Стелки против плъзгане на крака

• 15 785
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте! Попринцип винаги ходя на висока обувка, но тази година си купих сандали с тънки каишки, каквито никога досега не съм носила. Високи са 12 см и доста ми се плъзга крака напред и пръстите ми излизат ужасно. Знам за силиконови стелки предотвратяващи този проблем, но не знам до колко са ефикасни. Има ли някой, който ги е ползвал и е доволен от такива стелки?

# 1
  • Бургас
Препоръчаха ми стелките на doctor Shol..но не съм ги взела още и незнам Thinking

# 2
  • София
Аз ползвам такива стелки защото ми е тесен крака и се изплъзва почти от всяка обувка. Доволна съм. Даже ги ползвам и за затворени обувки защото са много удобни и мекички и кракът се уморява много по-бавно с тях Heart Eyes особено
Имах такива на д-р Шолл, сега си взех и едни на Балеа или Алверде (не съм сигурна кое беше) от ДМ и са същите, но с около 2-3лв по-евтини. Тези на Д-р Шолл ги има в почти всяка аптека

# 3
А тези стелки могат ли да се слагат на различни обувки или веднъж залепени, остават в тази обувка? Също така след колко носения се износват, по-конкретно с едни стелки може ли да се изкара лятото?

# 4
Аз искам да питам и за цената. Отдавна съм се навила и аз за такива,но единствените, с които съм запозната са на Ейвън,но те ми се струват ненадежни,а и цената 9лв...

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 15:49 от Made in Russia

# 5
  • София
Стелките имат отдолу лепкащо покритие като на чорапите със силиконова лента. Аз имам едни и си ги местя от едни обувки в други без проблем. Не мисля, че изобщо се износват. Предишните ми на д-р Шолл ги ползвах 2 години и някъде ги загубих иначе още щях да си ги нося.
Тези на Шол в ДМ бяха 9лв, а другите на Балеа бяха 6 и нещо.

# 6
Вчера в ДМ на Стамболийски тези на Шол бяха 6.99лв или нещо подобно (6 и нещо).

# 7
  • София
Според мен тези стелки въобще не помагат, кракът все се приплъзва напред. Аз ползвам на Шол точно за сандали с висок ток, но непрекъснато се оглеждам за нещо друго.

# 8
  • София
Аз пък съм много доволна от тези силиконовите подложки за сандали и високи обувки.
Поставям ги в предната част на обувката и това не позволява на кракът да се приплъзва напред.
Имам и едни по-широки обувки на висок ток, които мога да ги нося единствено и благодарение на тези силиконови подложки.
Много съм доволна и ги препоръчвам! Peace

# 9
  • Пловдив
и аз съм много доволна от подложките за висок ток,преди ги нямаше в Бг и си ги купувах от чужбина,после ги пуснаха и тук.Сега си ги взимам от Метро защото там поддържат цялата серия-има и за отзад на затворена обувка и силиконови ленти за сандал с каишки.Ако започнеш да ги слагаш на различни обувки да знаеш че на третия път започват да се разлепят и стават безполезни.По добре ги дръж на един чифт.

# 10
Благодаря за информацията.Задължително ще си купя, защото иначе никога няма да ги сложа тея сандали. Пък и предполагам, че на  всяка друга обувка би било полезно да сложа и най накрая да спрат да ме болят пръстите след малко повечко ходене.А ако си с чорап ефективна ли е стелката?/става въпрос, когато си със затворени обувки/

# 11

Тези на Шол в ДМ бяха 9лв, а другите на Балеа бяха 6 и нещо.

Като качество тези на Балеа как са? Аз отдавна ги гледам, но не знам на кои да се спра- Шол, Балеа или Ейвън Rolling Eyes Кракът ми е толкова тесен, че не мога да нося "нормални" сандали, а само такива, които са между пръстите(те пък не са ми удобни Crazy) голяма мъка са ми сандалите Sad

# 12
  • София
Стават и с чорап когато е затворена обувката. Тогава не спират изхлузването, но омекотяват много приятно. Тези на Балеа ми харесват много. По спомени с Шолл като правя сравнение няма никаква разлика или ако има то тя е в полза на Балеата

# 13
Много благодаря, Адри Simple Smile Досега все се възпирах да си купя такива, защото ми се струваше, че само ще ми се пречкат в обувката, но ще ги пробвам Peace

# 14
  • София
Ами ти реално изобщо не усещаш, че ги има, а в същото време е едно мекичко и комфортно. Няма я тази пареща болка, която се появява на възглавничката на крака след дълго стоене на крак с токче

Общи условия

Активация на акаунт