Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 669
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
ilrai78, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet Hug

Много вкусни неща сте приготвили, момичета!   bouquet

От мен разядка с патладжан и кисело мляко и табуле:

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:14 от yagodka

# 616
Илрай честит рожден ден мила!Да си жива и здрава,щастлива и много обичана жена!

Ето да покажа и аз едни милинки и десертче от вчера....

# 617
  • София
yagodka, може ли рецептата за разядката, благодаря ти предварително!

# 618
Верабел, заповядай:

Изпичам няколко патладжана. Изчаквам ги да изстинат. Обелвам ги и ги слагам в пасатора. Добавям магданоз и чесън. Пасирам. Добавям няколко лъжици кисело мляко(да не стане много течно), сол на вкус и зехтин. Разбърквам. Същото е като с майонеза, но тук малко по-диетично  Laughing - с кисело мляко и зехтин. Да ти е сладко!   bouquet

# 619
Верабел, заповядай:

Изпичам няколко патладжана. Изчаквам ги да изстинат. Обелвам ги и ги слагам в пасатора. Добавям магданоз и чесън. Пасирам. Добавям няколко лъжици кисело мляко(да не стане много течно), сол на вкус и зехтин. Разбърквам. Същото е като с майонеза, но тук малко по-диетично  Laughing - с кисело мляко и зехтин. Да ти е сладко!   bouquet
Потекоха ми лигите

# 620
Мили момичета – Венета, Роца, esy, Меридит, лулу!, ditsan, ЗИЧЕ, martin4e, matze, краси.мира, tracy_t, Тайна, PURE ELIXIR, megans, Дес, verabel, labrex,  Lindita- благодаря за хубавите пожелания към порасналото ми зло (както го нарече една съфорумка), имаше много хубави и за мен  Laughing  Hug Радвам се, че харесахте и мини тортичката ми, благодаря още веднъж!   bouquet

ilrai78, честит рожден ден! Желая ти от сърце много здраве, късмет, любов и неизчерпаемо вдъхновение!   bouquet
matze, само ме покани, пък аз тортата ще измисля начин да я направя и да я донеса  Laughing  Hug
Роца, много апетитно изглеждат всички тези странни за мен неща, които приготвяш! С удоволствие бих ги опитала.
Меридит браво на баба ти, да е жива и здрава! И сладкишчето ти е супер!
viara.an, влюбена съм в пилето, като от детско филмче е!!! Моля те кажи как го направи, не мога да му се нарадвам! Всичко, което правиш е поднесено много красиво и оригинално и винаги с удоволствие разглеждам снимките ти!
лулу!, rossonera, страхотни торти!
Трейси, радвам се “да те видя” отново тук! Знаеш, че много харесвам и снимките ти, и това, което е на тях!  Hug
labrex, много са ефектни тези бабини черги, ще погледна за рецепта!
Еййй, Краси, разби ме! Много красиви купички, с доматчетата и чушката са направо прекрасни! Тортата ти е много красива, Ей такава плетка няма да успея да направя никога!
bliznacite2004, я кажи къде си, защото и аз искам палачинки и кремче, поднесени в зелена градинка  Laughing  Hug
Венета, пак си правила любимите ми кексове! И двата стават идеално за подарък, много са красиви! А за сладкото... колко буркана стават от пет кила? Ще имаш ли за раздаване  eat
 Ягодка, кажи за табулето, да взема да зарадвам мъжо, че все ме кара да му приготвя!

Ето и няколко снимки от последните дни (почти не съм готвила тази седмица):

И аз като verabel пълних тиквички, но жълти (само ме лъжеш ти, че барбекюто е на балкона, засякох те в един друг форум, заедно с още една банда кулинарки, да разказваш за хубави местенца  Laughing)

Едни солени охлювчета от бутер тесто:

И много вкусните тройни чушки на Вяра ан:

Вяра, много благодаря за рецептата! Ястията, които показваш са не само красиви, а и много вкусни!   bouquet

Приятен ден на всички неуморни кулинарки!

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 13:59 от Леля Ог

# 621
Леля Ог, пак си направила красиви и вкусни магии!   bouquet Ето рецептата, по която се водех за табулето: http://vkuhniata.wordpress.com/2009/06/18/tabulleh/  На мъжа ми учудващо много му хареса. На мен ми беше малко странно и нетипично, но също ми хареса.  Peace

# 622
  • ВАРНА
ilrai78,пожелавам ти здраве и щастие-другото се купува!   bouquet

Ние днес сме на арабска кухня.Направих Кофта Тагине по рецепта на PandaKhan  от тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193235.msg10918243#msg10918243

Много екзотично и пикантно,определено пак ще се готви.

# 623
Пържен кефал,задушени пресни картофки с копър и шопска салатка(извинявам се залошата снимка Embarassed)...

П.П. Илрай,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! Hug

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 20:30 от TheNMaster

# 624
ilrai78,бъди жива и здрава!  bouquet Hug

# 625
Илрай,честит рожден ден!  newsm51 newsm67

viara.an,страхотен лебед!Браво на теб!  Hug
Краси.мира,и товята торта беше върхът!   bouquet

TheNMaster ,че хубава вечеря! Семпла ,но толкова вкусна ми изглежда!  Heart Eyes

# 626
ilrai78, Честит рожден ден! Бъди здрава, жива и много щастлива!

От мен така наречените Бели "Негърчета" (Blonde Brownies)

# 627
  • Пазарджик/Лондон
Илрай, честит рожден ден  Hug!!!

rossonera , ще преведеш ли рецептата?Вкусни изглеждат белите негърчета Wink.

# 628
СЕЛМИЧКА,благодаря! Hug  bouquet

# 629
ilrai78, Честит Рожден Ден!

Общи условия

Активация на акаунт