последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 811
  • 443
  •   1
Отговори
# 225
Велмар, мисля, че най-добре е в твоето състояние да отидеш на лекар веднага. Все пак при положителен тест (нали имаше такъв newsm78) е най-добре човек да играе на сигурно.

# 226
  • Някъде там...
Велмар май ще отказваш цигарите скоро  Laughing и то по хубав повод. Направи ли сутрешен тест за нова наситена чертичка? И да се похвалиш скоро с потвърждение от лекар  Hug

# 227
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Къде сте се затрили всички? Нещо ми се губи ранобудницата Хера. Хероооо, де си моме?

# 228
доброутро Hug
Лек ден на всички и довечера като ви чета само хубави новинки да сте пуснали Peace

# 229
 ShockedДа не искате да кажете че тези мои неразположения са признаци на бременност #CrazyА и дори да е така- не е ли твърде рано... Thinking

# 230
Стефани, Лали, Еллица, благодаря за отговорите, действам сега, лекувам ги, надявам се да минат и този месец да не пречат на бебеправенето.

# 231
АМи - на мен тази твоя лекарка не ми вдъхва доверие ThinkingЩоме не ми отговаря или не ме задоволява отговора й- просто я сменям.Аз държа да вярвам и разчитам на лекаря си!Не се ли обоснова  защо а не се лекува.Явно имаш резултат,а не са безпочвени притеснения и внушения.Или да каже- има ли проблем( и ако=- да- какъв) или категорично да отрече .Това е моето мнение!
А по въпроса с моето закъснение - осми ден!

# 232
Добро утро на всички!
Velmar, направи още един тест и след 2-3 дена тичай за кръвен, ако са положителни.
Май ще има хубава новина Simple Smile Пожелавам ти го!  Hug

# 233
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Къде сте се затрили всички? Нещо ми се губи ранобудницата Хера. Хероооо, де си моме?
Ами вече в офиса съм Mr. Green До 9,00 часа чаках баща си да се накани да слизаме към офиса...уф аман вече...писна ми да го чакам....сега той си чете вестника в другата стая пък аз тука като цигънче на плантация Crazy
Иначе си пия хапчетата дето ми ги изписаха и се пазим този месец. По повод хапчетата правя промивки с тантум роза и душ....не е истина какви чупки и стойки правя в банята с тоя душ Blush Crazy Момичета как го правите незнам...ама аз скоро мога за се запиша в някоя трупа в цирка Mr. Green

# 234
Здравейте - здравейте! Вчера бях страшно много заета и не успях да се разпиша, но днес няма да пропусна - вчера станаха 3 години, от както съм омъжена  dance По този повод ви черпя  Wine Glass и smile3510 , а за тези, които още не са се събудили kaffeetrmker_2
Е, за съжаление вчера ня можахме да го отпразнуваме, защото мъжа ми замина рано-рано в командировка, но днес се връща и ще си заформим едно купонче из нощна София  Grinning
Единственото, което ще помрачи настроението ми е, че вечерта няма да има подобаващ завършек Sad но в петък сме на спермограма - стискайте много силно палци, толкова искам резултатите да са отлични.
Velmar, хайде, чакаме хубави резултати от теб Simple Smile
Лек и успешен ден на всички.

# 235
Херко, не ми говори за дамски душ, че... Sick На мен ми прилошава, не знам защо, и права съм пробвала, и клекнала, и седнала , и легнала- всякак ми става лошо Sick Обаче, по повод на бялото течение,за което лекарите казват че не е притеснително, на мен много ми помага...последните месеци бая антибиотици изпих по различни причини и ако ви кажа какво течение получих.....и си направих една промивка, когато ми стана наистина нетърпимо, оттогава всичко е ок Blush Ако взема всеки път,когато получа течение, да ходя на гинеколог- ужас..да се преместя да живея в кабинета Crazy
Слончетка, честито  bouquet Стискам палци резултатите да са добри. Да докладваш после.

# 236
Жабче, чувала съм, че 3 дена по 3 пъти на ден чай от бял равнец лекува бяло течение с неясен произход. И не е вярно, че задължително се дължи на гъбички Naughty Понякога просто влагалището е раздразнено от нещо и средата му е променена. Верно е обаче, че това автоматически предразполага към гъби и бактерии.

# 237
  • Sofia
Ами Жабче нищо не ти пречи да правиш промивки със Биоцитрин ( българския вариант на Цитросепт ) ама си мислех , че си го чела това в билиотеката , толкоз пъти сме го дъвкали .

Слончетка късмет мила !

# 238
  • София
Слончетка, честита годишнина!  bouquet Много да се обичкате и скоро да се радвате на сладко бебче Grinning
Жабче, и на мен ми се е случвало да имам бяло течение, но и микробиологията, и цитонамазката да са добри. А при микробиологията се установява голямо количество лактобацили, т.е полезни бактерии. Все пак когато стане дразнещо течението правя промивки или с Тантум роза или с Цитросепт - 2 пъти дневно. За 3 дни всичко изчезва.

# 239
Тогава не се притеснявай.Явно е нещо леко и безобидно.Сама казваш че не е течение,а и плюс това си доволна от лекарката- така че спокойно и не се притеснявай WinkЩом  резултатите от микробиологията са добри- нямаш повод да се трежожиш.Не си измисляй сама поводи за притеснение Naughty Laughing
Между другото- чак сега ти видях лентичката.НЕ знаех че си кандидат булка.Аз като младоженка все още се вълнувам на тези събития!Честито- и- не се задълбавай в дреболии.Ето че имаш хубав предстоящ повод за сладки тревоги.Wink

Общи условия

Активация на акаунт