фейсбук

• 291 784
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
а има ли вариант за премахване на всички стари публикации, но от веднъж а не едно по едно?

Да - деактивиране на профила
Така няма ли да премахна целия профил?

# 2 191
Е, значи все пак някой ми влиза в профила, тъй като аз не влизам във фейса нито от телефона си,нито от друг компютър! Хм....странна работа как някой ми знае паролата и си ми рови както си иска! #Crazy

# 2 192
Ами смени я.

# 2 193
Едва ли влиза.
Но при толкова бъгове накоя сутрин може да осъмнем с чужд профил или обвързани с нечий чужд партньор  Mr. Green

# 2 194
Листата с приятелите ми постоянно варира с +/- 1. Вчера бяха, да кажем, 200, днес са 201...Как се получава така? Нито съм премахвала приятели, нито съм приемала нови.

# 2 195
  • Не от София.
Листата с приятелите ми постоянно варира с +/- 1. Вчера бяха, да кажем, 200, днес са 201...Как се получава така? Нито съм премахвала приятели, нито съм приемала нови.
За -1 имам обяснение-някой те е премахнал от листата си с приятели.
Ама за +1???  newsm78

# 2 196

Така се получава, когато някой излиза през Изход от фейсбук, а не го затваря със кръста в дясно.

# 2 197
Получава се, когато някой от приятелите ти си е спрял профила временно  Peace

# 2 198
  • Не от София.

Така се получава, когато някой излиза през Изход от фейсбук, а не го затваря със кръста в дясно.
Да,бе....то тогава листата трябва да варира и в много по-големи интервали...

# 2 199
За -1 имам обяснение-някой те е премахнал от листата си с приятели.
Ама за +1???  newsm78

Е, странно, как един ден ме премахва, после се появява пак за седмица, без да иска присъединяване, после го няма за три дни, после пак е в листата ми...Винаги е - 1 потребител.

По вероятно е това:

Получава се, когато някой от приятелите ти си е спрял профила временно  Peace

А най-вероятно това:

Знам ли. Аз си следя, така, периодично. Интересното е, че с новото приложение Unfriend Finder не ми излиза нито един като отхвърлил ме, а листата ми намаля, после пак се увеличи с този един, откакто го ползвам.

# 2 200
Не, това си е някаква неточност от страна на Фейсбук, не може всичко да му е перфектно. И на мен ми се е случвало, спокойно. Ако искате да знаете дали някой ви е махнал или е със закрит профил, си инсталирайте "unfriend finder".

# 2 201
Получава се, когато някой от приятелите ти си е спрял профила временно...сигурна съм, понеже един от приятелите ми го практикува редовно това...  Peace

# 2 202
Получава се, когато някой от приятелите ти си е спрял профила временно...сигурна съм, понеже един от приятелите ми го практикува редовно това...  Peace

Не, на мен не ми се вярва... На мен така ми варират всеки ден, но нямам приятели, които го спират, защото "unfriend finred"-а веднага ще ме уведоми, че са спряни.

# 2 203
  • Не от София.
Аз даже не знам каква е бройката на приятелите ми.Така че +/- на кой му пука  Rolling Eyes

# 2 204
Получава се, когато някой от приятелите ти си е спрял профила временно...сигурна съм, понеже един от приятелите ми го практикува редовно това...  Peace
Така е. И аз имам приятелка, която редовно си деактивира профила и тогава приятелите ми стават -1, а когато си го реактивира +1. По принцип Unfriend Finder-a уведомява, но скоро имаха обновяване на версията, така, че който е със стария скрипт трябва да го обнови.

Общи условия

Активация на акаунт