Лятото дойде - ОКТОМВРИЙЧЕ иска на море!

• 28 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Да се включа набързо - Лаленце може наистина да е от гледането на ТВ и от компютъра, получава се сухост на лигавиците и това те принуждава да примигваш по-често. Аз при бременност получавам този проблем от хормоните. Изписаха ми изкуствени сълзи, с които си откарах до раждането. Ако е от преумора на очите сигурно докторката е била права.

# 586
Да се включа набързо - Лаленце може наистина да е от гледането на ТВ и от компютъра, получава се сухост на лигавиците и това те принуждава да примигваш по-често. Аз при бременност получавам този проблем от хормоните. Изписаха ми изкуствени сълзи, с които си откарах до раждането. Ако е от преумора на очите сигурно докторката е била права.
И аз съм склонна да го повярвам, обаче той сега лятото почти не сяда на компютъра и ТВ. Три седмици бяха на почивка със свекър ми и свекърва ми на Рила. Там няма нити ТВ, нито компютър. Вече взех да си мисля, че е от уплаха някаква. Днес ще го водя на хомеопатичката.
Благодаря на всички.  Hug

# 587
  • Горна Оряховица
И аз съм склонна да го повярвам, обаче той сега лятото почти не сяда на компютъра и ТВ. Три седмици бяха на почивка със свекър ми и свекърва ми на Рила. Там няма нити ТВ, нито компютър. Вече взех да си мисля, че е от уплаха някаква. Днес ще го водя на хомеопатичката.
Благодаря на всички.  Hug

Успех и да кажеш после какво е станало  Hug

# 588
Хора, засичам Но ва по други теми, но тук не пише. Някой знае ли защо? Rolling Eyes

# 589
Стели и тя ходи на ясла.Днес вече и е втори ден!Лека-полека свиква.

# 590
Браво на Стели за яслата! Hug
Момичета и аз понякога не пиша редовно тук, а пиша в друга тема, просто защото имам какво да напиша там.Може би така е и с другите мамчета. newsm78

# 591
  • Горна Оряховица
Ами и аз така с писането по темите понякога  Rolling Eyes

Ей,много съм тъпо  #Cussing out,чак ме е яд на себе си. Звънях по обява за работа,доста неща ме пита по телефона и аз патката му отговарям,а те дори не го касаят тези неща.Чак се чудя на себе си как му се вързах на тоя,при положение,че видях разговора накъде върви...Дано няма последици,но занапред ще ми е за урок  Confused

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 11:41 от galq_j82

# 592
Браво на ясленчето!

Гале, да не е питал за деца, семейство....начин на живот и т.н.? Опасна работа са тия.

# 593
Стела като я взех от яслата днес си беше изяла супата-борба била докато я хапне.Като се наакала и сменяли памперса и ритала много Grinning Е сега ще бъде във вторник на ясла защото има празници.Доволна съм.Аз до обяд се мотая и спрягам този глагол ама бързо ми минава времето до обяд.Е свърших и една полезна работа -майчинството бяха превели Laughing

# 594
  • Горна Оряховица
Браво на ясленчето!

Гале, да не е питал за деца, семейство....начин на живот и т.н.? Опасна работа са тия.

Мече,общо взето да.Направо чак после се усетих  Embarassed Пита ме какво работят майка и татко,дали мога да пътувам до други градове,колко телефона имам,искаше да му звъня и от другия,къде съм работила преди,с кого живея,да доста неща,които не го засягат.

# 595
# 596
Гале,нищо ново под слънцето.
Преди време на интервю за работа една жена ме разпитва по същия начин.Понеже исках да се  преместя в друг град заради милото се стигна до въпроса, ако забременея кога ще се върна на работа...а аз още си живеех сама в моя град, само бях сгодена. ooooh!

# 597
  • Горна Оряховица
Имам чувството,че не си търсеше секретарка,а по-скоро компаньонка.2 пъти ме пита как изглеждам,като разбра,че съм разведена възкликна и ми каза а,и аз...ужасът е пълен.Накъде отива тази държава не знам  Confused

# 598
Здравейте сладури и сладурковци Hug
Гале  Hugспокойно на всеки се случва да не се усети в момента,според мен няма място за притеснение,просто другия път ще си по предпазлива  bouquet
Имаме си три нови зъбчета newsm44 двата втори долни резци и горен предкатник,сега остава да пробие и долен кътник.
Да ви питам отразили се захлаждането на мъниците,моя първия ден се изпусна два пъти Tired а не се е напикавал от месеци,затова го отдавам на захлаждането.Какви игри си играете като сте затворени в къщи,че аз не знам вече как да го лъжа.
Пише малко повече,много оредяхме къде сте Янита,Мони ,Поля как си на финала или вече гушкаш бебе,Музето и нея я няма никаква,и още доста мами октомврийки.
  love001  Hug

# 599
Честити ви зъбенца! Hug Всичко май накуп ще изкарате като нас.

Йори, добре, че спомена. И моето от два дни се изпуска на три пъти, на дружката ми също, а те са без памперс даже от повече време и от нас. Ясно тогава.

Общи условия

Активация на акаунт