Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

Днес, докато чакахме да отвори кухнята, правехме това - http://vbox7.com/play:7c2e18bd до киното.
Първо ни гледаха много странно, после минаващият народ се смееше... Mr. Green Като се връщахме от кухнята по същия път, вече имаше половин дузина бебоци и деца вътре hahaha

# 91
  • софия
 Hug :hug:neznam dali shte smeia da go pusna taka no e mnogo iako...

# 92
# 93
Добро утро.  bouquet
Мече браво на госпожичките ,браво и на теб повечето майки не биха се осмелили да ги пуснат да шляпат.
То и моето е тъкова видели вода или пясък там е  Laughing нека играят децата сега им е времето.И ние сме всеяжни каквото видем трябва да го опитаме Embarassedнищо че не ни личи,ляга да спи по боди и панталонки без зъвивка с пуснат климатик и пак се поти.Имаме си и един предкътник.Хайде чао.

# 94
Водата в гьола беше вряла и...мръсна Laughing Не ми пука, даже по-добре краката да са мръсни, отколкото вечните ръце в устата. Joy
На третото сигурно ще му разреша и пясък да яде newsm78 Crazy Mr. Green

# 95
На третото сигурно ще му разреша и пясък да яде newsm78 Crazy Mr. Green
А то на път ли е baby_neutral

# 96
Здравейте! И аз да се включа в отбора на все още кърмещите. Изобщо нямах намерение да караме толкова дълго, но така се получи. Първо зимата не исках да я спирам и чаках пролетта, после започнаха кучешките да ни мъчат и така откарахме още 2 месеца, айде после и ваксината да сложим... А сега отказва да яде от кухнята и нея я спряхме, яде от наща храна по малко и готови пюрета. Опитвам се да намаля броя, но и тук не се получава. А в тая жега е голяма мъка с кърменето... С батко и се кърмихме близо 10 месеца, но когато го спрях се разболя и пихме първия АБ. Тогава ни тръгна на болести и близките 2 години беше ад. Затова с нея така се получи. Иначе с кг. сме добре, въпреки, че не се храни много, освен кърмата е 11. Не е слабичка, даже напротив.

С гърнето и ние сме до никъде, сяда когато си иска, имаме няколко успешни опита, но като цяло си акаме в памперса. Ако седне на гърнето пък не мога после да и сложа памперс, иска да си ходи гола, но то в тая жега е разбираемо. Ние нощно време спим отвити, на отворен прозорец и пак ни е горещо. Само да спомена, че баткото ни беше с памперс до 3г. Акаше на гърнето, но за пишкането си ползваше памперса. Много добре знаеше за какво става въпрос, но така си действаше човека. Ходеше на ясла и пак не се научи - махнахме го от раз, имаше няколко инцидента и толкоз.

niel, ти случайно да не си в Овча купел 1 някъде, че ние скоро ще се местим там и сме до едно такова клубче? Много ще ми липсват сенките и големите дървета на "Красна поляна", но няма как.  ОК е по- нов квартал  и няма хубави градинки и площадки -освен това клубче. Тук обаче сме на квартира, а там вече имаме собствен. Както се очертава в най- големите жеги, вече ще сме се пренесли, но аз имам стратегия- излизане рано сутрин и късно вечерSimple Smile

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 13:34 от DEZIRELA

# 97
Мамчета, предлагам да започнем да събираме нови снимки на октомврийчетата за колаж лято 2010 на старото място в нов албум:
Албум за колаж
ПОТРЕБИТЕЛ sladuri2008  ПАРОЛА oktomvri

# 98
kali_k  аз качих вече снимки на моето дете!

# 99
  • Горна Оряховица
Здравейте.
При нас социалните минаха.Уж всичко  беше добре,казаха,че ще застанат на моя страна относно свижданията,поради възрастта на детето и това,че е свикнало много с мен.В сряда ще ида да прочета доклада им.Делото си е на 29.06 и вече умирам от притеснения,но да минава по-бързо  Praynig
Иначе сме добре,имаме леки проблясъци с махането на памперса,но още сме до под кривата круша  Laughing Имаме напредък-вече хапва доста плодове,но ги яде настъргани,иначе не   Tired (но и това е нещо).
Утре ще попътуваме малко и в неделя ще си дойдем и така...
Ще кача снимчица довечера,като заспи дребо  Peace

# 100
Ух, да не изтърва някой.

Гале, с тебе почвам.....много кураж и палци ти стискам, мила. Ти си силна жена и ще възпиташ един силен човек Hug

Дезирелка, възхищавам се на всички кърмещи дълго майки. Аз така и не успях и с двете деца Hug

Йори, няма да се реша на трето по две причини. Не ми остана психика, няма да има и кой да го гледа, а и за бъбрека ми е опасно.
Виж, след години обаче, ако имаме фин.възможност, бихме си осиновили едно момченце с мъжа ми.

Кали, благодаря, ще кача подходяща и аз.
На всички, които пишат рядко, липсват ни Hug

# 101
  • Горна Оряховица
Мерси,мече  Hug Heart Eyes
Качих си снимчица  за колажа Peace

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 12:13 от galq_j82

# 102
Разгледах снимчиците, големи бонбони са станали и вече не са бебета... Heart EyesИ аз ще кача тези дни.
Дезирелка, да точно от ОК 1 съм. ooooh!Ужасен квартал, преместихме се преди 4 години и аз още не мога да свикна. Сигурно имаш предвид "Макдак", всеки ден вилнеем там Mr. GreenМного ще се радвам, като се преместите да се видим.  Hug И от мен поздравления за кърмнето, при нас този процес продължи година и два месеца и после стана по взаимно съгласие Joy
Гале, радвам се, че всичко е минало добре Hug Айде, още малко остана и всичко ще се нареди  bouquet
Нинче, много благородна идея Peace
Кали, благодарим ти, че ще напривиш нов колаж  bouquet
Целувкиииииии  bouquet

# 103
Момичета помагайте как да кача снимка newsm78/сори за невежеството/.

# 104
привет и то нас  Laughing
не сме влизали от месеци ама не ми остава никакво време  Embarassed
ние бяхме 3 дена в болницата с някакъв летен вирус с повръщане и разтройство-направо ужас.пазете малките мищоци защото е мн изтощителен.
иначе сме добре.малкия расте,растът му долни кучешки зъби,прави опити да говори казва някой думи,голям ми е лубовчия  Flutter  Crazy
 това е за сега от нас ще се постая да се включвам по често  Embarassed Rolling Eyes

нацелувайме сладурите и поздрави от нас  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт