2 075
  • Не от София.
За втори или трети път ми се случва това-непознат да ми харесва снимките.Което явно значи и че ги вижда..Е,как става,като всичко мое /барабар със снимките/ е видимо само за приятелите ми...УЖ!!  #Cussing out

# 2 076
Ако тагнеш някого, тогава снимките стават видими и за неговите приятели.

# 2 077
  • Не от София.
Не съм тагвала никой.Става въпрос за мои снимки-сама съм на тях ...и някакъв досадник непрекъснато въздиша колко ме харесвал...дразни ме яко!
Защо ме вижда тоя малоумник?! Close

# 2 078
Не е така, има опция за достъп на информация " само приятели " и  " приятели на приятели ", някъде в настройките е. На мен не ми дреме особено кой ме вижда, за всеки случай съм взела мерки, но ми е ясно, че веднъж публикувана в интернет всяка информация може да бъде достъпна. Освен това, ако не греша има опция " блокирай ", има ( предполагам ) и администратори. 

# 2 079
  • Не от София.
Аз този го блокирах,но искам да реша проблема завинаги и за други досадници..а не постфактум да реагирам...
Ееех...колкото ме радва тоя фейсбук,толкова и ме ядосва.. ooooh!

# 2 080
Можеш изцяло да забраниш някой да ти коментира снимките,както и да си заключиш стената и всичко или да избереш хора които не искаш да ти коментират или хора на които позволяваш да ти виждат или коментират.Всичко се прави от при мен е на английски-Privacy settings.Ако този човек не ти е в приятели,значи настройките са ти всеки да може да ти пише коментари,можеш да си ги направиш само приятели да ти коментират.

# 2 081
  • Не от София.
Ако този човек не ти е в приятели,значи настройките са ти всеки да може да ти пише коментари,можеш да си ги направиш само приятели да ти коментират.
Не,бе човек..настройките ми са само за приятели...току-що пак проверих!Голяма мистерия ми е това-забранила съм всички външни намеси и въпреки всичко-ей какво става?!  Crossing Arms
Щом не мога да си го обясня,тогава всичко е от фейсбука...не ги знам кво си бърникат,ама много ме дразнят вече!! #Cussing out

# 2 082
Чувала съм че има и някакви вируси и хакерчета които правят някакви неща,на мен не ми се е случвало,но на една приятелка и крадат прифила вече 3 пъти  smile3515
Иначе от досадници аз с блокиране се оправям  smile3508

# 2 083
  • София
Как мога да направя, че определен човек да не вижда публикациите ми  от игрите?

# 2 084

Как мога да направя, че определен човек да не вижда публикациите ми  от игрите?
Като отидеш на публикацията горе в дясно има една стрелкичка,като я натиснеш ти излизат опции.При мен е на английски - custom/третото отгоре надолу/ натискаш го и ти излиза,можеш да скриеш от определени хора,можеш да сложиш да се вижда само от някои хора или само от теб.

Общи условия

Активация на акаунт