Броколи като дадох на Дамян направо
Аз го карам на купешки пюрета. Тук около мен няма грам био продукция - само неща с неизвестен произход и предпочитам да не си експериментирам. Гербер доста ги харесва. На тях е най-фен - особено на една Zupka - супичка, дето и на мен чак ми изглежда вкусна - от картоф, морков, копър, царевично нишесте - така че и с това го захраних.
Днес му дадох елда - първата лъжица гледа странно, после смесих с малко пюре от ябълка и морков и направо го омете като стой та гледай... много му се понрави. Аз доволен - щото цялото фемили много тачим елда и често хапваме
Мноооого е полезна. Жълтък си мисля откъм 7 месец да почна и към 8 месо.
Дотогава ще експериментирам с някои други плодове и зеленчуци.
Етка, браво за суровата кайсия - кефиш
, ще ми се и на мен да го пробвам, ама пуста несигурност в продукцията... де да ги знам, какво ми продават на пазара... ако нещо ми се стори много натурално може и да го пробвам.Дамян е вече готов за купони и компании. Държи се много добре на всякакъв вид екскурзии, сватби и събирания по кръчми. Добричък, кротичък, заспива си като му се спи - стига мама да даде мляко. Гушкат го хиляда непознати и все доволен. Не подбира много - обича да купонясва човека... А как се кефи на музика силна, да не ви разправям.. какъв див рок играха с баща си на сватбата - а той куфееше с индиански вици и писъци
Жив и здрав да е!
. "Не" - мислех да й река, " на шопска салата и кебапчета е още"...ама късно асимилирах изобщо какво ме пита. И това, оказа се, далеч не е изолиран случай - на моя приятелка нейната лекарка й рекла да дава на малкия, който е на 9 месеца, филия с лютеница за следобедна закуска... Само дето не уточнила дали се очаква детето само да я държи и да си отхапва залчетата...
.
.

Направо не ми се говори с нея