Аси и Демир - Магията се повтаря - Тема 45

• 37 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 570

Леле що е навалица,как бе ги правиха тия любовни сцени да потъваха един в друг ??????

# 571

Да търся ли още снимки или прекалих ?

# 572

Здравейте!!!
Хайде и в тази любима темичка да почерпя на патерица.
Моята дъщеричка вчера навърши 3 годинки!
Да ви е сладко, само кафенце трябва да Ви направя...

# 573

Да ти е жива и здрава дъщерята mondrita и още много години да празнувате тази дата!

# 574
Мондрита, чрд на щерка ти! Да е здрава и щастлива, а ти покрай нея!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 17:08 от lina_4

# 575
Мурат явно си пада по женички, които вдигат самолети и са на черешата Simple Smile

# 576
Здравейте момичета,
гледам нещо говорим за Мурат в политиката... Ако това се случи край на надеждите за развод ,,, Особено в Турция. Не че сега има надежда, ама все пак. А и като гледам Туба и Джансел, ми флиртуват си хората, за ръчичка се държат, смеят се заедно... Нещата не вървят добре за каузата МураТуба. Но и аз полека, полека се отказвам от тази кауза, защото Мурат все по-малко ми харесва-като човек вече ич.. като Саваш -също, само като Демир го търпявам, ама чок, чок го харесвам! Надявам се няма засегнати от почитателките на Саваш  Hug

# 577
Честит Рожден Ден на малкото момиченце на Мондрита !!!

# 578

Чинията на Аси е празна,май не участва в тая сцена ? Не си спомням.

# 579
# 580

Това Али-Ръза ли е ?

# 581

Той е.В кой филм играят двамата ?

# 582
# 583
# 584

Вижте им ръцете,те не са се хванали,те са се вплели  Naughty Мерджан им е казал ,че трябва да се държат за ръка,едва ли е казал как  newsm78 От вътре им е дошло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт