МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 66 491
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
merry_ng, мога ли да си направя кардиограма и консултация с кардиолог при вас с направление по ЗК?

За съжаление не може, защото не работим по здравна каса в доболничната помощ.

# 241
merry_ng искам да попитам, ако имаме избор на лекар в пакета, сигурно ли е, че когато тръгна да раждам нормално вие ще го извикате? В смисъл, има вероятност явно и да не може да дойде - независимо че е избран...

# 242
Не съм Мери и тя да каже ,ама имам малко инфо.Гамишев вчера на приятелка е казал,че ако не е на смяна когато тя ражда да му се обади-той ще дойде, ако е в града и ако е в състояние (да не е пил,да не е прекалено уморен),а независимо ,че е отбелязала в пакета избор на лекар ,тя ще плати, ако лекаря се отзове в извънработно време!

# 243
Не съм Мери и тя да каже ,ама имам малко инфо.Гамишев вчера на приятелка е казал,че ако не е на смяна когато тя ражда да му се обади-той ще дойде, ако е в града и ако е в състояние (да не е пил,да не е прекалено уморен),а независимо ,че е отбелязала в пакета избор на лекар ,тя ще плати, ако лекаря се отзове в извънработно време!

Даа, pashic е много права. Точно така стоят нещата. Нямам какво друго до добавя. Ситуацията е такава, че никой не може да гарантира, кога ще тръгне раждането и къде ще е  в този момент лекаря, който трябва да се отзове. В случай, че всичко се нареди по най-добрия начин и лекаря има възможност да се отзове тогава се плаща.

# 244
Благодаря и на двете за бързия отговор  Hug Hug

# 245
Момичета, искам да ви попитам, къде трябва да си запиша час за фетална морфология при д-р Ризова, в МЦ Света София или МБАЛ Дева Мария?Много ли е натоварен графика, колко предварително трябва да се обадя?
Благодаря ви предварително Hug

# 246
Момичета, искам да ви попитам, къде трябва да си запиша час за фетална морфология при д-р Ризова, в МЦ Света София или МБАЛ Дева Мария?Много ли е натоварен графика, колко предварително трябва да се обадя?
Благодаря ви предварително Hug

Час може да си запишеш  в болница "Дева Мария" на телефон 056 89  62 62.

# 247
  • Бургас
Мери ще можеш ли да ми дадеш графика на д-р Хрусанова за този месец?Трябва да идваме на консултация с малкия другата седмица, но не знам кога е на работа.

# 248
merry_ng  , благодаря ти за отговора Hug

# 249
Графикът на д-р Хрусанова е:
дневна: 9, 11, 12, 13, 18, 21, 25, 26
нощна: 14, 19, 22, 27, 31

# 250
Здравейте, мами! Искам да попитам вече раждалите с операция и по-точно тези, които са били със спинална упойка, да споделят как са се чувствали по време на операцията (прилошавало ли им е, усещали ли са много дърпания и натиск), и след това имали ли са главоболие? 

# 251
Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от упойките, и по-точно за коя сте на мнение, че е по-добра? Предстои ми съвсем скоро да раждам и се колебая на коя упойка да се спра, ще раждам по нормален път засега.
Също така, може ли някой да ми каже какъв е графика на д-р Гамишев за този месец?

Благодаря предварително!

# 252
  • Бургас
Графикът на д-р Хрусанова е:
дневна: 9, 11, 12, 13, 18, 21, 25, 26
нощна: 14, 19, 22, 27, 31

bouquet

# 253
Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от упойките, и по-точно за коя сте на мнение, че е по-добра? Предстои ми съвсем скоро да раждам и се колебая на коя упойка да се спра, ще раждам по нормален път засега.
Също така, може ли някой да ми каже какъв е графика на д-р Гамишев за този месец?

Благодаря предварително!

[/quote]

Добро, утро!

Графикът на д-р Гамишев за юли:
дневна - 3, 9, 10, 14, 22, 23, 24, 28 и 31
нощна - 4, 15, 20, 27
 newsm03
[/quote]

# 254
  • Бургас

Благодаря предварително!
При нормалното раждане упойката е една-епидурална (изклювам разните слаби болкоуспокояващи, които дават гинеколозите).  Peace

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 18:05 от *Sesil*

Общи условия

Активация на акаунт