През последния месец родиха 4 -ри мои приятелки ,как пък никоя не остана доволна ,как на всичките с бебетата им имаше проблем
,ами няма специалисти това е !А лично като ми разказаха в подробности ,последната ме посъветва да не стъпвам там!
Все пак вече загубих бебе при същите тези лекари-неонатолози и сега се интерисувам доста ,не се осланям на клюки .
За плащането можеше тук да се обяви това,знаете колко четат .А на 18.09 като е постъпила моята позната нито писмено ,нито устно е била информирана!Все пак са пари ,всеки си знае джоба!
Тези дни чета такова лизане и мазане на истинските неща ,че е по -добре да спра да чета !
Всеки ще си направи избора ,важното е да излезем с живи и здрави бебета ,както и ние да сме живи и здрави!
Знам ,че в тази тема не се толерират отрицателни мнения ,затова ще се оттегля.
На всички очакващи пожелавам всичко да е наред и живи и здрави, и мами и бебета!
Не искам да си представям да съм на твоето място , защото и аз тогава щях да чета , да питам , да се интересувам и да не вярвам , (та аз го правих без причина) за което те разбирам и си напълно права! Не толерирам , отрицателни отзиви - но ти си с право!
Е и естествено да се похвалиш , че аз теб лично много те мисля

,но за сметка на това ще си видя бебока най-накрая ти си след мен така че УСПЕХ и ще разказвам после