Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • забравих си мисълта...
Мила Нина, да ти е жив и здрав съпруга, желая ви още много щастливи години заедно.   bouquet   nbirthday

Тортата е мечта,  ти си вълшебница newsm51  толкова е красива, а сигурно и вкусна...ммм. Мъфините са също прекрасни. Аплодисменти, мила Нина.  smile3501

Благодаря ти  Heart Eyes  Hug също за милите комплименти.

Селма, ябълките в кожух са много апетитни.  newsm51
3xi, вкусно и при теб.  newsm51
Тайна, чушките ти са мечта, много ги обичам и пълнени и пържени.  newsm51
Megans, от къде тази енергия за толкова много красоти, неуморна си.   newsm51
Labrex и сладкиша и кюфтенцата са приказни.  newsm51
Esy и аз чакам рецептата. Стила е наистина аристократичен.  newsm51

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 23:26 от Venetta

# 526
  • пак на Рив Гош
Нямате изчитане Simple Smile... и разглеждане!
Леля Ог, да ти е жива и здрава половинката! Страхотна тортичка сте му приготвили! Плодовете за украса от какво са?
Еси, страхотен сладкиш!
А Лулу ме подкокоросва със щрудели разни Wink. Обожавам череши/вишни и ще намина за рецептата, да знаеш Wink.
Иланг-иланг, как правиш сирене по шопски? Че Камбанката наскоро откри сиренето и напоследък само шопска салата иска (при това е родена в страна, където видовете сирене са повече от дните в годината  Laughing). Та да поразнообразя асортимента  Grinning.
Лабрекс, Селма, пеп4о, Краси, Нордина, вкусно у вас!  Grinning.
Аз се отчитам с:
- ирландски содени питки за съботна закуска (brown soda bread scones) - като една съща Джули си "проготвям" пътя, но не през книгата на Джулия Чайлд, а през една книга с ирландски рецепти  Mr. Green

- пак се пробвах на гьоза (японски равиоли) - този път с малко повече успех:

- салата с червена киноа, грейпфрут и сирене - също като Крисче пробвам нови зърнени култури  Mr. Green

- и едни бисквитки с ягоди - strawberry shortcake (тук пояснявам, че заигравката е с името - това е оригиналното име на Ягодов сладкиш - любимо филмче на Камбанката Laughing)

Лека вечер от мен!

# 527
Страхотни сте  Hug

# 528
Еех, момичета, много ви благодаря!
Всъщност това е една измишльотина събрана в едно Laughing
Кекс, крем, глазура и стана мнооого вкусно нещо Wink
 Венета, Пети, заповядайте!
Ето рецептата Hug

Леля Ог, а ти каква красота си сътворила, ммм....  bouquet

Роца, у вас отново мноооого вкусно! Hug

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 23:17 от esy

# 529
Леля Ог да ти е жив и здрав рожденникът!Прекрасна торта си му направила,както винаги при теб всичко е много стилно!Поздравления! newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления и за всички останали кулинарки,прекрасни сте,това е за всички Вас.... newsm51 newsm51 newsm51
Да похваля и моята баба,вчера прави питка .... Peace

Аз да покажа от мен една тортичка,която правих вчера за приятел на брат ми....има доста косури,но като за трети опит с ММ си е направо супер за мен... WinkСлагам линк,защото не е за показване много /особено ако има малки деца тук/
http://merydit.snimka.bg/cooking/praznichno-preyajdane.458703.19224062

# 530
esy, сладкишът изглежда просто невероятно!
Роца, моля те дай нещо за тези японски равиоли Praynig Силно ме заинтригуваха
Лельо Ог, изби рибата с тия плодчета  Hug

# 531
# 532
Страхотни сте момичета,толкова неща си харесах.
Селма аз съм ползвала този желатин доста често и не съм имала проблем/само такъв имаме в нашите квартални магазини/Но вчера имах издънка с желатина на д-ра.Десерта който ви показах вчера беше всъщност торта,и точно както казваш се разтече.Затова взех обърках хубаво всичко и сложих друг някакъв който виждам за пръв път и насипах в чашки и в хладилника/но беше следобяд по хлад/ стана страхотен десерт и никой не разбра .А аз стигнах до заключение че жегата ми изигра лоша шега.
Меганс,Леля Ог,Венета,Есъ,Лабрекс,Роца,Тайна за всички вас newsm51 newsm51 newsm51
Незнам от жегата ли е но нещо хич не ми се седи до печката и караме на аламинути.Така и днес  салатка и принцеси с айран
=салатка
-принцеси
Опааа докато пиша виж Мередит каква питка е извъртяла,опа баба и но и тортата си я бива  bouquet
Ето и марабу с вкусотии,аз май няма да мога да публикувам както е тръгнало newsm78

# 533
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug smile3525
Направо ме е срам да пускам моите снимки пред вашите шедьоври на кулинарията  Crazy
Леля Ог да ти е жив и здрав съпруга  smile3525 ама такава торта си спретнала браво  Hug Hug
За всички поздравления за труда ,фантазията и поднасянето на ястията  Hug Hug smile3525 smile3525
срам не срам пускам ви снимките от няколко дни да не се "заносват"  Mr. Green Mr. Green

ЛОЗОВИ СЪРМИ с овче мляко

ПИЛЕШКО БЕТЧЕ С КАРТОФИ

ПАРФЕ

# 534
При нас хавайска пица.

Изи мерси за рецептата.

# 535
  • DE
Леля Ог, по скоро и аз Ще имам рожден ден ! Искам и аз такава торта !
Да ти е винаги здрав и силен рожденника Gift !

От последните три страници неЩо ми се замота главата perko
(Ще да е от топлото сигурно)
Сега сте  подкарали торти и парфета ! Страхотни "работи" сте приготвили !
На мен ми се прияде много, ей това кебапче което се показваше от чинийката на Megans

У нас имаше сноЩи само милинки  (на Блонди) и таратор !

# 536
Леля Ог, големи красоти и вкуснотии у вас  Hug
Еси, и твоя сладкиш ме изкуши, и мисля да го направя  Wink
И изобщо всички сте сътворили големи вкусотии.  bouquet
От мен
Паниран пангасиус и пресни картофки с копър на фурна

и Мюсли-тортата на Сладка хапка

# 537
  • ВАРНА
Сирене по шопски.
 Бучка сирене(използвах овче),половин пиперка нарязана,половин домат,малко олио.Този път ми дотежа да го чакам да се пече във фурна и рискувах в микровълновата за 15 минути,после добавям яйце и следват още 5 минути.Сиренето се разтопи на кашичка за разлика от печенето във фурна,но пак е много приятно.

# 538
Леля Ог ,Нина,ако позволиш,   Hug  , да ти честитя и тук РД на половинката.Да ти е жив и здрав и още дъъълги години да се радвате един друг с любимите неща...!   
esy , сладкиша изглежда неустоимо!  Ако и да е сборен...    Mr. Green

От мен една
Редена салата

Италиански питки

# 539
Леля Ог, да ти е жив и здрав рожденика, тортата е невероятна, поздравления.

И за да не е гол запис, едно ягодово кремче (панна кота) и от мен

и един ябълков сладкиш

Общи условия

Активация на акаунт