последна октомврийска седмичка 24.10 - 30.10.05

• 14 810
  • 443
  •   1
Отговори
# 330
ЗДравейте,момичета! HugТерзанията свършиха.Тази сутрин си направих тест и резултатът е  EFPЛелеее- изтръпнах като видях.Този път втората чертичка беше доста по-ясна.Аз,не знам защо очаквах втората черта  да е наситена  като тест-чертата и може би за това се заблуждавах до сега.В момента ми е ....доста странно. Confused,но все пак -  newsm44- чувствам се много щастлива.Сега остава да отида на лекар другата седмица за потвърждение.Благодаря ви мнгоо за подкрепата и извинявяйте ако съм ви досадила с моите тревоги. smile3525БЛАГОДАРЯ !!!

# 331
  • София
Честито Велмар!    bouquet Лека бременност! Да ти носи само положителни емоции и да гушкаш здраво и сладко бебче!

# 332
  • Някъде там...
Ееее Велмар едно голямо Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая! И да се радваш на здраво бебче след 9 месеца.  Много се радвам за хубавата новина Simple Smile

Вера аз се пробвах преди време да пия Биоцитрин заради кандида, но го пих само 4-5 дни и се отказах. Получих ужасен запек и болки в корема. Но пък при много хора няма такива странични ефекти така че пробвай!

# 333
Велмар,
честито!!!

Супер  новина, пък и се случи доста бързо при вас.
Лека бременност!    bouquet

# 334
Е такива новини обичам аз, браво Велмар! Много здраве, радост и щастие!  bouquet

# 335
Честито Велмар!!  Simple Smile

# 336
Браво за резултата, Велмар! Желая ти безпроблемна бременност и да гушкаш здравичко бебе!  bigdance2
А на ме н никой ли няма да ми обърне внимание? Дано не ви се натрапвам, но нали за това сме тук. Вие сте единствените, с които споделям.

# 337
А на ме н никой ли няма да ми обърне внимание? Дано не ви се натрапвам, но нали за това сме тук. Вие сте единствените, с които споделям.

Hot, до колкото знам по време на бременност, в повечето случаи, гърдите се подуват и зърната стават болезнени и потъмняват! Дано и други споделят, но нали знаеш, че няма еднаква бременност и някои неща са относителни! Търпение и вяра  bouquet

# 338
  • На един клон
Честито и от мен ,Велмар,желая ти всичко да мине благополучно!Трябва да дойдеш на срещата,та белким и други прихванат! Party
Шоколадке,наистина всичко е индивидуално,твърдо заключение на база усещания в гърдите не може да си извадиш,излишно се тревожиш,мисля!
Аз като бях бременна нямах никакви специфични усещания в гърдите,но нямам и преди цикъл.

# 339
А зпо принцип съм с много малки гърди и наистина в последните дни забелязах че наистина са доста напрехнати ,а зърната болезнени.Искам да кажа ,че никога преди не ми се е случвало-т.е. това при мен не е симптом около цикъл.по принцип гърдите ми не са най-чувствителната зона  Rolling EyesТова е от мен.Стискам палци.

# 340
  • София
Шоколадче, аз като бях бременна, гърдите не ме боляха по-различно, отколкото преди цикъл. Бях убедена, че ще ми дойде, но не дойде. Симптомите ми се покриваха 1:1 с ПМС.

# 341
Честито Велмар, пожелавам ти лека бременност и здраво бебче! smile3501

Hot Chocolate разбирам как се чувстваш. За боленето на гърдите какво да ти кажа. Мен много ме боляха, не знам къде точно но ме боляха така че не можех да легна по корем. И станаха огромни. Но май това стана известно време след като разбрах че съм бременна. Аз тогава не бързах и въобще не си задавах въпроси за това бременна ли съм или не. Просто ми закъсня няколко дена, направих тест и се оказа положителен. Сега като се опитвам пак да забременея и този път съм се разбързала, започнах да имам ужасно много симптоми на бременна, такива каквито не съм имала в съвсем ранна бременност нито пък толкова силни преди М : гади ми се, вие ми се свят, болят ме гърдите, яйчниците. Всички тези симптоми са много относителни и май няма какво да ти кажа за да те успокоя. И на мен ужасно много ми се иска да разбера дали съм бременна ако може в деня на зачеването но уви, не може. За мен най-сигурно е дстатъчното закъснение на М, което също е много индивидуално. Така че търпение и стискам палци. newsm10

# 342
И от мен честито на Велмар  bouquet

Лала, като ти гледам лентичката и ми става едно милно (понеже на мен ми казват Мишел) , все едно аз съм на 16 месеца Grinning (то не че поведението ми не е подходящо за тая възраст baby_neutral Crazy Laughing)

# 343
Момичета,искам да ви разкажа идна истинка история.Мисля че тук е най- подходящото място.На мъжа ми сестра му(не знам каква ми се пада  ),ще става мама за втори път.Само по себе си събитието е хубаво,но по-специално го прави факта,че че първото детенце беше резултат от неколкократни опити инвитро,а това си е станало от само себе си- без да очакват изобщо.Много се радвам за тях,защото те се намъчиха дълги години,докато се роди първото ангелче.А сега- това е дар от Бога.Искам да пожелая на всички да ви се случи това щастие( все някога,независимо от плановете ви) и да кажа-НЯма невъзможни неща!
Имам една любима фраза " КОгато искаш да разсмееш Господ-кажи Му за плановете си......"  Момичета- с това искам да ви кажа че няма смисъл да се тревожим излишно за каквото и да било.Радостта идва неочаквано.

# 344
Велмар, честита ти втора черта! И задължително ела на срещата - да те опипаме по корема  Laughing  Laughing  Laughing

Искам да ви питам нещо - много момичета са споделяли за някакви подръпвания в яйчниците? Ама това за какво беше - признак на овулация или бременност? newsm78 (че съм малко тъпо парче....)

Общи условия

Активация на акаунт