Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-16

• 49 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
При мен продължава да ги няма - ОББ, София. Не че сега съм на зор, но се чудя възможно ли е в банката да е проблема наистина?

# 556
Стара Загора Инвестбанк някой да има информация за детски

# 557
Майчета, за Шумен някой знае ли дали има детски?

Да още вчера по обяд имах  - ДСК.

# 558
  • варненка от София
Райфайзен Варна още никой няма...

# 559
и аз все още ги чакам-райфаизен варна

# 560
много ми е чудно следващия месец на 10-ти ли ще ги вземем.. и така до кога.. докато изместят един месец.. не мога да разбера кви ги мъдрят тези гадове. И аз чакам за Райфайзен - Варна

# 561
знам че е изван темата но се саобщи че Веско детето което се издирваше е намерено обезобразено и мартво..................... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire кажете сега каде е даржавата и тези пари каво щте променят.ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ. И НЕКА ГОСПОД ПАЗИ ДЕЦАТА НИ !!!!!!!!!!!!!

# 562
Боже.. . Поколон!

# 563
При мен продължава да ги няма - ОББ, София. Не че сега съм на зор, но се чудя възможно ли е в банката да е проблема наистина?
ОББ - София , вчера 18ч ги изтеглих .

# 564

Егати, явно нещо при мен се случва. Освен да звънна един телефон в банката и да питам.

# 565
  • София

Егати, явно нещо при мен се случва. Освен да звънна един телефон в банката и да питам.
Спокойно,и аз съм на ОББ и все още чакам

# 566
Уникредит - преди 15 мин. нямаше.

# 567
Ужас!Кой би посегнал на дете?Нестига че пари няма ами и за децата си неможем да бъдем спокойни..............  newsm11 Абе нямам думи,м/у другото Прокредит нямаааааааааааааааааааааа  Stop

# 568
Аз вече съм много притеснена,защоот никой не пише за София-Пощенска.Явно всички ги получиха,а на мен ми затвориха телефона от банката,след като се опитах да разбреа къде са ми парите.

ПОклон пред паметта на Веско-едно дете,жертва на скапаната ни държава.ПОчивай в мир!

# 569
Току що звъннах в ОББ, на някои преводите не били направени онзи ден, а вчера.  newsm78 Нещо не ми се стори нормално това обяснение и помолих да ми направят справка лично на мен дали са преведени или не... и познайте, нямали в момента система, да съм звъннела след половин час.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт