Стелки против плъзгане на крака

• 15 787
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
doktor shol имат модел който се води слим и са много тънки и финни,стават за сандал Peace

# 16
  • На изток от Ада
тия стелки дали ще ми помогнат за крака които се изпотяват през лятото много ми се хлъзгат напред от  това изпотяване?

# 17
А някои може ли да покаже как изглеждат тези стелки?

# 18
  • София
Насито, стелките подобряват положението, но при силно изпотяване не помагат особено. Мен от това ме спаси само Одорекс, но него го коментираме в друга тема  Laughing

# 19
  • Пловдив
за изпотяване не помагат,а как изглеждат ли..  newsm78 ами като малки прозрачни кутийки с нарисувана сандала върху тях,сори за обяснението ,но нямам снимков материал

# 20
Купих си стелки, не не на доктор Шол, а някакви в розова опаковка.Не бяха евтини 8 лв/горе долу колкото на доктор Шол/, но въобще не съм доволна - че то кракът ми се плъзга повече от преди. Има ли смисъл да си купувам пак, този път на Шол...

# 21
Дали всички говорите за едни и същи стелки? Аз използвам тези, които са точно против това "парене", което се получава като се ходи на високи токове. Обаче има и други подобно изглеждащи стелки, но с друга функция. В този сайт също има няколко вида http://www.pedagbg.com/foot_care.php?gr=11.

# 22
Купих си стелки против плъзгане на Sholl. Те са прозрачни, нещо като силикон, но не точно. От тях не се получават мазоли под пръстите, когато съм на висок ток и стъпалото е стабилно. Невероятни са!  newsm10

На друга марка за стелки не бих заложила  Naughty

# 23
  • София
Взех си на Шол за бала.Страшно съм доволна.Благодарение на тях си изкарах целия бал без дори и грам да ме заболят краката,а това са около 8 часа с високите обувки./после се преобух за дискотеката,за да ми е по-удобно,ама това е друг въпрос де Wink /

И наистина не се усещат,което също е много важно Peace

# 24
И аз съм много доволна от стелките на Шол, честно казано не бих си купила друга марка. Ползвам ги вече повече от година и нямам никакви мазоли от високите токчета, или проблеми с плъзгането. Мисля, че някъде съм мяркала и стелки за пети, пак от силикон, предполагам, че те заедно с другите правят всяка обувка удобна Simple Smile. Някой от вас ползвал ли ги е?

Общи условия

Активация на акаунт