Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте на всички!
Скоро не съм писала и може би сте ни забравили(преместихме се в нова къща и тук няма интернет,че взехме мобилен).
Браво на всички малки госпожици и господа-много са пораснали.Да са живи и здрави!
Ние още не говорим смислено иначе не млъква дъдаля дъгаля,куте,разни такива......
С пампата сме още- това гърне не знам как ще го обикнем.Дори не си казва,той нищо не казва де както споменах по горе.
Сега го отбивам,че още цоцка и не знам как ще стане(под секрет май и двамата сме пристрастени) и за мен е много трудно.
Ами от нас това за сега.
  bouquet

# 76
  • Горна Оряховица
Здравейте.Ние се опитваме като сме си в нас да сме без памперс.Случва се да го изпусна,но и той не си обажда  Tired Надявам се обаче да свикне скоро.На разходка сме с памперс,както и през нощта.
Например вчера следобед спа около 2ч. и половина без памперс и беше сух,но беше инцидентно...

# 77
Като не си казват децата върви ги разбери кога пишкат и акат.Моята е още с памперс.Веднъж я бях оставила без памперс във къщи е изпишка се в гърнето но трябва непрекъснато да я следя...Според мен децата трябва сами поне да започнат да си казват че им се пишка и ака и да започнат като големите хора да ходят до тоалетна.Май няма деца които да не са се научили.

# 78
Здравейте момичета.
Тъка да споделя своя опит с гърнето и отказването на памперса,защото според мен зависи и от нас.Един ден като се събуди детето от следобеден сън директно го сложих на гърнето,докато се усети се напиша и му стана интересно как тече и шуми Joy след това нямах проблем с гърнето.Много е важно в началото детето да се моли малко по честичко да пиша особено ако не си казват като моя син.Когато сме на двора се издържаме ,ако сме на вън пак/предимството на село/.Вчера примерно детето си играеше на пясъка и му се пишкало изпусна се малко и като ревна че се напиша в гащите едвам го успокоих ,вече си усеща.Успех и на вас и дано стане бързо като при нас  bouquet
И да ви питам пускате ли климатиците вече. Sunglasses

# 79
Здравейте момичета.
С памперса все още сме до никаде, в смисъл седи на гърнето, но не казва когато има пиш или ако. Но когато стане от сън памперса му е сух. И съ решила и аз да почвам с гащички въпреки, че като не говори не знам как ше се справим ама трябва постоянство. Имаме един кучешки зъб вече и другия е на път. Хайде весели игри и разходки.

# 80
Цитат
И да ви питам пускате ли климатиците вече
smile3521 smile3521 smile3521

# 81
Цитат
И да ви питам пускате ли климатиците вече
smile3521 smile3521 smile3521

МенИ пък все ми е студено. Вчера мъжо го пусна и аз си обух чорапи.  ooooh!

# 82
МенИ пък все ми е студено. Вчера мъжо го пусна и аз си обух чорапи.  ooooh!
Joy и ти като съседката тя при 45гр излиза с ватиран анцунг долнище и горнище.
Аз пукнах от мор при нас на сянка е 38 в момента без вятър и без вода на чешмата. #Crazy

# 83
  • Горна Оряховица
И ние пускаме по малко,да обърне въздуха,че иначе не се трае  Tired

# 84
Аз още не съм пускала климатика, издържа се  Laughing Но пък басейна е на терасата и по цял ден виси в него Laughing къде с вода , къде без Mr. Green

# 85
  • Горна Оряховица
Аз още не съм пускала климатика, издържа се  Laughing Но пък басейна е на терасата и по цял ден виси в него Laughing къде с вода , къде без Mr. Green

И ние така Simple Smile Следобед,когато вече не излизаме заради жегите сме на терасата в басейна  Laughing

# 86
Здравейте момичета!  bouquet
Как я карате в тези жеги? Mr. Green
Мажа Стефано с 50-ти фактор и пак се зачервява, ама като не мога да го държа нпрестанно на сянка ooooh! Лошотое, че около нас няма наблизо парк и ходим в един детски кът(външен), но там мноого трудно издържа да седи под дърветата Joy
Все още не съм му изкарала басейна, че няма отърване, но тези дни и това ще направя Grinning
Пуки, Hug съвсем ни забрави ти Naughty Поста ти, все едно аз съм го писала ooooh! Grinning
Климатика го пускам, но за малко, защото иначе ме е страх Embarassed Вкъщи е ужасно топло, а нощем не мога да отварям много прозореца, защото е тоолкова шумно и се буди постоянно. близо до нас има стадион и да не разправям почти всяка вечер репертоара на подпийналите запалянковци #Cussing out Колко пъти ни е идвало да ги целнем с нещо #2gunfire Joy
Да ви питам, как държите децата си да спят? Стефано спи само с  боди и отгоре с чаршафче и пак е потен Whistling

Целувки  bouquet

# 87
  • Горна Оряховица
Иво и той спи по боди и с чаршаф,но главата най-вече винаги е потна  Tired

# 88
Здравейте и от мен!
Митко от месец е без памперс  през деня, отскоро и през нощта, но ако не го поканя да се изпишка, ще има мокри гащи. А за голямата работа е в памперс прав, не иска да седне и туй то.
Mira_MB, радвам се, че сме в един "кърмачески отбор" още. Аз се опитвам да ограничавам цокането, до 3 пъти на ден сме намалили за приспиване, а последните 3 нощи беше толкова уморен, че заспа без да се сети да иска. Но за отбиване и дума не може да става.
niel, Пуканка, и аз съм със злоядо дете, нямащо още 10 кг дори. С бисквити, солети и подобни боклуци обаче нямам проблем - отваря уста винаги, макар и с "екстрата" че не иска да си слага сам храната в устата Thinking
Жегата е голяма при нас (централна сев. Б-я), и както и да го сложа да спи, пак е потен. Потник, слип и чаршаф.

# 89
Здравейте,хайде и аз да се разпиша,че мина много време....
Моята госпожичка също няма 10 кг.,макар че не е злояда и яде всичко от кухнята или като готвя аз.Проблема при нас е че върши голямата работа по 3 пъти на ден.
За  гърнето сме до никъде.Не иска да седне с голу дупе,сяда само с пампа  Laughing и вика "ЧИШШШШШШ" Каката навремето на 1г. и 2м. ми казваше и бяхме отличници,а сега сме последни,зависи от детето,то като не иска нищо не може да се направи  Rolling Eyes
С кърмето приключихме още на 1г. и 2м. бяхме ги намалили до 1 на ден и леко ,леко мина и без,а за нощес таткото помогна и спаха заедно близо месец.Сега вече си спи в кошарата в детска стая с кака си  Grinning
лека вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт