Както и на всички бременни мамчета в темата ! Успех и скоро да гушкате мъничките човечета !
Да бе Съни, точно това имах предвид - леглата са с много голяма разлика. Направо ми се "отели вола" със ставането. Накрая си вдигнах леглото (облегалката на 90 градуса) и си "спях" така, за да мога все пак някак да стана, ако се наложи (беба беше 2 вечери при мен), а стъпването на пода при мен се получи само благодарение на стълбичката на Дани
Благодаря и пак, че ми я "остави на съхранение" 
. Та заслужава си да плащате повече - сега не знам тарифите, дори само за леглата, ако сте секцио, честно

Когато Ви приемат за секцио не влизате веднага в операция има време, което изчаквате реда си, през това време ви правят изследвания, прегледи и запис на тонове, а близките чакат. Когато започне секциото много скоро изваждат бебето, което се поема от лекар Педиатър, преглежда го и превежда на ет. 4 в отделението по Неонатология, обаждат се на близките, за да им го покажат. Два часа след като приключи операцията превеждат родилката на ет.4 в родилно отделение и отново се обаждат на близките, за да видят майката и бебето, може да постоят, но малко 10-15 мин. Следващото виждане е по време на свиждането.
Препоръчани теми