МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 468
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Отдавна не съм навестявала темичката, но с бебо и кака не остава много време. Искам да кажа, че съм очарована от болницата - както от базата, така и от персонала. Всички си вършат перфектно работата - от чистачките до лекарите. А за отношението към пациентите нямам думи -   bouquet Наистина се чувстваш човек, а не парче месо!
Аз родих секцио в 11.30, а на следващия ден в 14.30 си взех бебето. Бях много настоятелна и ми го дадоха, въпреки че трябваше да изчакам още едно денонощие. Но пак зависи как се чувства майката, а и как се адаптира бебето!  Peace На мен ми беше второ секцио и ми беше малко по-трудно възстановяването, иначе бих се раздвижила още същия ден.
Единствено имам забележка към фотоклетката в банята - откачах с нея!  hahaha Понеже ми беше трудно сядането и ставането от гърнето и ми отнемаше повече време, много се дразнех като ми угаснеше и тока. Mr. Green
Но и третото си дете там ще родя!  Peace

# 196
 hahaha Joy hahaha
Скоро обсъждахме тъпите фотоклетки, ама те тия неща тайно се правят и на ТЪМНО  Joy Laughing

# 197
milkuz Честито бебенце!
Аз също пропуснах да го отбележа като минус това с лампите в банята  Joy

# 198
Искам да изкажа благодарността си към целия персонал на болницата.Останах очарована от отношение, хигиена, професионализъм и желани да ти се помогне и обясни всичко което те интересува.Аз родих нормално моя син Александър, изключително бързо.Отидох с 8 см разкритие и с помоща на д-р Добрева и акушер Женя Тодорова(Прекрасен професионалист и човек), родих за 1 час .За първо раждане мина много бързо и почти безболезнено.Искам да изкажа и благодарност и към педиатрите и най вече към дІр Колева прекрасен човек. Грижите за бебчо и мен бяха перфектни. ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!!

# 199
Честито Emka, да ти е жив здрав малкия мъж, да ви раздава много усмивки и да ви изненадва и радва всеки ден!!!

# 200
  • Бургас
Емка,честито бебоче ! Да е жив и здрав малкия  Алекс !  Hug

# 201
Да е жив и здрав малкият юнак, то няма как с това хубаво, велико име!

# 202
Здравейте и от мен Hug Здрави бебчета на всички пожелавам Hug
Имам въпросче към merry_ng :
 Готов ли е вече графика на д-р Гамишев за м.ЮЛИ, че не го намирам в сайта ? Ако може да напишете дежурствата му, ще съм много благодарна Hug

# 203
Другата седмица ми предстои секцио,в сряда ще го обсъдим с доктора,чудя се дали ще ми предложи спинална упоика или пълна,как се процедира по принцип ако някоя мама вече е раждала със спинална моля да сподели,на мен ми се иска имено такава,малко се страхувам от пълната Sad

# 204
tiramisy, дават ти избор за упойката /разбира се, ако нямаш алергия към някоя от съставките/. Аз лично си я избрах на консултацията със анестезиолога. Започнах да раждам със спинална упойка и като излезе бебо ги помолих да ме приспят  Mr. Green Вече съм го споделяла по-напред в темата.  Беше ми много неприятно опъването, натискането и другите екстри покрай операцията, болка нямаше никаква, но аз лично не можах да издържа на дискомфорта. Упойката ти я слагат в гръбнака, като преди нея бият една подкожна инжекция, за да не усетиш боцкането в гръбнака, аз лично дори не разбрах кога ми я сложиха. Така, че ако пак раждам, вече ще си знам да искам пълна упойка, защото съм "пъзла" както после си ме кръстиха екипа в болницата  Joy Ако имаш други въпроси питай, може и на ЛС. Приятно последни бременни дни и леко раждане!

emka_80, да ти е честит малкия юнак, да расте здраво и щастливо детенце! Вече и адаш си имаме във форума  Hug  А по въпроса за отношението в болницата - спор няма - напъллно съм съгласна с твоето мнение.

А лампите в тоалетната са наистина изнервящи, аз дори ги бях посочила като забележка във формуляра, който попълвах преди изписването  Mr. Green

# 205
Здравейте и от мен Hug Здрави бебчета на всички пожелавам Hug
Имам въпросче към merry_ng :
 Готов ли е вече графика на д-р Гамишев за м.ЮЛИ, че не го намирам в сайта ? Ако може да напишете дежурствата му, ще съм много благодарна Hug

Добро, утро!

Графикът на д-р Гамишев за юли:
дневна - 3, 9, 10, 14, 22, 23, 24, 28 и 31
нощна - 4, 15, 20, 27
 newsm03

# 206
  • Бургас
Да попитам?Баща ми лежа за първи път във въпросната болница по клинична пътека 3 дни.Има и Телк решение,но въпреки това е платил след изписването 21лв.Редно ли е това?

# 207

МНОГО БЛАГОДАРЯ за графика Hug

# 208
Да попитам?Баща ми лежа за първи път във въпросната болница по клинична пътека 3 дни.Има и Телк решение,но въпреки това е платил след изписването 21лв.Редно ли е това?

Ще проверя случай, но са ми необходими трите имена на баща ви. Моля те да ми ги изпратиш на ЛС или на тел. 0884 88 66 82, за да направя справка и  ще ти отговоря. Очаквам инфото.

# 209
Лекцията днес е много интересна и полезна: "Първи грижи за новороденото. Грижа за кожата, хигиена на седалището, обработка на очите, ушите и пъпчето. Къпане, масаж и гимнастика. Практически съвети."  Ще ви чакам!

Общи условия

Активация на акаунт