МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 5

• 65 376
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета.Терминът ми е на 19 септември. И аз се записах да раждам в МБАЛ Дева Мария. И на преглед предварителен ходих, и родилното разгледах. Сега чакам само бебешока да тръгне да излиза. Много ме е страх, защото ще ми е второ раждане и знам какво е, но пък нямам търпение да родя. Пишете ми

Здравей и от мен!  newsm03Мисли си позитивно за този момент. Насочи мислите си към това, че понеже ти е второ раждане няма да има нищо общо с първото и ще е значително по-леко, по-бързо, всички ще се постараят да се чувстваш комфортно. Обстановката  е различна, настроението тук е различно - не се тревожи всичко ще мине като повода! Hug

# 691
Благодаря ти merry за милите думи, и аз така се надявам като за второ да мине всичко по леко Stuck Out Tongue

# 692
Здравей Светлозара.
Всяка бременна се радва при мисълта за своето бебе, но и изпитва страх от предстоящето събитие.   Страхът е нещо нормално, тъй като колкото и добре да е подготвена жената, бременността и раждането си остават не само физическо,
но и психическо натоварване, което прави жената още по-чувствителна. Затова всяка бременна има нужда от информация за всичко, което може да се случи до и по време на раждането,за това ако имаш въпроси на които неможеш да си отговориш или такива които много те вълнуват ПИТАЙ!!!

# 693
psichology79 е много права, аз не съм раждала, но съм обедена в силата на положителното мислене, често го прилагам.  newsm10 Мисля, че това е формулата да изживеем нещата възможно най-леко и нестресиращо за организма.

Бременелки, вие имате щастието да изтърпите трудните часове и след тях да държите в ръцете си най-хубавото нещо на света. Мисля си само колко много са хората, които биха дали всичко да минат по този път, но природата им е отнела тази възможност.  Бъдете много положително настроени, всичко ще мине и замине и ще останат само хубави, прекрасни спомени от първите ви мигове.  Желая ви на всичките много, много кратки мигове на трудност и много много много дълги щастливе с пухкави, здравички  stork-girl бебочета.  stork-boy

# 694
psichology79 е много права, аз не съм раждала, но съм обедена в силата на положителното мислене, често го прилагам.  newsm10 Мисля, че това е формулата да изживеем нещата възможно най-леко и нестресиращо за организма.

Бременелки, вие имате щастието да изтърпите трудните часове и след тях да държите в ръцете си най-хубавото нещо на света. Мисля си само колко много са хората, които биха дали всичко да минат по този път, но природата им е отнела тази възможност.  Бъдете много положително настроени, всичко ще мине и замине и ще останат само хубави, прекрасни спомени от първите ви мигове.  Желая ви на всичките много, много кратки мигове на трудност и много много много дълги щастливе с пухкави, здравички  stork-girl бебочета.  stork-boy
newsm10 smile3501

# 695
Здравейте искам да питам merry_ng или psichology79 за училището за майки кога започва септември месец защото искам да се запиша  благодаря ви предварително  Hug

# 696
  • Карнобат

smile3501 smile3525

# 697
Здравейте искам да питам merry_ng или psichology79 за училището за майки кога започва септември месец защото искам да се запиша  благодаря ви предварително  Hug
http://www.saintsofia.com/school/page/51

# 698
Кой води курса за бременни и колко струва ?  Rolling Eyes

# 699
Кой води курса за бременни и колко струва ?  Rolling Eyes

Екипът на училище за бременни „БИБЕРОН” включва следните специалисти:

• Акушер-гинеколог
• Неонатолог (Микропедиатър)
• Анестезиолог
• Психолог
• Йога - инструктор

Училище за бременни „БИБЕРОН” се провежда два пъти седмично, в рамките на 6 седмици по предварително обявен график.
 Имате възможност да посетите избрана от Вас лекция без да участвате в целия курс!

БЕЗПЛАТНО

# 700
Информацията, която е дала Inka83 е напълно достоверна.  newsm10

# 701
  • Карнобат
Здравейте, мацки ще може ли някой да ми даде списъче с необходимите неща за болницата, които трябва да нося. Интересувам се също трябва ли да нося памперси , адаптирано мляко, помпа за кърма, мокри кърпички и шишета?  Благодаря ви предварително! Лек ден!!!

# 702
  • Пловдив
Здравейте, мацки ще може ли някой да ми даде списъче с необходимите неща за болницата, които трябва да нося. Интересувам се също трябва ли да нося памперси , адаптирано мляко, помпа за кърма, мокри кърпички и шишета?  Благодаря ви предварително! Лек ден!!!

Носи си лични тоалетни принадлежности, за бебето нищо не ти трябва освен може би помпа за кърма и някоя друга биба.

# 703
poliksandrita всичко ти е осигурено от болницата  Grinning Вземи си само лични вещи (GSM , зарядно, четка и паста за зъби , чехли ,нощница (те дават , но по-добре да имаш резервна) и превръзки -) това е общо  взето -друго не ти трябва  Grinning Лека бременост и щастлив финал  Hug

Информацията, която е дала Inka83 е напълно достоверна.  newsm10
merry_ng не inka83 , а rosi_m5 предостави инфото  Peace

# 704
merry здравей - може ли да ми кажеш какво трябва да си нося когато ще идвам да раждам и за нормално раждане и за секцио Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт