Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 68-ма тема

• 130 180
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
   " Леля Ог", честит рожден ден на "вашия татко"!Да ви е жив и здрав, голям късметлия и много обичан! А за тортата нямам какво да кажа, тя сама си говори  Hug Peace!

П.П. И моя син е на 14-ти, направи 33, ама още не иска да се жени и да ме зарадва с внуче! Confused

Всички сте направили страхотни вкусотии,  сладкиша на  Трейси ми се дояде. Иначе бих хапнала и от сърмичките на Зиче, тортата на esy, питчица от краси мира, рибка от мартинче, пица от Пети, и гьоза от Роца! eatГоляма лакомия съм! Embarassed

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 14:47 от Тайна

# 541
Пеп-4о,Меганс,Леля Ог,благодаря за милите думи!    bouquet

Пеп-4о,печената паста на Дейвид е мноооого съблазнителна,и у нас лингуините са на почит,особено от съпруга,скоро ще ги направя,видяло се е.... Wink
Леля Ог,да ти е жив и здрав рожденника,много да те обича и подкрепя! Hug
Иланг-иланг,много моля за рецептата на сиренето с мед и орехи,изглежда страхотно! Crazy

И ако може някой да ми предложи рецепта за сладкиш с точени кори и крем ванилия/аз бих добавила и череши/. Praynig

# 542
Нещо като закуска на тиган - от хлебно тесто, на тънко разточено, посредата с масло и сирене и печено на горещ, сух тиган, после капвам олио - много си падам по такива работи. То се надува, докато се пече, иначе доста тъничко го точа.

Гледам, феновете на италианската кухня и по- точно пастата се размножаваме! Много ме радва, че съм й убийствен фен!  Simple Smile

# 543
Здравейте момичета ! Много сте мили и бладодаря на всички !
Днес приготвих ...

Салата от краставички .

...и от доматки .

Агнешко с ориз и гъбки .

Малко украса .

Ползотворен ден на всички !

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 14:20 от viara.an

# 544
Момичета, възхищавам се на красотите, които творите!Поздравления за всички!Само ми е интересно как си опазвате фигурите с това ядене! Thinking Не се осмелявам да си слагам творенията тук, защото не са достойни въобще.Примирявам се с факта, че поне на вкус ги докарвам.  bouquet  bouquet  bouquet

# 545
  • ВАРНА
Сирене с мед и орехи
Избирам твърдо сиренце,топвам го в белтък и после в царевично брашно.Пъжа в много малко мазнина,добавям лъжица разтопен мед и поръсвам с орехи.Прекрасно мезе.р

# 546
Сирене с мед и орехи
Избирам твърдо сиренце,топвам го в белтък и после в царевично брашно.Пъжа в много малко мазнина,добавям лъжица разтопен мед и поръсвам с орехи.Прекрасно мезе.р
  bouquet

# 547
От мен една шоколадова тортичка с бейлис Grinning

http://luluto.blogspot.com/2010/06/100.html

# 548
  • гр.Златица
viara.an , разкошни украси,направо ме срази това мило и красиво пиленце...великолепни са...

# 549
# 550
  • София
   Нещо лятно!Чушки с яйца и сирене на фурна!

Лулу, тортата еее ... великолепна newsm53!  Вяра ан, ако имах нерви и време щях да се пробвам с твоите кулинарни произведения,внука много ще им се радва, но ...нямам толкова търпение Embarassed.

# 551
Леля Ог да ти е жив и здрав рожденика и само да те радва,а тортата ти е супер.Да ви е сладък живота! newsm51
Много хубави неща сте сготвили всички.  newsm51
За днес студено тараторче,пуешко с картофки и ягодки.

# 552
Поздравления за всички майсторки!

От мен - Пилешко с картофи и Шоколадовата торта с аромат на сладолед на Селма (снимката е стара, защото го подарих и не успях да снимам  Embarassed).

# 553
Росонера,Меганс,Ани,Лулу,Краси.мира.Пина,Виара,Тайна,Трейси-т страхотни сте момичета,страхотно вкусни неща сте приготвили.  bouquet
От мен днес свинско със зеле,салатка от веяна скумрия с лук,маслини и чушки и повторение на онзиденшния сладкиш в комбинация със сладолед с боровинки

# 554
Страшно красиви трапези сте украсили Вяра,Леля Ог  bouquet
Аз не снимах днес оризът с царевица и грах,ама немога да се стърпя да не си кажа пак и отново - някои от публикуваните снимки са страшно огромни.Нали на 1ва страница имаше указание как да се намалят Thinking,лесно е.Ако някой незнае с удоволствие аз лично ще обясня.
Това го казвам защото много се товари темата и някои снимки докато заредят доста време минава Close
С най-добри чувства го казвам без да искам да засегна никого Peace

Общи условия

Активация на акаунт