Вече цяла година мина, а все така задружна е ФЕВРУАРСКАТА дружина! (10)

• 23 270
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
 hahaha Направо ме разбихте! "..сполучливо изакан върху гърбът на баща си,...."  Joy

# 481
Ау-у-у-у!
Ника, magnoliamm, това ли ме чака?!... Все ще има цветисти истории за наакване, ама като гледам разнообразието им, само се изумявам  Mr. Green
Аз пробвам да науча малката да не ака в "хартиените гащи". Докато беше здрава имахме средно 3 от 4 попадения дневно, дори дни със 100% попадения. Ама сега като е болна доста пропуска  Simple Smile
Пробваме полу-ЕБХ. Ако ви е интересно вижте: http://nodiaper.atspace.us/.

# 482
  • София
d-Roz, към Людмил /автора на статията/ тая малко противоречиви чувства.
Иначе те адмирирам, че опитвате, аз съм казвала вече, че нямам време и нерви за това, нито пък искам така да се съсредоточавам в/у изхождането.
Имам приятелка, която не е чувала за ЕБХ /и мисли форума за секта, ама това е друга тема/, но дъщеря и е без памперс от 9-месечна. Просто детето и беше готово, тя хвана момента и така.

# 483
О, Ника!
Аз рядко прилагам чуждите идеи и не се доверявам трърде без да проверя нещата по-обстойно  Grinning.
Казах "полу", защото само я изаквам. Така е по-хигиенично и на нея й харесва. След всеки сън мием дупе така или иначе и сменяме "хартиените гащи", та се получава 2 в 1  Simple Smile.
Не я мъча, а плюс това тя е доволна от себе си  Simple Smile

# 484
  • София
Няма лошо, щом всички сте доволни!  Grinning Карли също действаше с ЕБХ, Карли, как сте?

# 485
  • София
Хихи, страхотни кафяви истории!   lalalala

Hug

# 486
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, страхотни сте - много от Вас сте дали от Вярата си на Любов и Надежда Hug Hug Hug

# 487
# 488
Минавам само да се оплача че треснах на Явор главата в гардероба  Embarassed .Нали се със зор се храним,та от скоро за да яде го разнасям,но вече съм уморена и залитнах  ooooh! .Не плака много(няма и минута),но както се предполага при първо дете това беше повод у мен да се зароди вина(и мисълта,че не съм добра майка).Той се държа съвсем нормално,но аз го мъчих да не заспива(нали е важно 30 мин) е след 20 минути ми се разсърди и се разрева,та трябваше да го уставя да си заспи.Сега ми е много притеснено,пък и имах неблагоразумието да питам Гугъл (мернах някоя друга кофти история).Няколко пъти го проверявах и като го пипна реагира та предполага,че всичко е ок.
Хайде да взема да похваля и моя мъж,освен,че изчисти от няколко дни и готви вечер  newsm44

# 489
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добър вечер, сладурковци Simple Smile
Знам, че вече е късно за хапване ..., но почерпете се за 4-тата месечинка на Ирина

Иначе --> ние сме добре - растем (вече е 5600 - за нас това е доста Simple Smile); разхождаме се; малката ядосва голямата (и обратно Simple Smile); все още не сме се запознали с пода (ама и това ще стане ... дете е расте Simple Smile); все още сме само на АМ (мисля да захранвам с каша след месец, но ще видим какво ще каже педито - на 14-ти сме на консултация (но пък педито е за късното захранване  newsm78)); ... и друго щях да пиша ... ама ... newsm78

Да се оправят всички болни ..., че вижте какво време е навън Simple Smile

Танче_г --> как е Варна?

Лека вечер Simple Smile

# 490
Добър вечер, мацки!

Не знам на вас как ви остава време да сте редовни във форума, но ние по цял ден сме навън и смогвам само да ви прочета по диагонал... Гледам много забавна миризлива темичка сте обсъждали- уморихте ме от смях. Laughing Иначе редовно гледам снимки във фейс-а и в албумчето- страхотни са всички! Радвам ви се и на колективните разходки- аз тука си ходя сама като вълк-единак. Нямам келява приятелка в тоя град вече, много ми е самотно и смотано. Sad Още не можем да намерим работа на мъжа ми, а борсата му изтича в края на месеца... Абе, не искам да се оплаквам и да ви товаря, просто от време на време се сдухвам и ми се ще да си излея душичката пред някого...

Мики, Ро, съжалявам за неприятните случки, които сте имали с бебешорите!  Hug Дано не се повтарят и да нямат последствия!

Стар, как сте днес?  Hug

МагнолияHug !

Ла вида лока, да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet

Честити месечинки и на другите празнуващи бебоци!   bouquet

Сега ви желая лека нощ, момичета! newsm46 smile3524

# 491
Уф, какво щях да правя ако не ви четях newsm78 Така ме разсмяхте  bouquet
Мяу, МагнолияМ,Ника  hahaha Лелеее  hahaha
мики съжалявам за инцидента, дано ви е последен Hug
la vida loca   Hug

# 492
  • София
Добър вечер, момичета!  Hug

Минавам да ви кажа, че ви чета от време на време, и че не съм ви забравила, ейййй...  Wink
Как смогвате и деца да гледате, и къща да оправяте, и разходки да правите пък и за форума време да имате и да сте редовни...!?!?!  newsm78 ... Направо ви се чудя... Thinking

Иначе ние сме добре, растем и Убавеем...Алекс е навъртяла сигурно вече 7-те кила, храним се още нощем, а денем все по малко спим...но поне ми е кротко чавето, и като е будно си папка ръцете и си гледка кротко... Flutter
Аааа,  да ви кажа -- имаме нещо като избило зъбче...и казвам "нещо" щото има две бели връхчета на мястото на кучешките зъби долу, но не отгоре на венеца, а отстрани(ама и аз го обяснииих)... Shocked...к`во е това нещо, незнам...на 17-ти на консулта ще питам.
Не съм я захранила още и мисля някъде към 5-тия месец да я почвам.

Ами това се сещам за сега...айде, ако имам пак малко време ще ви навестя...  Hug

# 493
Karolin@ добре дошла  Hug
Това бялото ако не е зъбче е индикация за скорошна поява на зъбче . Можеш да провериш с чаена лъжичка, ако чуеш звук значи е зъбче...
Ох, съвсем ми се спи, забравих,че имаш голямо детенце и се обяснявам като ученичка. Извинете ме.
Лека и спокойна нощ   bouquet

# 494
Поздрави от мен и Габи.Целувки и прегръдки на всички

Общи условия

Активация на акаунт