Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Аз пак съм изпуснала има-няма 20 -30 страници  Laughing , но навреме се включвам за миризливата тема-да допълня ,че бебетата обичат да се мажат,та дори и с акитата си-аз редовно съм се ''разкрасявала'' така,докато майка ми си е мислелиа, че кротко спя  hahaha Добре ,че не са имали камера за снимков материал...

# 496
  • София
Karolin@ добре дошла  Hug
Това бялото ако не е зъбче е индикация за скорошна поява на зъбче . Можеш да провериш с чаена лъжичка, ако чуеш звук значи е зъбче...
Ох, съвсем ми се спи, забравих,че имаш голямо детенце и се обяснявам като ученичка. Извинете ме.
Лека и спокойна нощ   bouquet

Зъбче е... сигурна съм, но защо там е излязло...отпред на венеца...  newsm78

Айде, кафенцето от мен...слънчев и хубав ден на всички...  Hug

Тая сутрин без притурка...че почвате да мислите за глупости...    Laughing

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 08:06 от Karolin@

# 497
Каро, welcome back и мерсаж за кафенцето.  Hug Айде от мен едно фрешче:

При нас днес е мрачно, но дано поне да не вали.

КатеHug !

Хубав ден на всички!

# 498
ДУ  Hug
Коте, прекрасна е твоята госпожица Hug Сега разгледах тези "бижута" дето правиш, невероятно красиви са...
Таньорчето, и на твоите съм фен, проверявам редовно за нови "модели".
Karolin@ ,честото зъб'е тогава, а не е ли и първото ни зъбче въобще newsm78 Какво имаш предвид с това "отпред" ? Не е ли на върха на венеца?
victorita , добре завърнала се, как сте?

# 499
МаргаретеHug ! Напоследък рядко ми остава време да си направя някой "нов модел", Алекс спи по 20-30 мин само. А пък за красотите на Катето нямам думи- професионалист е тя, страшни са! Wink Hug

P.S.: Ние май забравихме да закусим:

# 500
Здравейте !

Танче , няма ли вече да си идвате във Варна ? Как вървят нещата покрай вас ?

Стас е добре, слава Богу ! Ежедневието протича както обикновено ! Обикаляме детските площадки за да може Рая да играе ( моето спокойствие и това на Стас , са на заден план ) !

Вчеря в снимките на Рали видях, че Бръм и щерка и играят Федербал , та мисля днес да додрапаме до Морската Градина, и да поиграем и ние !

# 501
ДУ smile3507
Явор се забвлява само от 1 час та успях да позачистя и сега и кафе ще пия.Много се кефи на една плюшена муха -вика и крещи по нея всеки ден  Mr. Green .
Аз много обичм да играя федербал,в училище с това си изкарвах физическото,но не мога да си намеря партия сега  Rolling Eyes .

# 502
miki, кога и къде ?  Mr. Green ЩА разбия  smile3534
На мен днес не ми се плага закуска, снощи три часа тормозих децата да заспят и в пристъп на ярост в 23.00 изядох 4 вафли с две чаши кафе с мляко Blush  От 67 кг. миналата седмица днес съм 70.1  #Crazy   Та  jump jump jump преди да съм си била рекорда от 86 кг.  Mr. Green

# 503
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро и прекрасен ден желая на малки и големи Grinning Grinning

Искам и аз федербаллллллллллл Crossing Arms Grinning Grinning Да си направим спортен полуден в Южният - 20 колички, майки играещи и клакьорки/по-фините мами да подскачат вече,да тренират Mr. Green Mr. Green/ Ще оберем точките, а ние ще си изкараме страхотно Mr. Green Mr. Green

# 504
  • София
 smile3514

Ясен вчера се научи да се обръща от гръб по корем и само това прави. Седи 1 минута по корем и почва да реве, че не може да се обърне обратно ooooh!. Вчера го прави 5 часа това упражнение и днес продължава...неще да спи, едва яде. Аз нищо не мога нищо да свърша. Що зацикли така това дете newsm78 #Crazy. И в количката се опитва да го прави и реве защото там не успява естествено. Днеска ще е тежък ден...

# 505
Здравейте момичета! Най накрая ми оправиха клавиатурата на лаптопа, та вече мога и да пописвам малко, а не само да чета.
 Зори е добре, расте и радва мама, тати и бабите. Вчера ни сложиха първия пентаксим и симфлорикс и слава богу нямаше реакция, само лака температура 37,2 вдигна снощи, но детето си спинка както обикновено. Мерките ни са 5,950гр и 60см.
 Вече имаме проблем с разходките, щото мама е избрала гадна количка, летния кош няма легнало положение и още и е рано за него, а вече не иска да стои в коша за новородено. Сега е честа гледка - мама бута количката с едната ръка, а бебока се оглежда в другата. Поне вече си спи следобед дори и вкъщи.

# 506
  ДД и от мен
мерси за кафето и закуската Simple Smile
Изтървах ви и аз малко тези дни,покрай Ели.Ей голяма мъка ми е да и давам тоя сироп-тя плаче,плуе го ужас,витамин С-то като че повече го възприема
Ел  Hug търпение трябва явно докато му омръзне на Явор
Танче дано отмине тоз кофти период при вас вече.
magnoliamm идеята за спортния полуден много ми хареса Laughing
Каро и при Ели така се е показала кост отпред,но горе на мястото на вторите зъбки,та се чудех и аз защо така  newsm78

# 507
Добрютру мацки!

Федербал, а? И аз съм много дОбра на таз игра и много обичам да я играя, ама скоро нема да е Crossing Arms

Момичета прекрасно кафе, закуска и енергийна напитка сте сервирали, мммм, благодаря   bouquet

Харемче, Габи
е прекрасна! Драсни ни два реда да знаем как сте, що сте... Hug

Ел_П, не се ядосвай мила, радвай се, че Ясен се развива така добре, за няколко дни ще задобрее и ще си намери друга, по-спокойна занимавка. Успокоявай се, че има и по-зле, например аз  Mr. Green

Марго, и аз откак спрях активините разходки съм +1,5кг. и точно като теб се утешавам вечер с биричка и мезе и за десерт малко шоколад  Animal Pig Така че, и аз трябва да  newsm39 ( а и имам едно прибрано на скришно уредче, да не го счупя, не за друго  Mr. Green), но оооо  се помотвам...

Как са ни болните дечица, дано се оправят вече...

Каро,  wavey

Танче, ами ние дет по принуда си седим в къщи имаме време за форОма, щото той ни е спасението  Twisted Evil

Pilio, чудесни мерки има Зори  Peace, а за проблема с количката, не си сама..

Айде, до после,  Hug

# 508
Единият ни детски лекар днес гостува на Марта Вачкова по повод на вредните навици  Grinning

# 509
  • София
Добро утро мили дами (то Добър ден станало, ама караи  Grinning)
Честито на всички, които днес изпълват месечинки, да са живи и здрави!
Харемче, разкошна момата! Да я нацелуваш Габи от мен!
Мерси много за закуската, много добре изглежда. Дали ще събера сили да си намажа сандвича или ще изчакам докато ме заболи главата от глад, пусти мързел  ooooh!
Ел_П, браво на Ясен. На Калина и писна за около 1 ден.  Може да го подпомагаш да се тренира и да се обръща от коремче на гръб и така да се забавлявате заедно  Hug
Ох, федербал... звучи страхотно! Пробвах да играя с каката, ама нея никаква я няма (малка е още явно за тази игра). Сега съм на вълна каране на колело, със Софи караме в един н училищен двор до нас. Тя е малка да кара по улиците, а аз не съм толко адвансд юзър на тоз туул. bowuu
Аз пък спрях да се меря  Crossing Arms Че като се кача на кантара само се ядосвам и нервирам, а прокалтина е стресов хормон и си пазя кърмата hahaha Бъзикам се разбира се, ама явно докато кърмя няма да отслабна, не виждам смисъл само да се сдухвам  Peace
Каро ха добре си наминала насам - ако остане време по-честичко наминавай  Hug
Таньорче, ха данло бързо да приключи тази черна серия при вас! Много е гадно, че такива прозаични неща пречат да се отдадеш изцяло на щастието с Алекса. Стискам палци нещата да се наредят  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пильо, много добри мерките на Зори. Ако летния ви кош има наклон под 45 градуса (демек не изцяло легнало, но просто право гръбче) можеш да опиташ...  Peace
Хубав ден ви желая и приятни разходки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт