Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Бебълсче, моите го изкараха, сравнително леко, но с много витамини и ентеросан и без Т.

# 106
niel, да точно така, ние до 1 месец, ще се преместим. Ще пиша на личния да се видим там:)
И аз качих снимка за новото колажче, време беше да го променим.
galq_j82, стискам палци всичко да мине добре при теб... Peace

# 107
yori81, наистина е малко объркано качването. Влизаш в snimka.bg с потребителското име и парола
ПОТРЕБИТЕЛ sladuri2008  ПАРОЛА oktomvri
и ще ти се отворят три албума - старият, сегашният за колажа и ice мисля, че е направила един със снимки на Стела. Щракваш на втория и ще ти се отвори първата снимка, а под нея е връзката за качване Качи снимки в албума. Следва нов прозорец и от бутона Избери снимки посочваш твоята. Накрая най-отдолу под снимките на дечицата, където ще се покаже и твоята,  натискаш бутона Запази промените.

# 108
Успях преди малко  bouquet

# 109
АААА Мече сърдита съм ти-махнала си ме от facebook от приятелите  Sad

# 110
АААА Мече сърдита съм ти-махнала си ме от facebook от приятелите  Sad

Олееееееееееееее, извинявай, миличка.
Аз защото не знам имената на повече от тук майчета, само никовете. Онзи ден "поразчистих" малко, защото наистина имах "приятели", дето са ми пращани и съм добавяла без да гледам.....
Покани ме пак, моляяяяяяяяя Heart Eyes

# 111
  • софия
i nie sme veche s snimka.mnogo sa hubavi naborchetata. Hug Hug

# 112
Здравейте милички.
Имам едно въпросче колко от дечицата ни се хранят сами с лъжица и вилица,че моя още го храня аз. Rolling Eyes
Вчера бяхме на селски събор и Мите като ревна за въртележките ужас ,та се возихме на въртележка и аз с него леле като ми се зави свят а до сега не ми се беше случвало,ама кво да правя като друг не се нави.
Лек и слънчев ден от мен  bouquet

# 113
Йори, и на мен ми става лошо от всякакви люлки и въртележки. А мъжът ми е 120 кила и никъде не го пускат Mr. Green
При нас решението е, че я връзвам до кака й, возят се двете. И по количките (акумулаторните)

Камелия яде много добре сама с лъжица от чаша Crazy Трябва да е по-дълбочко, за да не излива. И да не е пълно. Но гъсти храни - кисело мляко, царевица на зърна, такива неща. С вилицата отдавна може да боде парченца и си слага в устата.

# 114
А мъжът ми е 120 кила и никъде не го пускат Mr. Green
Аааааа  моя е по малко 110 ама той на домашната не се люля че му става зле.Аз като по младичка мноооооог обичах да се връткам ама дали от годинките незнам.

# 115
Вече я качих в колажа Стелито.Сега е както трябва вече Naughty

# 116
  • Велико Търново
galq_j82, като те слушам през какво минаваш май трябва се радвам, че нашият "баща" не призна Пипи. Само дано не се сети да има претенции след някоя и друга година, че нерви ще трошим само. Стискам палци всичко при вас да мине възможно най-безболезнено  Hug

Ние с кърменето го докарахме до година и пет месеца, всичко стана много лесно и постепенно Simple Smile

Прави понякога опити за самостоятелно боравене с приборите, но омазванете е сериозно и много много не и давам. Иначе, ако има малко сок в чашката се оправя иначе се поулива Simple Smile

След малко ще кача снимка.

# 117
Надежда, не знаех Sad Но....няма право на претенции, щом не е признал детето.

# 118
  • Горна Оряховица
Здравейте Simple Smile

Мерси,Надежда,Дезирела  Hug Остават само още 8 дни,вече ми е доста нервно...но да идва и да свършва по-бързо,че да си отпусна поне налко душата...
Аз все още съжалявам,че въобще реших да подпиша с него,но вече е минало непоправимо... Tired

Ние бяхме на Русе и Сливо поле,изкарахме сравнително добре,двамата братовчеди поиграха и така  Grinning

# 119
Здравейте!
Благодаря на мамчетата, пратили снимка, 10 досега, останалите не се бавете, че да не свърши лятото и колажът да не е актуален Laughing
Има една неименувана снимка, но съм почти сигурна че е Димитър на Bebuls, така ли е?
galq_j82, успех и от мен и без проблеми да минава събититето.
А пък моето Мите не иска да доближи люлка това лято. А миналото много му харесваше. Има подарена люлка, но така си стои в килера.

Общи условия

Активация на акаунт