Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 45

• 37 055
  • 738
  •   1
Отговори
# 690

Ринка,ако има срещу нея партньор който да и грабне сърцето,както направи Мурат,стой та гледай какви сцени ще има.Да,тя играе по добре от музиканта.

# 691

Моля Евич да не слага наистина кой му е в прегръдките,щото пак ще ни стресира и сън няма да ни лови  Joy Joy Joy

# 692
# 693

Моля Евич да не слага наистина кой му е в прегръдките,щото пак ще ни стресира и сън няма да ни лови  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тъкмо мислех да пусна някия снимка на красивата, талантливата,.... за баланс....

# 694
# 695
# 696
При нас има една приказка за нещо,което няма да стане-Казваме--в соне  Laughing Тоест в сънищата ти ще стане.Та и при наш мурат така,още малко като почака и в соне ще му се сбъднат сите мечти  Naughty

# 697

Не знам като почне Под липите,ми то там няма лоша снимка.Тя все е красива.

# 698
Ринка може ли тези целувки“1. Тази на брега,когато Аси първа каза на Демир.че го обича. 2. След като се сдобриха и когато баща и на Аси беше в къщата.3. 15 еп За сега се сетих само за тез. Другите си ги качила. Нека и тез да бъдат на забавен кадър. Когато имаш време,нека да се поставят и тез от ЛиН ,една от Аси,подобна от ЛиН.

# 699

Мила ми Дидока,пак ти са се разбушували хормоните  LaughingВърви взимай студен душ,че сега като пусне Ринка снимките и дядото ще упати  Joy Joy

# 700

newsm78 newsm78 що не играят по сдържано  newsm78

# 701
# 702
# 703
Лин,дядото може само да си мечтае,ама и в сънищата няма да му се случи нищо. Аз съм на вълна Аси и Демир,е ако ми докара Демир в къщи,тогава може и да си помисля.

# 704
Сетих се за още една целувка,когато  са на гости в едно село.Целувката в леглото е смимана много отдалече,но прегрътка  им е много истинска.Колко нежно подходи Демир към Аси. Слагай и тази-Моля те,само да не е прозвучала молбата ми като заповед.

Общи условия

Активация на акаунт