Празничен е нашият СЕПТЕМВРИ- пълен с торти и с дни РОЖДЕНИ!

• 43 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сова-влизаш в изглед горе  на страницата,после мащабиране -цъкваш на увеличаване и щесе оправи шрифта.
Много са ни пораснали децата-радост за очите ми.
Ирина-напълна съм съгласна,че фейса прецака темата ни.

# 256
Реадактирам, оправих го, юхууу  Mr. Green  . Мерси, Стеф.. на немски е малко по-раzлично, но поне ме насочи  Hug А как го е направила дребната... не zная.. Както и да е, но аz съм си такава, като стане нещо такова и не мога да се оправя, не ми дава мира, докато не успея  Blush Айде, оставям ви, че ме ´фана срам вече от себе си....

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 14:59 от Сова

# 257
Момичета привет и от мен!
Суити мерси за линковете  Hug!
Гмурвам се да почета.
Днес цял ден четох за хранителният режим "Зоната", ще го почвам от утре, дано имам воля и да пожъна успех.
Много ме запали тази книга.
Мъжо ме пита какво ще правя утре а аз му казах ще си променя живота, първо ще се науча да се храня правилно, после ще почна да се обичам повечко, след туй добивам и повечко самочувствие, уча английски и фотография и съм готова hahaha.
Много са ви хубави децата, слагайте още снимки  Heart Eyes.
Свежарско и цветно нека да е.
Поздрави от мен и пожелание за спокойна вечер и хубава почивка утре   bouquet!

# 258
Ха така! Деси, съвсем същия проблем, от също така едно малко пръстче, щракнало неизвестен за мен бутон имах. Обаче аз имам и друг "лаФтоп", че от там влизах в Клюкарника,  "въпроси всякакви" и добри хора ме "светнаха" какво да правя.

# 259
Хаха, Рафаела  Wink
Не ми се беше случвало до сега.. Съжалих сто пъти, че не си купихме миналата седмица един лаптоп и ние... Бяхме се zасилили, ама си викам "не ни трябва сега точно" и го поотложихме. Иначе щях да си влиzам от там, че то това не се търпеше... Ама така и не се святкам аz, как го правят това дребните, като аz вляzох отгоре, преz настройки (както Стеф ми писа), което си сложно все пак.. И кое е това мистериоzно копче  Mr. Green

Да ви кажа, днес Крис и тарко му бях цял ден zа риба, станаха май около 6ч сутринта и zаминаха. Върнаха се с една торбичка (така и не раzбрах какви) рибки някакви. Аz обаче ненавиждам сурова риба и не мога да я пипам. Та синчето ми съвсем сам иzчисти рибата (баща му му покаzал как) и после си иzчистил и кухнята, милия, zнае колко ще ми е гадно  Heart Eyes И сега ще си я пекат на една скара.. И аz бях там, но се прибрах с малката, че стана доста късно.

Мариям, имаш от мене стиснати палци, с все сила. Дано успееш  Hug

Цял ден аz си пиша, егати му и работата....

# 260
Марим, и от мен! Щом имаш цел и стимул ще успеш. И аз трябва Embarassed ама пусто хич не си падам по здравословния начин на живот, по здравословно хранене още по-малко. Но няма начин, ще се стягам в кръста и аз я почвам. Успех!

О, Деска то не бяха "хот кийс", то не бяха някакви копчета други, от които PC-то тотално отказа да работи, че много умни глави минаха докато отстранят проблема. Сложни комбинации прави хлапето. Mr. Green Не знам какво беше копчето.  Аз не съм на "ти" с компютрите, но май комбинация от ALT с не знам какво още. Embarassed

# 261
Страхотни деца видях! И Галето, и Ана-Мари, и Васко, и Георги! Дано не изтървах някой!  Blush
Стеф Васко какво се е изрисувал така?
Пенелопи къде е това място - басейн ли е площадка или какво? Изглежда ми много подходящо за малки деца в жегите. Все се чудя къде да го водя малкия в горещините. Около Търново повечето басейни са претъпкани с хора и не са пригодени за малки дечица. Най-често си остава в надуваемия басейн в двора на къщата на баба.
Петка завиждам ви за водните площадки.

# 262
Здравейте мами и порастнали септемврийчовци  Hug
Не съм ви изчела още, но ще пиша, че "зверчето" ще стане всеки момент.
Ние сме на море в Поморие, на гости на сестра ми. Почти седмица сме тук, а Надя два пъти ходи на плаж. Ужас е!
Налегнала я е някаква мания за чистота (това е отпреди, де) и само пищи на пллажа. Имала пясък в обувките, защо ме намокрило морето докато я нося към него, да се махало, после пък краката ми били налепнали с пясък... и все си измисля как да я изведа към пътя  Tired
За час на слънце се измрява и започва да хленчи, после заспива (прибираме се естествено), няма апетит никкъв. Вчера е обядвала две глътки айрян, малко сок и две парченца сирене, а се скъсах да готвя любимите й ястия  Tired
Вчера имахме напредък с морето, но не че й хареса, просто ме изтърпя някак си, да я понамокря. Иначе успява да се заиграе 10-15мин в надуваемия басейн.
Сестра ми има идея да ни води на аквапарк, но умирам от страх какво ще й щукне там и дали въобще ще й хареса.
От друга страна не ммога да пренебрегна обедните ритуали и съня, та няма да можем да сме там от сутинта.
Относно ходенето по заведения с деца - ходихме на културно-масово мероприятие - Българско село с посещение на манастир.
Сестра ми е тур-оператор и си организира екскурзиите сама и сама си ги води. Беседите са основно в автобуса и Надя някак си ги изтря без да пречи на групата. В манастира й беше интересно, защото имаше чешма и всички се плискаха със светената вода, а това ни е любимо занимание. Имаше и селски двор с животни - още една радост.
В самия комплекс в село Бата имаше много забавления - магаренце с каручка, занаяти, козлета и агънца (които се скъсахме да храним с трева) и фолклорна програма. Някой да не си помисли, че сме се спряли някъде за повече от 3 минути  hahaha А инче всичко й беше много интересно. Дори и към масата прояви интерес, колкото да опита от всичко. Хапка и тичане, хапка и пак тичане... Не съм седнала повече от три пъти и докато седна пак ставах  Tired
Снимки май нямам  newsm78 Имам някое клипче, но ще покажа като ги кача някъде.

ПП. Сттрахотни сладури видях. Искам още снимки  Heart Eyes
Официално се извиням за пропуснати и повтарящи се букви  Embarassed Нямам време да се редактирам, а и с този лаптоп, нщо сме на вие  Laughing

# 263
  • София
Момичета, наминавам и да се разпиша. Не разказах за морето, снимка не мога да смогна да наместя тук...мрън мрън
Работа имам страшно много, ето сега съм за тези два дни сама в София и блъскам по лаптопа, а малката и батко й са на село с тати и баба.
На Албена (хотел Лагуна Гардън) изкарахме много добре, но си е тичане след двамцата. На Мила пясъка много й хареса и с часове се ровеше... Но в морето не, страхуваше се, само гледаше вълните без да иска да влиза.
Манията са й обувките -имаме един чувал с всякакви дадени ни за износване - с часове ги мери. Онзи ден влязохме в един магазин за детски дрешки и обувки, дето нещата бяха малко на принципа рови, рови всеки гледа, мери, оставя, разхвърля - измери всички номера от ботуши до сандали, а баткото пък всички жилетки ....така изкарахме във весела суета около час...Благодарение на примера на батко си (имитира го за всичко, а то обикновено все бели и дивотийки) чат пат ходи на тоалетна, с приставката на чинията - стои с часове там...все пак резултатно. Пишкането обаче не го вдява много и си напишква гащичките, които сменям непрекъснато докато пак сложа памперс да ми мирне главата Mr. Green Само ден съм далеч от децата и ми е мъчно и гърдите ме сърбят (Милата още си цока..., вчера каза "..бичам цица" Heart Eyesима ли още кърмачки newsm78
Пускам поста да не изчезне в небитието след някой случаен затриващ клавиш...до скоро... и не искам да се разпадаме дружината септемврийска....да се държим.... Hug

# 264
(Милата още си цока..., вчера каза "..бичам цица" Heart Eyesима ли още кърмачки newsm78

Даааа! Дааа!  Whistling Whistling Whistling ние сме на "гуга няня кок-кок" (другата гърда/няня - цок-цок)  Party Heart Eyes

# 265
Ха ха, бора, Мила се оказа втора Кари Брадшоу. Колко ли е забавна. Успява ли сама да се обуе или още само се събува?

# 266
  • София
Обува се, обува, но обикновено лява на десен крак и обратно и така държи да си ходи, не признава чуждо правило.
Тук http://www.youtube.com/watch?v=Z6hDNkDjj_Q&NR=1 гледах разни монтесорски идейки за занимавка  - примерно да налива с пластмасова кана вода през фуния в шише или от кофа в кофа -подходяшо сега лятото в жегите...и отстрани в клипчетата има разни идеи.
О, Нели, имаше една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285746.0 за кърмачески лафове- голям смях Hug
Хубав ден, момичета!!! Hug

# 267
  • София
Здравейте!
Бора-и ние сме още кърмачета-Васко вика-тоти две.Не знам как ще го отбивам това дете...Цокаме през нощта в 3ч и 6ч. и понякога по често-Ирини беше права преди вреве като ми каза,че като го отучиме от нощното хранене даже и след месеци пак ще ме усети.Така и стана -след 3м.,но нямаше начин вече да спа другаде.Решението е цялостно отбиване и то трябва да е скоро.
Нели-забравих да Ви пожелая -успех в новото начинание.  bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 09:41 от stefina

# 268
Привет и от нaс Hug Мнооого хубaви лятни снимки видях.Нaшите ве4е децa сa си нaй-нaй-нaй Heart Eyes
Ние снимки от морско нямa дa покaзвaме,4е и тaзи годинa нямa дa я взимaме с нaс.Мислихме,обсъждaхме и...не съм готовa дa я вземa с нaс.В моментa ни се води ни се кaрa Tired Никaк не ме слушa зa нищи4ко.Но пък зa мсеткa нa товa 10инa дни ще изкaрa в Стaрозaгорските минерaлни бaни,което не е никaк лошо.Ще смени въздух и aтмосферa Heart Eyes
Ние нaпоследък сме луди по "Бaрни"  #Crazy #Crazy #Crazy Лелее преди мaлко гледa реклaмaтa и ме викa и дърпa дa я видя и aз ooooh! "бaни,бaби" и ще се водим зa ръкa до мaгaзинa дa купим..Вие дaвaте ли???Тя не го яде,но си игрaе с него  newsm78 мaй не се усещa,4е е зa ядене...
Лелее мaми героини-кърмa4ки Heart Eyes Брaво нa вaс.Предполaгaм имa и още мaми от нередовно вклю4вaщите се,които още кърмят  bouquet
Гaрденийкa a зa теб товa по4ивкa и отморa ли беше???Кaкво ти е мнението?Понеже имaме сходни по хжрaктер децa и зa товa питaм Hug
Хубaв ден и усмивки

# 269
Хей Бора добре, че се разписа, та да се раздвижи малко темичката. Бравос, че още се кърмите. Аз ако не бях натиснала Яна сигурно и ние още щяхме да сме така, като я знам как се престрастява към такива неща.

Стеф ти как издържаш с тези нощни кърмения. Мен ме бяха побаркали. Обаче не, че нещо ама като се отбият и почват да си спят по цяла нощ. Най/мнгоо по един път да се събуди за да пийне вода. Мен безсънието много ме беше скапало.

Иначе Яна вчера ми я върнаха от яслата, че имала разстройство. Та вчера бяхме само на варени картофи, банани и солети и днес положението е по-добре. Днес я оставих в къщи, ама утре пак ще я пращам. И без това само още 1 седмица ще е на ясла и после почва ваканцията. А пък то си и няма нищо друго. В суепр настроение си е. Да използва да дивее с другите деца и да учи нови неща. Обаче кога се изтъркули тази цяла година в яслата не ми е ясно  Confused Ама толкова много неща научи. И сега си препява от време на време разни песни. Ама немските не са ми много познати всички и понякога се чудя какво пее  Mr. Green

Мире какво е "Барни"?
Иначе ние проблема с почивката сме го решили като вземаме някоя баба и дядо с нас. Така хем те са доволни, че са с внучето, хем сме заедно, а и ние имаме възможност за глрътка въздух. До сега 2 пъти сме ходили така и супер функционира. Сега в края на август ще ходим така в Италия на къмпинг (ама сме в бунгало). Реших, че така за Яна ще е най-добре, защото ще е по цял ден навън и ще може да дивее, колкото си иска.

Общи условия

Активация на акаунт