Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 48 894
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Велинград
Отивам да видя в Уникредит София дали има.

# 586
райфайзен софия, доживях и аз

# 587
newsm78интересното е,че са ми пуснали детските,но има някакво урязване в паричките от ТЕЛКА на малкия-22,75лв при вас как са нещата?

И аз съм така. Преведени са само детските и чл.8, без интеграционните добавки.

# 588
  • София
Явно само ние от район Слатина останахме без пари. Аз съм ДСК - Слатина, сега проверих и няма.

# 589
newsm78интересното е,че са ми пуснали детските,но има някакво урязване в паричките от ТЕЛКА на малкия-22,75лв при вас как са нещата?
Мен пък детските ми орязаха.Родих на 16.03 ,подадох документите за детски края на март и работничките ме увериха,че края на април ще взема за март.Това не се случи,ходих,питах и ми казаха,че края на май ще получа на куп детски за март (17лв. понеже е половин месец), и април.Емии спестиха си 17лв. това е  Crossing Arms

# 590
  • Ænima/Albuquerque
София-Прокредит ги преведоха вчера!

# 591

Няма ги интеграционните.Защо обаче,не се знае.Мен ми се губят около 30 лв.Дано благоволят да ги преведат и тях до ден - два.Аман от антикризисните им мерки: 1. ни забавят парите, после ни орязаха заплатите като лични асистенти,а сега се очаква края на юни да закрият изцяло прогамата личен асистент и както превеждат парите кога им скимне.............ум не ми го побира как ще се живее от тук на татък  smile3514 smile3511

# 592
  • София
Аз съм в тази банка, но сутринта нямах пари в картата  newsm78

# 593
  • София-Велинград
В Слатина на Уникредти все още няма,явно цяла Слатина нямаме.Сега ще звъня на онези да видим.

# 594
  • Ænima/Albuquerque
Аз съм в тази банка, но сутринта нямах пари в картата  newsm78

Странно,при мен се появиха вчера следобяд.  newsm78

# 595
  • София
Сега вече има - ДСК - Слатина.

# 596
  • София-Велинград
Обадих се,първо поне две минути ги слушах как трябва да пият кафе,после ми казаха,че до краят на работният ден трябва да си ги получим,имало проблем с банките.Значи мами от Слатина,до края на деня трябва да ги имаме.
Обаче аз се мразя,защото ударих от пезпомощност момиченцето си.Иска ми тя Данонино,обаче аз и купих друго млекце,че имаме само 2лева,и тя се тръшна ,че не било това,и а я пляснах по дупето.Как учудено ме погледно детето(аз по-принцип не бия),мразя се!!!!!!!!

# 597
  • София-Велинград
Браво,занчи има надежда по-късно и при мен да са дошли.

# 598
За Пловдив,общ.Марица има.Тази сутрин ги изтеглих.Инвестбанк.Успех на всички,които още чакат. Peace

# 599
ОББ Казанлък - най-накрая ИМА

Общи условия

Активация на акаунт