Добра маникюристка в Русе?

• 4 073
  • 6
  •   1
Отговори
Ако може да ми дадете координати на такава,по възможност за квартал Възраждане,тъй като моя позната не е от града,а живее там .Иначе приемам приемаме всякаква информация,която може да ни бъде полезна.Мерси предварително.  bouquet

# 1
Десито- салона се намира в уличката срещу лятната градина на Папагала, най-в дъното, преди да свърши улицата, много е старателна.Аз си търся ноктопластика на ниски цени в Русе

# 2
Десито- салона се намира в уличката срещу лятната градина на Папагала, най-в дъното, преди да свърши улицата, много е старателна.Аз си търся ноктопластика на ниски цени в Русе

А като цени,колко взема? И как се казва салонът?  bouquet

П.С. Съжалявам,че се намесих,но ми е любопитно... Embarassed

# 3

А като цени,колко взема? И как се казва салонът?  bouquet

П.С. Съжалявам,че се намесих,но ми е любопитно... Embarassed
не знам как се казва салона, уличката е задънена и този е в края( и в началото има един, но е скъп)
При нея съм си правила ноктопластика- 45, поддръжка 22, нормални цени, но задължително час, че има много клиентки

# 4
Благодаря за бързия отговор!  bouquet

Е...аз точно за този скъпарския мислех,че говориш... Rolling Eyes Ще отида да видя и евентуално може да си запиша час. Simple Smile

# 5
пф...там ноктопластикате беше 60, ако не греша.....извратени хора

# 6
И аз благодаря. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт