фейсбук

• 291 736
  • 2 278
  •   1
Отговори
# 2 205
А аз отново да попитам - защо вече не виждам дори самата аз в профила си - кои постове на определените страници-дето съм аднала - харесвам и последвалите коментари след моя...

# 2 206
Аз даже не знам каква е бройката на приятелите ми.Така че +/- на кой му пука  Rolling Eyes

Въпросът не е до това, на кой му пука, и на кой не. А чисто информативно от къде се получава това разминаване.

# 2 207
От това, че някои си деактивират профила, а след това пак го активират.

# 2 208
 И на мен числото на приятелите ми се променя +1..-1..след ден два всичко е точно и не мога да разбера какво все пак става,и друго което не мога да си обясня, поглеждам това което ми е public...виждам, че е харесвано от 5 човека ,4 ма та  виждам ,а 5- я не..така е на много от публикуваните от мен неща..има винаги един невидим..това как става..Simple Smile

# 2 209
Мога ли да влизам безплатно във Фейсбук, след като нямам wi-fi? С LG съм, пробвах да си инсталирам мобилния, но ми казва, че не може да се свърже, дали трябва да правя някакви настройки на телефона?

# 2 210
Ако нямаш wi-fi  и интернет достъп не ти е включен в пакета, със съответните настройки може да ползваш интернет, но срещу 2,40 лв на минута. Това ми отговориха на мен. Дано коректно го обяснявам.

# 2 211
Ако нямаш wi-fi  и интернет достъп не ти е включен в пакета, със съответните настройки може да ползваш интернет, но срещу 2,40 лв на минута. Това ми отговориха на мен. Дано коректно го обяснявам.

На ваучер съм и имам достъп до интернет, и от това, което видях е, че ми взима по 0.15 лв. А как става инсталирането на мобилния Фейсбук? При мен се изтегли и аха да стартира и казва, че не може да се свърже... но ако се пробвам през браузъра, може.

# 2 212
Ако въпроса е към мен не мога да отговоря. Личния ми компютър е с достатъчно малки размери за да не ми се налага да ползвам телефон за да вляза в интернет.

# 2 213
поглеждам това което ми е public...виждам, че е харесвано от 5 човека ,4 ма та  виждам ,а 5- я не..така е на много от публикуваните от мен неща..има винаги един невидим..това как става..Simple Smile

Имам един абонат, с който взаимно сме се блокирали. Когато примерно той е коментирал нещо на наш общ приятел - виждам, че има един коментар, но когато цъкна да го прочета го няма. Или когато е харесал нещо - показва 5 харесвания, а само 4 имена Peace

# 2 214
  • Italia
Ако нямаш wi-fi  и интернет достъп не ти е включен в пакета, със съответните настройки може да ползваш интернет, но срещу 2,40 лв на минута. Това ми отговориха на мен. Дано коректно го обяснявам.

На ваучер съм и имам достъп до интернет, и от това, което видях е, че ми взима по 0.15 лв. А как става инсталирането на мобилния Фейсбук? При мен се изтегли и аха да стартира и казва, че не може да се свърже... но ако се пробвам през браузъра, може.

Безплатен достъп има само за Мтел на адрес 0.facebook.com. Не знам дали през мобилната версия можеш да ползваш този безплатен достъп. Освен това трябва да забраниш показването на снимки (в това число и профилните), защото преглеждането на снимки не е безплатно.

# 2 215
Благодаря ти, Славейче ,но ако си блокирал някого ,той може ли да харесва това, което ти е public.... newsm78.....

# 2 216
Благодаря ти, Славейче ,но ако си блокирал някого ,той може ли да харесва това, което ти е public.... newsm78.....
Не Simple Smile Би трябвало въобще да не ти излиза Simple Smile

# 2 217
Искам да попитам, какво се случва, когато изтрия някой от листата си с приятели. В смисъл отсрещния човек (който съм изтрил) какво получава за това че аз съм го изтрил - съобщение ли получава, нещо му излиза ли на екрана... какво .... как човек разбира че някой го е изтрил от листата си с приятели. Питам защото една колежка я изтрих от листата и тя ми се цупи после 1 месец защо съм я бил изтрил. Как е разбрала. Какво ѝ се появява при нея като я изтрия. Сигурен съм че не ползва разни приложения които подсказват кога някой те е изтрил от приятелите си.

# 2 218
Ако има инсталиран unfriend finder- получава известие. Ако не- сигурно ти е фенка и те следи всеки ден, та така е разбрала. Не се получава никакво съобщение.

# 2 219
Значи ако няма приложение което да ѝ подсказва че съм я изтрил, може да не разбере изобщо, че някой я е изтрил от приятелите си. За да разбереш че някой те е изтрил трябва да следиш всеки ден листата си с приятели за да видиш кой го няма вече в нея.

Общи условия

Активация на акаунт