А другото, което ме интересува и то наистина смятам , че е важно е , понеже ние сме смесен брак. Аз живея в Черна гора , до Хърватска, където се говори сърбо-хърватски. Всеки си мисли , че то същото като Бг, ама да ме простят няма нищо общо. Аз говоря сравнително прилично вече езика и ме хвалят затова, но правя много грешки в родовете и прочие и естествено нямам толкова богат речников запас като на БГ. Но се оправям. ПРитеснява ме факта, че на детенце всъщност говоря разваления си сръбски, а мисля че е по добре да и говоря на Бг. Има достатъчно от кой да слуша сръбския. А така ще учи двата езика паралелно или това е грешно мислене. Ей това много ме обърква всеки ден и го мисля. Може ли да чуя мнението на специалист като тебе, който в същото време е изправен и пред същата дилема с езиците. С мъжленце ми е ок, защото и да не знам нещо го казвам или на английски , знам и малко италиански, а тука има доста думи от италианския идващи, но на детенце няма да мога така да се обяснявам. А с останалите като незнам някоя дума , започвам да обяснявам като луда докато ме разберат. Смях. Така и уча де.
Мерси много и извинявай много за напада с въпроси , който направих. И на другите мами се извинявам много , много , много, че и тях занимавах.

Може би тук не се обръща внимание на тези подробнобности, показват един масаж и толкова. Поне моята педиатърка, освен да го премери, претегли и преслуша, нищо друго не коментира. Е, и да даде някой "вещ" съвет за хранене
, но поне си поръчах шевна машина за предния рожден ден та я имам в наличност

, ама да се надяваме, че и това ще свърши работа. Все пак го глася за футболист, не за Нобелов лауреат
- на пода не е стъпвал още, но кошарата и спалнята са му достатъчно добри. Новата мода е да се кърми в стойка о-йе, нагъзен с нагоре дупето - както си лежим и странично се храни, в един момент почва да се претъркулва кърмейки се, ха наляво, ха надясно и накрая се нагъзва и кеф. така и спи честичко. Въобще намирам го в невероятни пози. И понеже неговото легло е опряно в нашата спалня, случва се да го оставя да спи в леглото, влизам и той по средата на спалнята се озовал... онзи ден го хванах в полет към пода.