Малките слънца очакат с нетърпение морското вълнение

• 31 907
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Алекс каза още една думичка Simple Smile Вечеряме, той нещо мрънка и сочи хляба. И ломоти нещо като "бляб". Та казваше доволен "бляб", "хляб", "тляб" Simple Smile Ще кажат "гладно го държат това дете, яде само хляб" Simple Smile А той обича да си похапва корички. Всичко тази вечер беше "бляб", доволен от себе си Алекс блябосваше подред Simple Smile
Колко малко му трябва на човек Simple Smile

# 631
Момичета,виждам че обсъждате предаването,коеот напраив Део икоето аз неможах да гедам. Имате ли линк,че не го откивам аз?

# 632
  • София
Ивана, страхотна новина! да ви е жив и здрав Виктор! Много да ви радва!   bouquet

Аз също гледах вчера темата.... върна ме и мен преди 3 години... напълно съм съгласна с мението на Ина и другите момичета. Обаче друго не мога да разбера, тези лекари... това са едни малки, крехки и невинни създания, ако нямат сърце да направят всичко най-добро за тях, защо въобще се захващат.... и други неща исках да споделя, но мисля че наистина е по-добре да се фокусираме върху добрите новини... Simple Smile

# 633
  • в белята
Ивана честито!Да ти е жив и здрав и много късметлия синчето!  bouquet  bouquet  bouquet
Orhid помислих си ,че може да стане така това руло ,защото Гени Томов го въргаля на едно точно такова се едно гледаш възглавница бонбон от кожа. Embarassed Embarassed Embarassed
milisa две страници по назад има даден линк. Wink

# 634
Orhid помислих си ,че може да стане така това руло
Може,моето е от пвц тръба,отгоре с дунапрен.Най-хубавото е ,че можеш да си направиш няколко размера,щото тръбите са няколко вида Wink

# 635
  • варна
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500932.450 Вижте тука какво сме обсъдили, не търсят руло от дунапрен.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 09:33 от orhid

# 636
Абе, Ина виж по-назад какво физиоруло искат Laughing Не такова дето е като бонбон от дунапрен, а като топка - фъстък.
Да бе,видяла съм,обаче упражненията на фъстъка са същите като онези на обикновенна голяма топка и руло от тръба Peace
Иначе си права,аз дадох акъл,но си имам топка,което допълва пейзажа,тъй че ако ще прави някой руло,то топката е необходима или фъстъка Hug

# 637
  • варна
 Ами и аз без такова съм минала ,ама нали знаеш рехабилитаторите,все нещо искат.

# 638
Ми то аз и ти можем да се борим за приза-Направи си сам Joy Hug

# 639
  • варна
 Hug ГУШ, ще правим каквото можем. Peace

# 640
  • София
Ивана,честита рожба миличка!  Hug

# 641
Ми то аз и ти можем да се борим за приза-Направи си сам Joy Hug

Ми правите си, щото ръчичките ви не сам там, където са моите  Mr. Green.

Но си мисля, че скоро трябва да ги извадя от там, от време на време изпадам в накякви чуденки, какво да и правя, да я занимавам, в кратките минути, в които шетам нещо, а тя си лежи някъде се чувствам супер зле и виновна, че хабя ценно време...

Ани, ти ме втрещи, момиче и затвърди мнението ми, че живот и здраве, Шейново ми отпада от класацията за болница, в която да родя "номер 2", жалко, че си харесвам доктора... Tired. Аз бях на косъм да родя ( пардон, абортирам ) в леглото, добре, че той минаваше да ме наглежда, а когато ме приеха ме оставиха да лежа 2 часа без да ми включат нищо, още ми горчи от това, че можеше да се задържи бебка в мен....спирам, точка!

# 642

Ми правите си, щото ръчичките ви не сам там, където са моите  Mr. Green.
О бяха там,има-няма 5 години,ама ги изкарах  Joy щото тук 50 лв.,там 5000 лв. и взех да не издържам,та поне от уреди и притурки да песя Wink и пак не се получава мам.а му Crazy

# 643
  • София
Момичета,виждам че обсъждате предаването,коеот напраив Део икоето аз неможах да гедам. Имате ли линк,че не го откивам аз?
Заповядай.

Намерих клипа - http://play.novatv.bg/format/play?fid=2250
Джони го качи във vbox-a - http://vbox7.com/play:0ae30910

Изгледах го цялото. Добро предаване е направил Део.
В сайта на нова не мога да се оправя, гледай клипчето от vbox.

# 644
Ивана , честита рожба. Жив и здрав да ви е Виктор.   bouquet

Момичета, преди малко гледах  "Денят е прекрасен" по БТВ - пак говориха за недоносените.

А иначе и аз с подръчни средства действам - тежестите ни са торбички пълни със сол  Embarassed , ама вършат работа. Физиоруло нямаме, упражненията ги правя с топка...

Общи условия

Активация на акаунт