Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 49 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Извинявайте момичета, не е съвсем по темата, но има ли други като мен, които Социалните принуждават да ползват сметка/карта в определена от ТЯХ банка? Имат ли реално основание за това? Бях в ОББ, но сега принудително ми издадоха карта в Инвестбанк, а сега и двете карти са празни и никъде няма нищо!!!

# 541
Съжалявам,че чак сега пиша, гледам момичетата са ме изправарили.Но все пак да се отчета и аз.
Към 19.30ч Инвест банк Бургас има!  Peace

редактирам се:

Извинявайте момичета, не е съвсем по темата, но има ли други като мен, които Социалните принуждават да ползват сметка/карта в определена от ТЯХ банка? Имат ли реално основание за това? Бях в ОББ, но сега принудително ми издадоха карта в Инвестбанк, а сега и двете карти са празни и никъде няма нищо!!!

добре дошла в клуба на "принудените"  Hug
В Бургас е така за съжаление,принуждават ни към тази банка да ни се изплащат детските.Но днес в Бургас от вечерта има детски неясно защо при теб няма  Rolling Eyes Питай в социалните.  Hug

Дано и другите момичета от страната утре най-късно да сте си получили детските!  Peace

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 23:26 от sin4eska

# 542
За Търговище някой да знае нещо?

# 543
Сливен Инвестбанк-има детски.

Аз проверявах в 18 часа и нямах. Към Експресбанк. Утре вероятно ще имаме всички  Mr. Green

# 544
Аз лично миналата година попитах дали многа да си сменя сметката и от Инвестбанк ми ги прехвърлиха в Прокредит и вече година си ги получавам там  newsm78   Flutter

# 545
  • София
Моята сметка е в ДСК и гледах сега в ДСК Директ, ама нямам нищо.
Някой с ДСК в София да е получил?

На мен ми ги преведоха на 1.06.  Peace

София, ДСК.

# 546
  Мойте вчера следобяд ги нямаше  Sad!Картата от години ми е в Райфайзенбанк и не са ме карали да я сменям.Надявам се днес вече да ги има,прекаляват вече!

# 547
Монтана-Обб вчера към 16ч.ми бяха преведени детските и чл.8,интеграционни-не

# 548
И аз съм в Райфайзен, София и още нямам.

# 549
Unicredit Варна има детски!Успех на другите! Hug

# 550
  • София
Преди малко проверих - София, ПроКредит - няма!

# 551
Казанлък - Инвестбанк има детски, сега ги изтеглих

# 552
някой знае ли защо нямаме интеграциони, да не би да са премахнати?

# 553
Добър ден!Както виждам има още майки,които чакат-що за подигравка?!Това е прекалено-да,аз ги получих,но ме възмущава факта,че има такива,които не са.Това вече е ужасно

# 554
Майчета, за Шумен някой знае ли дали има детски?

Общи условия

Активация на акаунт