Браво на малката Ведичка, много ви се радвам. Дано все така продължавате и да е винаги засмяна
Collibri приятно изкарване на кръщенето
и после чакаме снимки 

Черпя за Пепи, че днес става на 7 месеца

.
.
Все така де е!

. Аз пък бих отговорила- то как да прояви интерес да пишка и ака в гърнето, ако родителят не му покаже. И ако преждевременно го сложиш на гърне (като с преждевременно се има предвид 6-7-8 мес. възраст), му действаш зле на психиката. Сега не ми се рови, ама ако пуснеш търсачката за "гърне", ще се начетеш точно на такива теории и истории. В следствие на които из софийските улици, паркове и градинки (а предполагам и по други градове) се натъкваш на говорещи и ходещи деца на по 2-3 години, НО с памперс на дупето

Всъщност не разбирам какво толкова е станало. В случай на следващи публикации от моя страна ще обмислям добре какво да пиша. Очевидно нещата са сериозни и място за абсурдни въпроси няма. Обаче не мога да се съглася, че заради един импулсивно зададен въпрос някой може да ме нарече "зле". Аз на свой ред на живо бих отговорила подобаващо на подобно отношение. На момента реших да замълча, защото съвсем не мисля, че на другите ще им бъде приятно темата да се превърне в махленска свада

Препоръчани теми